Férfiaknak szóló Tereptréning

Ahol nemcsak csajokat tanulsz meg felszedni

terep

Terep tréning

Nappali, utcai és szórakozóhelyi csajozás

fejlődés               terep

Megközelítési félelem és gátlásosság kezelése

 


Miről szól a “Tereptréning” tréning?


 

A férfiak miért jönnek hozzánk?

 • félelmek, aggódások kezelése: pusztán kommunikációval történő kezelése.
  Megközelítési aggodalom, megközelítési pánik kezelése véglegesen!
 • oldottság elérése társaságban
 • lazaság elérése, hogy nőknél ne legyél zavarban
 • minden helyzetben tudj beszélni, ne fagyj le
 • Frusztráltság jelentős csökkentése

Ezernél is több óra tereptapasztalatunk van, ahol személyesen kísértük ügyfeleinket azért, hogy kezeljük ezeket a félelmeket, frusztráltságot, bármi nehézséget.

 

KÉRDÉSEK

A pontos program mindig egyéni, előzetesen felmérjük NÁLAD a pontos célt:


► kivel, kikkel kapcsolatban érzel kevesebb önbizalmat?

► lefagysz? zavarba jössz más emberek jelenlétében?

► félsz, hogy bénának gondolnak téged mások?

függsz mások véleményétől?

főnököddel kapcsolatban milyen érzéseid vannak?

Az eleje (A MEGNYITÁS) megy, de nem tudod folytatni?

► vonzó csajoknál földbe gyökerezik a lábad?

► más domináns férfiakkal kapcsolatban milyen érzéseid vannak, tartasz tőlük?

vezetői képességeddel van probléma?

általában a kommunikációs képességeddel?

nem tudsz kapcsolatot létesíteni?

Ha ezekre a fenti kérdésekre megvan a válasz, akkor egyénre szabott programtervet adunk, és kiviteleztetünk veled.

Magyarul: el fogjuk érni, hogy jól érezd magad abban a szituációban, ahol korábban nagyon rosszul voltál!

Figyelem! Ez a tréning nagyon erőteljes gyakorlatokból áll. Lényeges, hogy előtte 2 napig teljesen aludd ki magad, és ne fogyassz semmi alkoholt, kávét. Itt a gyengeségeiddel fogsz szembenézni és búcsút fogsz inteni nekik remélhetőleg végleg!

 

Érdekelnek az árak és a további információk! 


Sikerélmények


Péter 32 éves programozó matematikusként nagyon zavarban volt a jelentkezésnél:
Eleinte: “Minden szöveget előre meg kellett terveznem, addig nem sikerült odamenni és „spontán” lenni. Pár óra után viszonylag könnyebben ment.
Azért jelentkeztem, mert képesnek kellett lennem új kapcsolatokat kiépíteni, meg kellett szűnnie annak a frusztrációnak, amit idegen csajok környezetében éreztem.
A program hatására érzem, hogy sokkal könnyebbé vált az ismerkedés, párkeresés és értékesebb emberré váltam. Érzem, hogy vonzóbb vagyok a lányok számára.
Aztán a program közepe tájékán: “Beszélgetésbe elegyedtem jó pár csajjal és párral (férfi-nő). Tanácsot kértem valamiben és egész sokat beszélgettünk. Random embernek szép napot kellett kívánni, dominánsan megkérdezni valamit. Ilyet még életemben nem csináltam és megtudtam, hogy tudok ilyet csinálni. ”
Péter

A tegnapi tréningen a következőket tapasztaltam, s éltem meg:
Leülni valaki mellé már alig jelent szorongást, 1-2 a szint (ha a 10 a nagyon nagy zavarban levés).
Jó volt megélni, hogy ezt már könnyedén meg tudom csinálni. És azt is nagyon jó volt megtapasztalni, hogy érzem , hogy lehet fejlődni. Le lehet küzdeni a szorongást, hisz az csak egy rossz gondolkodási struktúra.
A megszólítások is sokkal jobban mentek, mint eddig bármikor. Persze voltak hullámzások, s volt, hogy előjött a szorongásom.
A visszautasítások se nagyon izgattak már.
Az is tök pozitív volt, amikor leültem valaki mellé és ő szólított meg, s nagyon jól elbeszélgettünk, s a végén mondta, hogy nagyon örült a találkozásnak.
Úgy érzem, nem lehetett kellemetlen a kisugárzásom, ha ez megtörténhetett.
És nagyon érzem, hogy mennyit jelent a belső hozzáállás.
Köszönöm a tegnapi napot!
Jani

Újdonság volt idegenekhez mindenféle valós ok nélkül odamenni, de meglepően pozitívak voltak a reakcióik, és többen segítettek. Mindenképpen nyugodtabb lettem ezután a végére. Volt feladat, amit elsőnek nem csináltam volna meg. Most erősen függött a siker attól, hogy mennyire játéknak fogtam fel. A “ne gondolkozzak, csak tegyem” elég nehézkesnek tűnik úgy, hogy minden másban pont azt tanulom és rögzítem, hogy még lélegezni is tudatosan lélegezzem.
Péter

 

Szeretném tudni az árakat és a további információkat!


Mikor indul a képzés, mennyi ideig tart, milyen árban?


 • Mivel a hétvégék általában tréningekkel telnek nálunk, így valószínű 1-2 hónappal előtte kell jelentkezned, ha hétvégén szeretnéd végezni. Hétköznap már rugalmasabbak vagyunk, de a lényeg: egyénileg egyeztetünk mindenkivel időpontot. 1-2 héten belül elvileg el tudod kezdeni.
 • Hány alkalommal kell jönni? Mindegyik óraszámhoz odaírtuk, hogy melyik program kb. hány alkalmat jelent. Egy-egy alkalommal kb. 2-3 órát foglalkozunk veled, ahol sosem az időt, hanem az eredményt nézzük.

 • Az árak a többi tréninghez képest alacsonyak. Mivel egyéni tréningről van szó, sokkal többet kellene kérnünk. De szeretnénk egy kóstolót adni abból, hogy lásd: működik, és eredményes a zavartságtól, akadályoktól való megválás.
 • Árak (egyéni tréning keretében; tehát csak te leszel egyedül, és a tréner kizárólag veled fog foglalkozni és a kérdéseidet megválaszolni):
 • Konzultáció: 1 óra (max. 1.5 ó) 6.500 Ft – ha szükséged van arra, hogy felmérjük mennyi időre van szükséged az általad kívánt változás elérésére. Ha a programot elkezded, akkor a konzultáció ingyenes! (tehát levonjuk a program árából

 

Szeretném tudni az árakat és a további információkat!

 


Sikerek folytatása


Könnyebbé vált odamenni a lányokhoz, főleg ha ennek nem határozott célja van, csak valami komolytalan feladat, vagy csak úgy beszélgetni. Főleg azt vettem észre, hogy figyelni kezdtem jobban az embereket, több energiát árasztok, és megint több év után 5 emberből hozzám lépnek oda az utcán valamilyen kérdéssel. Ismerős lányokkal beszédmódban más lettem – sokkal energikusabb, barátságosabb a belépésem, és a hangnemem. Megtanultam jó pár hibát, amit elkövettem, és ez is segít most a magabiztosságomon. Eddig is nagyon sokszor zavart, ha valaki barátságtalan, vagy akár elutasító/ellenséges volt. Most már simán megmaradt a mosolyom, és pont ezért volt, akin azt láttam, hogy bár ellépett, elmosolyodott. Jól alakult, hogy különböző helyekre mentünk, főleg, hogy pont úgy jött ki, hogy egyre nehezedtek a terepek, így azok a feladatok is sikerélményt adtak, amik előző körben 10-esek voltak. Határozottan kezdek felszabadultabb, nyugodtabb lenni, elég erős fal volt körülöttem, mostanra nagyon kevés maradt belőle.
VP

Sokkal kevésbé érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. Suliban csatlakoztam az évfolyam egyik szociálisan legelfogadottabb csoportjához. Tegnap velük mentem egy szórakozóhelyre és megtörtént máris egy csók. Jobban érzem magam mindenhol. Úgy viselkedem, ahogy nekem természetes, kényelmes. Könnyebben alakítok ki új ismeretségeket.”
ND

“Nehezebb a feladat, hogy gondolkozni közben ne gondolkozzak, de figyeljek, hogy kihez megyek oda, de nagyrészt így is mentek egész jól a feladatok. Az mindenképp pozitív, hogy bár itt rengetegen szinte azonnal leráztak, mentem tovább és csináltam. Elég sok hibát csináltam, mint kiderült odalépéskor, ezek jók, hogy most jöttek ki, nem éles helyzetben, és rögtön kaptam visszajelzést, hogy mi volt rossz. Az jó volt, hogy ha néha el is gondolkoztam vagy kizökkentem, egész hamar vissza tudtam szerezni a koncentrációt.”
Dániel

Tetszett, ahogy rávezettél, hogy nem kell mindenkinél nagy dolgokat mondani, kérdezni, érdeklődni. (A könnyes eset, hogy mit szeret-kontra a szép a hajaddal)

Illetve jó volt, hogy tudtam végre bókolni, dicséretet mondani a csajnak, úgy hogy visszamosolygott és megköszönte
. És én sem éreztem magam rosszul közben.
Köszönöm!
NJ

Több lányhoz is oda tudtam menni. Nagyon tetszett, hogy teljesen más történik, mint amit gondolatban elképzeltem.
Szinte egyik se küldött el rögtön. Majdnem mind kedves volt, de volt, aki még nálam is negatívabb volt, pedig csinos lány, és én azt gondoltam, ők mindig csak jobbak lehetnek nálam. Nagyon pozitív volt a mai nap. Gábor nagyon jó érzékkel tud kizökkenteni a negatív gondolataimból. Játék az egész.
NJ

 

További információkért és az árakért kattints!

 

(560)