VIP Professzionális Coach Kommunikáció és csajozási képességfejlesztés

coach

Professzionális Coach

 


Képességeid javítása!


kérdőjel2

Úgy érzed, nem megy eléggé a nőkkel való ismerkedés?

Úgy érzed, jobban is tudnál kommunikálni?


kérdőjel2Irigykedsz másokra, akik fesztelenül tudnak ismerkedni és

kommunikálni akár ismeretlen nőkkel?

 

 Elárulom az exkluzív titkot:

Képességeid javítása a KULCS a nőkkel való kapcsolattartásban, és a nőkkel való boldogságodban!

key to heart

Találd meg a kulcsot!

Valósítsd meg a nőkkel kapcsolatos álmaid!

Tanuld meg most! Indulj el!

  • Jelentkezz VIP coach-ra most, hogy olyan barátnőd lehessen amilyenre mindig is vágytál! Tanulj meg a nők nyelvén kommunikálni, építs magadnak természetesen vonzó személyiséget! Ez minden férfiban ott van… És Jimmi, több ezer órás tréning tapasztalatával, és a nőkkel való ismerkedés több száz órányi tanulmányozásával a háta mögött, segít neked, hogy előhozd magadból!

Érdekel a tréning


A Puafesztivál csapata bemutatja: VIP Coaching!


konzultáció

Segítünk Vonzóvá válni!

 

A VIP Coach a Magyarországon legeredményesebb, legexklúzívabb barátnőszerzési- és önfejlesztési tréningje, amellyel természetesen vonzó személyiséget építesz magadnak. Nincsenek betanult szövegek, béna csajozós dumák. A tréning után minden jön magától, Belőled!

Készülj fel, mert ezután olyan sikered lesz az életedben, a nőknél, a munkahelyeden, amilyenről a legmerészebb álmaidban fantáziáltál csak… Eddig. Mind belül, mind kívül segítünk vonzóvá, igazi Férfivé válni Neked.

Készen állsz arra, hogy egyike légy azon kevés férfinak, akik természetes vonzerővel rendelkeznek, akik után megfordulnak a nők, akik minden helyzetben magukra vonják a figyelmet, és irányítják a beszélgetést? Akár kettesben vagytok, akár csoportban, nincs több háttérbe szorulás, kínos csend, amikor nem tudod mit mondj. Egyszerű-e? Nem. Kőkeményen meg leszel hajtva az eredményekért, amik viszont 100%-osak!

Ügyfelünk véleménye a VIP coachról:

Hadd meséljek magamról: Jimmi vagyok
21-22 éves koromig egy vasam nem volt. (Bár 16 éves korom óta nem voltam rászorulva Édesapámra, mivel hardverekkel (eladás-vétel) foglalkoztam fusiban.) Úgy kellett összekuporgatnom pár ezer forintot, hogy befizethessek egy akkori kommunikációs tréningre. Hónapokon, sőt éveken keresztül jártam Nyíregyházáról “fel” Pestre, csakhogy fejlődhessek.

Mi motivált? Az, hogy jobb legyek! Az, hogy jobban menjen az életem. Nem volt se barátnőm, se igazán barátaim. Nem volt még munkám se! Miből fizettem be a tréningre? 2 évig halogattam… Megbántam. 2 évet kihagytam. Közben olyan fapados módszert használtam, aminek segítségével rávettem magam, hogy egy buszmegállóban, vagy kávézóban egy lány mellé üljek. Az, hogy köszönjek nekik, már nem ment.

Később elköszönés határozottan: elkezdett valami menni. Stoppal jártam fel Budapestre minden hónapban 300 km-t oda-vissza, csakhogy tanulhassak és ismerkedhessek emberekkel. Igaz csajozós korszak előtt volt, de itt (mint írtam) gyakoroltam, hogy lányok mellé üljek a Metróban… mert 22 évesen is annyira paráztam nemhogy a lányoktól, az emberektől is.

Minden pénzemet önfejlesztő könyvek vásárlására fordítottam. Akkoriban nem volt e-book formában semmilyen könyv. Sem magyarul, sem angolul. Dolgoztam keményen, és két év alatt 100 könyvet tudtam vásárolni. És el is olvastam őket…

Bővebben Jimmiről itt


Kinek ajánljuk?


Annak, aki személyre szabott, privát és a lehető legjobb eredményekkel rendelkező képzésre vágyik.

Aki szeretne természetesen vonzó személyiséget kiépíteni, nem akar bemagolt rutinokat, dumákat ismételgetni, aki nem akar folyamatosan tudatosan figyelni a testbeszédére, az öltözködésére. Ez mind jöhet magától; és mi segítünk belőled kihozni a legjobb éned.

Nem szimplán önmagadat fogod adni;hanem a Legjobb Magad! Mind ismerkedés során, a kapcsolat építésekor, bármilyen társas szituációban a helyzet ura leszel, és belülről fakadó magabiztossággal, naturál módon kezelheted az életed.

Mindezt egy abszolút privát képzés során, Jimmi, és a speciálisan erre kiképzett trénerlányaink segítségével, gyakorlati tapasztalatok által. Erre tanított és természetes módon is kalibrált nőktől kapsz visszajelzést, hogy a lehető leggyorsabb, legeredményesebb és legtartósabb fejlődést érhesd el!

Folyamatos támogatást kapsz Jimmitől személyesen, telefonon és emailben! Egyedi, személyes igényeidhez illeszkedő privát képzést kapsz, ami kőkeményen segít belőled kihozni a legjobbat!

Mindezt Jimmi hivatásos Coacher felügyelete alatt: – aki csak Veled foglalkozik – folyamatosan rád fókuszál, felméri a céljaid, és feléjük hajt. Látja a problémáidat és segít legyőzni őket – személyre szabott napi és heti gyakorlatokat ad számodra a folyamatos és gyors haladásod és sikerélmények elérése érdekében – állandó fejlődéskövetést nyújt emailen, telefonon és élőben.

Érdekelnek a további információk!


A 6 hónapos (50 órás, 25 hetes) VIP Coaching ezekből a részekből áll össze:


 

Kapj motivációt / Önfejlesztés (1-2. hét)

Flörtölés - Hogyan üldözzön téged, és vonzódjon a lány? (3-4. hét)

Hogyan érts a nők nyelvén? / Beszéd - Hogyan nyűgözd le a lányt? (5-6-7.hét)

Hogyan történjen az, amit te szeretnél? (8-9-10-11. hét)

Életstílus / Párkapcsolat (12-13-14-15. hét)

Fejlődésed - Belső Játék / Fejlődésed a gyakorlatban (16-17-18-19.hét)

 

További információkhoz és árakhoz katt!


A VIP Coach igazi eredménye: határozott, természetesen vonzó férfi


magabiztos

Légy Igazi Férfi!

Tanulóink minden tréningünkön óriási sikereket könyveltek el, fejlődésük rakétasebességgel indult be. Nem jelent nekik gondot nőket leszólítani, fesztelenül ismerkednek és beszélgetnek velük. Mind személyes, mind munkahelyi kapcsolataikat megtanulták remekül kezelni – sok esetben akár az oktatás menete közben! Személyes adataikat az oldalon található Adatvédelmi nyilatkozat értelmében maximális diszkrécióval kezeljük; vannak azonban akik arcukat és hangjukat is adták az itt következő sikerélmény videókban, hogy másokkal is megoszthassák élményeiket:  


A legfontosabb kérdések… és a válaszok!


Mit kapsz a VIP Coachon?
Segítünk átformálni gondolkodásmódod, hozzáállásod, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból! Nem kellenek csajozós dumák, begyakorolt nyitások; minden belülről jön!

Felépítjük magabiztosságod, hogy abszolút kontrollt élvezz az életed felett, tehesd, amit akarsz! Válogathatsz majd a nők között, te döntöd el, hogy kivel töltöd a drága időd, és hogyan! Átlátod majd a férfi-nő közötti hihetetlenül izgalmas dinamikát, amin minden kapcsolat nyugszik!

Akár baráti, akár párkapcsolat, akár családtag – megtanulod kezelni! Folyamatosan ösztönözni fogunk a további tanulásra, hogy eddig sosem remélt magaslatokra juttathasd társasági képességeid! Kapsz egy saját, egyéni, személyre szabott programot, amivel a Coach alkalmak között is maximalizálhatod saját fejlődésed!

Jeletkezés menete?
Jelentkezésed néhány röpke napon belül feldolgozzuk és felkeresünk téged. Tudjuk hogy szeretnél ebbe azonnal beleugrani, de előfordulhat hogy lassan őröl a malmunk, mert rengeteg a jelentkezőnk, és érkezési sorrendben sorra kezelünk mindenkit.

Épp ezért jelentkezz, amint lehet, mert Jimmi akár hónapokra előre is be lehet táblázva! Egy előzetes interjú során felmérjük a problémáid, megismerünk emberként, hogy személyre szabhassuk a programodat, hogy egyénileg a Te céljaidnak megfelelő és problémáidat kezelő gyakorlatokat hozzunk neked a coach-ra.

Te is megismersz minket, és együttesen összerakjuk számodra az ütemtervet. Ha minden tetszik, akkor előre egyeztetett, mindkét fél számára előnyös időpontokban megkezdődik a VIP Coach-od Jimmivel és csapatával!

Itt tudsz jelentkezni

Jelentkezésed után...
Egy előzetes interjú során felmérjük a problémáid, megismerünk emberként, hogy személyre szabhassuk a programodat, hogy egyénileg a Te céljaidnak megfelelő, és problémáidat kezelő gyakorlatokat hozzunk neked a coach-ra.

Te is megismersz minket, és együttesen összerakjuk számodra az ütemtervet. Ha minden tetszik, akkor előre egyeztetett, mindkét fél számára előnyös időpontokban megkezdődik a VIP Coach-od Jimmivel!

Mikor nem való nekem a VIP képzés?
Ha NEM szeretnél gyökeresen változtatni az életeden, ha elégedett vagy az egyedülléttel, ha nem vágysz gyönyörű, intelligens, humoros barátnőre, ha nem érdekelnek a nők, ha nem érdekel a szex, nem szeretnél jó társalgó lenni, akire a barátai és teljes környezete felnéznek… Akkor nem itt a helyed.

Nyugodtan zárd be ezt az ablakot és folytasd változatlanul az életed. Ha viszont arra vágysz, hogy meghódíthass bármilyen nőt, varázslatos karizmára tegyél szert, barátnőt akarsz szerezni, akár a szüzességed elvesztése a cél, vagy meg akarod találni a Nagy Őt, és meg akarod szerezni a képességeket, akkor jelentkezz MOST!

További információkért és árakért katt!


További kérdések (FAQ / Gyakori kérdések):


 

Ez most komoly?

Naná! Nem akarunk téged mindenáron meggyőzni. Ha voltál nálunk mostanában, akkor tudod mire vagyunk képesek! Neked kell mérlegelned! Személyes privát képzés keretében legalább 300 embernek segítettünk, hogy nagyobb legyen az önbizalmuk és a nőkkel javuljon a kommunikációjuk.

Előadás formájában már átléptük az ezer főt. Online pedig Jimmi maga írt 10.000-nél is több segítő hozzászólást. Ami nemcsak azoknak az embereknek segített, akiknek írta, hanem annak a havi kb. 20.000 olvasónak, akik a Fórumunkra járnak. Nagy részük önbizalomhiánnyal küzdött (pedig van, aki nagyon jól néz ki és gazdag, mégis béna a nőknél). De van sok jóképű, magabiztos srác is, aki jobban akarta, akarja csinálni a dolgokat.

Át akarja látni jobban, meg akarja érteni. Azt a tudást, amit felhalmozott, nem évek alatt halmozta fel Jimmi, hanem évtizedek alatt. Igaz: 2007. óta végezte a gyakorlati kutatást intenzíven, és “csak” 2009. óta oktatja azt hivatalosan is. Büszkék vagyunk rá, hogy senkit nem hagyunk pácban: amit megígértünk, azt teljesítjük vagy még többet is!

 

Mire is jó ez a Coach tulajdonképpen?

Ez egy komplex program, amely végigvezet azon a rögös úton, amely azon a szinte kezdődik, ahol most tartasz és elvezet az Igazi Nőcsábász, vagy a Társas Zseni szintjéig (nevezd, ahogy akarod).

Itt a négy fő érv:

– Megtanulsz nőkkel profin kommunikálni!

-Kezdőként is mérhetően jobb (SOKKAL JOBB) eredményeket fogsz produkálni. Ha pedig van már tapasztalatod, sikered, azokat ugyanúgy, egy még magasabb szintre emeljük!

-Önbizalmad, férfias attitűdöd maximálisan nő

-Akik voltak már nálunk tréningen, coach-on, azok arról számoltak be mindig, hogy első kézből láthatnak mindenféle embert, akik folyamatosan fejlődnek! Ez az igazán motiváló, hogy még a legbénább fickó is javul!

 

Milyen gyakran jöhetek VIP tréning időpontokra?

Közös megegyezés alapján egyeztettek időpontokat. Jimmi és csapata nagyon elfoglalt ugyan, de tudjuk hogy a lehető leggyorsabban szeretnél eredményeket, így mindent elkövetünk, hogy legalább heti 1 alkalmat, akár többet tudjunk biztosítani számodra!

 

Számít a kor? Lehetek túl fiatal \ Túl koros?

Az életkor egyáltalán nem számít! Volt már nálunk 16-tól bőven 50 fölötti jelentkező, és mindenkinek tudtunk segíteni. Senkitől nem zárkózunk el!

 

Volt akin nem tudtatok segíteni? Létezik reménytelen eset?

NEM! Akik eljutnak addig a pontig, hogy felismerik problémáikat, megtalálnak minket, és hajlandóak fejlődni, azokon mind segítünk! Nincs reménytelen eset, ha megvan a motivációd és jobbá akarod tenni az életed, mi segítünk!

 

Helyszín? Hol tartjuk a Coach-ot?

Belvárosi helyszíneken Budapesten; kávéházakban, utcán, plázákban, hotelekben. A feladatoktól függően választjuk ki mindig a legalkalmasabb helyszíneket.

Nem számít, hogy totális kezdő vagy, vagy profi csajozó művész; nem számít a külsőd, az öltözködésed, vagy hogy mennyire vagy visszahúzódó… Annál nagyobb változást tudunk elérni, és dagadhat a szívünk, hogy egy újabb fiúból tudtunk Férfit csinálni!

 

Mikor NEM való neked mégsem a VIP Coach?

Ha NEM szeretnél gyökeresen változtatni az életeden, ha elégedett vagy az egyedülléttel, ha nem vágysz gyönyörű, intelligens, humoros barátnőre, ha nem érdekelnek a nők, ha nem érdekel a szex, nem szeretnél jó társalgó lenni, akire a barátai és teljes környezete felnéznek… Akkor nem itt a helyed.

Nyugodtan zárd be ezt az ablakot és folytasd változatlanul az életed. Ha viszont arra vágysz, hogy meghódíthass bármilyen nőt, varázslatos karizmára tegyél szert, barátnőt akarsz szerezni, akár a szüzességed elvesztése a cél, vagy meg akarod találni a Nagy Őt, és meg akarod szerezni a képességeket, akkor jelentkezz MOST!

A jelentkezéshez és az árakhoz kattints az alábbi linkre!

További információkhoz és árakhoz katt!

(55)