Vonzalom a nő részéről,

avagy milyen jeleket küld a csaj feléd?

Vonzalom a nők részéről!

Mik a vonzalom jelei a nők részéről?

A kezdő srácok nagy hányada képtelen felismerni a vonzalom jeleit a nők részéről, pedig ez a tudás minden szinten hozzájárulhat a sikereidhez, legyen szó arról, hogy tudd, mikor érdemes megközelíteni egy lányt (ha hiszed, ha nem, tudat alatt ilyenkor a vonzalom jeleit küldi feléd a csaj), vagy akár arról, hogy halad a randi, minden tökéletesen megy-e, mit kell lépni következőleg. A következőkben a szexuális vonzalom női jeleiről, és miértjéről fogok beszélni, valamint bemutatom a női vonzalom pár tipikus jelét, melyekből te is könnyen leszűrheted, hogy a leányzó odáig van érted.

A vonzalom nem választás

Biztos észrevetted már, hogy a vonzalom nem tudatos szinten alakul ki, sokkal inkább tudat alatt, sőt kémiai, atomi szinten, a testünkben az idegek absztrakt hatásokra különféle vegyi reakciókat adnak. Az egész egy végtelenül bonyolult, komplex rendszer, a lényeg azonban annyi, hogy a vonzalom nem egy eldöntött dolog, nem lehet ellene védekezni. Természetesen ez nem csak ránk, férfiakra, de a nőkre is igaz. Úton-útfélen küldözgetik feléd a vonzalom jeleit, tudat alatt jelzik a közelben lévő potenciális hímnek, hogy készek lennének vele a szaporodásra. Persze ezt tudatosan nem fogják fel, csak annyit éreznek, hogy van valami abban a srácban, vagy úgy érzik, hogy pár pillantással tovább kell rá nézniük, mint a többiekre a tömegben. Esetleg fel sem fogják, hogy mi történt abban a pár másodpercben, míg rád néztek, pedig kémiai szinten, még ha csak egy rövid periódusra is, de egyértelműen kigyulladtak a vonzalom piros kis lámpái.

Természetes reakció egy természetes ingerre

A szexuális vonzalom jelei abból a korszakból erednek, mikor még az emberek non-verbálisan kommunikáltunk szavak helyett. Valahogyan a nőstényeknek jelezniük kellett a hímek felé, hogy készen állnak a párosodásra, és ez azóta is benne él a szürkeállományunkban. Ha hiszed, ha nem, a nők már most vonzónak találnak téged, amint megtanulod felismerni a megfelelő jeleket, meg fogsz lepődni, mennyi jelzést nem vettél eddig észre mikor a metrón utaztál, az utcán sétáltál, vagy csak lementél egy szórakozóhelyre. Néha hátradőlök a bárpultnál, és csak nézem a srácokat, akik a falat támasztják, és nem veszik észre, hogy a csajok egyértelmű jeleket küldenek feléjük. Szinte tapintható a szexuális vonzalom ilyenkor a levegőben, ezek a srácok még sem csinálnak semmit. Ilyenkor szoktam kényelmesen letenni az italom, odamenni ezekhez a lányokhoz, és besöpörni a főnyereményt!

Milyen jeleket küldenek neked a lányok?

Ez mind szép és jó, de mégis milyen jelekre kell figyelnem? Mindjárt erre is rátérünk. Tehát képzeljünk el egy szituációt: ott ülsz egy bárban, épp pásztázod a terepet és arra vársz, hogy felismerd a vonzalom egyértelmű jelét, a meghívást, amit a csaj küld feléd, hogy végre megszólítsd. Hogyan üzennek ilyenkor a lányok? Az egyik leggyakoribb természetesen a szemkontaktus. Mennyi idő egy átlagos szemkontaktus? Egy pillanat, nem több, mint egy, esetleg másfél másodperc. Ami ennél hosszabb, mélyebb és tartalmasabb, az mindenféleképpen egy üzenet. Sokszor nincs is tudatában a nő, hogy mit csinál, egyszerűen csak nem tudja elfordítani a tekintetét rólad, a vonzalom szinte vibrál a levegőben. Ez az egyik legegyértelműbb jel, és valószínű ilyenkor te is érzed, hogy bizony most lépni kellene. Persze a szemkontaktusnak is több fajtája van, mind más-más üzenettel, ezekről viszont bővebben csak a könyvemben írok, mivel egymagában is kitenne egy cikket. A lényeg, hogy vedd észre, ezek a jelzések mindennaposak a nők részéről, egyszerűen csak nyitott szemmel közlekedj, ne szemlesütve, beolvadva a szürke masszába.

A hosszú szemezés a vonzalom jelei közül az egyik legerősebb

Mélyen a szemedbe néz, jó vagy nála! 

Jókor, jó helyen

Egy másik tipikus felhívás keringőre, amikor a lány a közeledben ül le, szinte cél nélkül elkezd téblábolni melletted. Ilyenkor se tudatosan, de két-három másodpercre időt ad neked, egy ablakot mutat, amin keresztül megnyithatod. Ez egyáltalán nem véletlen. A nők ösztönszinten reagálnak a jelenlétedre, megérzik, hogy potenciális férfi vagy, akivel szaporodhat, vagy akár kapcsolatot kezdhet. Persze ha erre rákérdeznél, tagadnának mindent, de tény, hogy ilyenkor egyértelműen felébred a vonzalom bennük. Ezeket a kis ablakokat, amiket kinyit feléd a lány, minden esetben a vonzalom jeleként kell értelmezned, és lecsapni rá, amint észreveszed. Leült melléd, pedig tele van üres székekkel a klub? Nyiss! Ott sóhajtozik mögötted-melletted, és úgy néz ki semmi dolga, elgondolkozott, stb.? Nyiss! Ne szalassz el ilyen lehetőségeket, mert ha ilyenkor szólítod meg, hatványozottan sikeresebb lesz az egész nyitás! Egy másik fontos üzenet, amit a jelenlétével érzékeltethet a lány olyankor van, amikor a tanácsodra szívesen félrevonul veled kettesben. Nincs olyan lány, aki ezt szívesen megcsinálná, hacsak nem érez valamilyen vonzalmat irántad, hidd el! Ez is egy olyan pont, amikor leszűrheted, hogy jó úton jársz. Checkpoint, game saved, mehetsz tovább egy szinttel!

Érintés, mint a vonzalom jele

Ezek a legegyértelműbb üzenetek, amik segíthetnek az optimális megközelítésben. Persze a küldött jelek tárháza ennél sokkal szélesebb, minden non-verbális jel egy külön tipp, egy sugallat arról, hogy éppen mi jár a lány fejében, mit kellene következőleg lépned, hogyan haladj tovább. A nő kétféleképpen jelez érintéssel: vagy saját magát érinti (haj, kar, arc, mell, stb.) vagy téged érint meg a karodon, az arcodnál, esetleg hozzáér a combodhoz, a farkadhoz, (ugye nem kell kifejtenem, hogy az utóbbi mennyire erős jelzés?) A legtipikusabb, amivel csábítás közben, randi közben találkozni fogsz, hogy saját magát kinózza (azaz érinti) beszélgetés közben. Ha beszélsz hozzá, és közben a haját piszkálja, a karját simogatja, esetleg mellette még lefelé néz (ez azt jelenti, hogy érzelmeket kapcsol ahhoz, amit éppen ecsetelsz) azt jelenti, hogy jó irányba haladsz. Szereztél egy pontot, remek, csak így tovább!

Hozzád érek, mert kívánatos vagy a számomra

És persze a legerősebb jelzés mind közül, ha ő fog meg téged, még akkor is, ha ez az érintés csak egy véletlen. Nincsenek véletlenek, ezt jól tanuld meg! A vonzalom nem véletlenekre épül, nincs szerencse, sorsszerűség a csábításban, ez ne megy hazárdjáték. Ha hozzád ér, ha megérint, azt jelenti, hogy molekuláris szinten elkezdődött a vonzalom, és nem tud mit csinálni, hozzád kell, hogy érjen. Már az is egy nagyon erős jel, ha elindul a keze feléd, de visszahúzza. Ilyenkor észrevette, mit csinál, de nem akar ennyire nyilvánvaló lenni, ezért megszakítja az üzenetet. Csak hogy már a jelzés célba ért! Ilyenkor mindig eszkalálj, folytasd, amit csinálsz éppen, mert nagyon jól haladsz. Ideális esetben egyébként ezek a jelzések már válaszreakciók a te érintéseidre. Mint ezt már a randiknál is említettem, fontos, hogy következetesen, fokozatosan küldj te is jeleket: először megérinted a karját, aztán az ujjait, majd a combját, és így tovább. Ne akarj rögtön a melleihez érni, mert iszonyatosan nagy lesz az ugrás! Addig fokozódhat így a vonzalom, hogy lassan elérkezik a pillanat, mikor a lány már csókot akar!

A vonzalom jelei egyértelműbbek, mint gondoltad! 

Honnan tudom, hogy a vonzalom ezen fokán már a csók jön?

Általában ez magától jön, de persze rengeteg jelzést küld a csaj, ha jöhet a csók (viszont az, hogy nem jelez, még nem azt jelenti, hogy nem csókolhatod meg!) Az egyik legfontosabb itt is a szemmozgásból olvasható le: a szemedbe néz, majd le a szádra, megint fel, megint le. Ezt a technikát egyébként te is használhatod a vonzalom növeléséhez: úgy hívják, hogy háromszögezés. Nézz először a bal szemébe, aztán a jobba, majd le a szájára. Ismételd. Ez tudat alatt beindítja a nőt. Egy másik egyértelmű felszólítás csókra, ha nyalogatja az ajkát, esetleg finoman megharapja. Ezzel nem csak vonzalmat generál benned (tudat alatt), de jelez is, hogy ő készen áll a csókra. Azonban, mint mondtam, nem szükséges ezekre a jelekre várnod, mert nem biztos hogy megérkeznek. Nem minden lány próbál meg így üzenni, van hogy már rég megcsókolhatnád, te viszont csak vársz, hogy küldjön valaki egyértelmű üzenetet, hogy start, mehet! És persze hiába vársz, a randi a végéhez közeledik, te pedig elkezdesz kapkodni, és mindent elrontasz. Előzd meg ezt a pánikot, ne várj mindig a jelekre, ugyanis mindent nem fog a nő az orrodra kötni. Légy férfi, merj az ismeretlenbe ugrani!

Használd az egyértelmű utalásokat!

Ne várd, hogy szavakkal segítsen a lány, mit kellene most csinálnod, ilyen soha nem lesz! Minden segítség, amit kapni fogsz, non-verbálisan fog érkezni. Ha ezeket a jeleket nem sajátítod el, ha nem tudod levenni, mit is akar a nő a finom utalásokkal, hatalmas hátrányban leszel a többi férfival szemben. Már ha ezeket a jeleket, amiket eddig mutattam, be tudod építeni a játékodba és sikeresen alkalmazod, előnyt szerzel a férfiak 80-90% felett. Jól olvastad: hatékonyabb lesz a játékod, mint a pasik 80-90%-nak! Persze amit mutattam, az még csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal több mindent le lehet venni a nő jelzéseiből, akár arra a szintre is eljuthatsz, amikor már kitalálod, éppen mit gondol, mit érez irántad, és neked most mit kell tenned, hogy az optimálisan legjobbat hozd ki az adott helyzetből. Ehhez azonban következetes gyakorlásra vagy profi oktatóra, képzésre van szükséged. A lényeg, hogy elkezd ezeket a kis finomságokat leszűrni a nők testbeszédéből, és beépíteni a játékodba. Ne hagyd, hogy egy ilyen szórakoztató és könnyed dolog kimaradjon az életedből: hiszen azért írom ezeket a cikkeket, hogy jobb, teljesebb férfit, sikeresebb csajozóművészt faragjak belőled! Itt az ideje élesben alkalmaznod a tudást, amit megosztok veled.

(41128)