Büszkén mutatom be a csapatot!


erika_t  kata2 anita reka2 dori  janos es bence 2teBdEzS-8YXTNG1PwJ3MWjHX9P106FJuBae4A_wM08 magyar tamas rita bobe     evi intelligensbaratnoszerzes valent_gabor_alapito panni tiq konyv   dorina adri csaba_port 1933909_1234212936594031_3970564743988868254_n 12208585_1073593325994602_4366149494086566168_n 12115636_10207891785915523_7762238717008560964_n ramona

► Ha te is szeretnél a csapat részese lenni, akkor katt ide!


Jimmi (V. Gábor)

valent_gabor_alapito

Alapító / Vezető Coach és Tréner

 

Több, mint 15 éve dolgozom trénerként, előtte reklámcég-tulajdonos voltam. A férfikat segítek, hogy jobb vezetői és kommunikációs képességekkel rendelkezzenek. Barátaim Gábornak szólítanak! Tanulóim egy része Randigurunak. 🙂

Évekig (lassan 20 éve) gyakoroltam, tudományos és analitikus módszereket használtam, amit a világ legjobb trénereitől tanultam még 1999-ben Angliában, USA-ban, Németországban. Nem laboratóriumban, hanem a kinti életben (terepen) teszteltem a tudásom, és mások tudását.

Mostanra elértem, hogy hivatásommá vált sikeressé és boldogabbá tenni más férfiakat! Íme munkatársaim. Nem pusztán pua tréner egyik sem: attól jóval többek.

Büszke vagyok a trénerekre és a csapatom összes tagjára! Bővebben rólam: itt!

Bővebben a nyári táborról, katt!


 

Erika

erika

Tréner és Tanfolyamszervező munkatárs

 

Erikával 2002 óta dolgozom együtt. A reklámcégemben lelkesen vetette bele magát a munkába, mint területi képviselő. 1-2 év sem telt el, és (magam sem hittem volna), de olyan minőségű és mennyiségű munkát tett le az asztalra 3 gyerekes anyukaként, amivel elérte, hogy a komplett ügyfélszolgálati csapat vezetője (PR vezetőként) és egyik jobbkezem lett. 10 fős csapatot irányított a nyíregyházi irodámban éveken át. Mára már megszületett negyedik gyermeke (Bence), és a nyíregyházi munkája mellett szívesen segít a trénercég munkáiban is. Nem véletlen: imád segíteni a környezetének, és óriási ereje van arra, hogy rávegyen másokat, hogy jobban kommunikáljanak, és jobb emberré váljanak!


 

JhonnyB (János), Elite Pua

janos es bence

Ügyfélkapcsolat és Előadások felelőse

Jani egy igaz barát, és rendkívül segítőkész. Ha segítséget szeretnék gyorsan, őt keresném meg leghamarabb! Mérnökként dolgozik főállásban, de mellette évek óta segíti a tréningcéget (néha főállásban szintén), hogy minél több tanuló, minél gyorsabban haladjon.

 


Boxer (Bence), Elite Pua

 

grafikus

Grafikus, Tréner

Bővebb info a táborról, katt!

Bence 25 éves korára nemcsak megtanult nálunk a nők nyelvén. Hanem komoly, kitartó munkával és tanulással nagy tréningeket is rá merek bízni. Emellett a tréningcég grafikai munkáiban tevékenykedik.

 


Tudodki (Gábor), Elite Pua

 

gabor

Audio-vizuális Manager

Gábor az egyetem mellett elképesztő munkabírással sok-sok videóanyagot képes nekünk összeállítani, megvágni.


 

Anna

 

panni

Trénersegéd

Panni az, aki hamar rádöbbent, hogy ő saját maga is hamar fejlődött a tréningeken. Elmondása alapján szívesen segít férfiaknak abban, hogy egy hölggyel fesztelenül tudjanak beszélgetni.


 

Szilvi

szilvi

Stylist

 

Szilvi a legvagányabb a csapatban. Ő az, akit nem lehet nem észrevenni, ha elhaladsz mellette! Nagyon profi stylist, aki ebben a műfajban a legtöbbet hozza ki magából és az ügyfélből. Ötvözve Valent Gábor által kifejlesztett a férfi-női dinamika anyagait, az ügyfelek óriási változásról számolnak be külső-belső vonatkozásban egyaránt!


 

Réka

 

reka2

Tréner

Pszichológus, szexuál- és művészetterapeuta. Nagyon szereti a hivatását és szeret a gyógyulni vágyó embereknek segíteni. Pozitív életszemlélettel és gondolkodással rendelkezik. Felismeri a benned rejlő értéket és segít abban, hogy a külvilág számára felismerhetővé és elérhetővé tedd ezeket az értékeket. Ő jelenleg a trénerhölgyek koordinátora is.


 

Bálint, Green Pua

Gyakornok


 

Orsolya (szinésznő)

orsi

Trénersegéd


 

Ramóna

1424531_573629316042937_388372932_n

Trénersegéd

 


Anita

 

anita

Trénersegéd

Anita legelsőként jött hozzám. Egy gyöngyszem a csapatban! Simulékony természete mögött egy igazi nő rejlik, aki ráadásul igazán szeret segíteni a férfiaknak.


Adri

 

adri

Trénersegéd

A csapat tagja már 2009. óta. Kiváló kommunikációs képességével sok-sok ügyfélnek segített abban, hogy a kommunikációs képességük javuljon. Adrienn minden új és régi pozitív, önfejlesztő irodalmat beszerez, és elolvas. Havonta 2-3 könyvet legalább.

Dorina

 

dorina

Trénersegéd


 

Dóri

 

dori

Trénersegéd

Modellként több éve dolgozik sikeresen leginkább külföldön. Szerepelt már többször magyar sorozatokban. Emellett kiváló kommunikációs képességével a csapatot meggyőzte tehetségével. Lenyűgöző fellépésével és beszédkészségével szívesen segít férfiaknak, hogy fejlesszék kommunikációs képességüket!


 

Évi

 

evi

Trénersegéd


 

Erzsébet

 

bobe

Trénersegéd


 

Rita

 

rita

Trénersegéd


 

The Prince (Csaba)

 

Csaba

Asszisztens


 

Mr. Közvetlen (Tamás), Expert PUA

 

magyar tamas

Webfejlesztő, trénersegéd


 

Katica

 

kata2

Trénersegéd


 

Kriszti

Trénersegéd, könyvszerkesztő


 

Dóra

dora

Trénersegéd


 

Helga

helga

Trénersegéd


 

Nóra

nora

Trénersegéd


 

► További munkatársak, hamarosan. Ha te is szeretnél a csapat részese lenni, akkor katt ide!

 

(937)