Társasági Intelligencia Program

Szerezz barátnőt és légy jóban a pároddal!

 

tréning   magabiztosság   trénerek     

empty-bulb-and-exclamation-mark-1396373687fcu

“Társasági Intelligencia Férfiaknak” c. mesterkurzus

Szerezz Stabil és Hatékony Társas Kommunikációs Tudást Magadnak!

Értsd meg a Nők és Férfiak viselkedését minden szociális helyzetben!


Mi is ez a Társas Intelligencia Program (TIP) és mi a Képzés Célja:


Egy férfit kiképezni élő gyakorlatokon keresztül a társas, ezen belül is a férfi-női dinamika megértésére, irányítására és kontrollálására. 

A képzés végeredménye:

1. Egy olyan személy, aki egy jóval magasabb szinten tudja a párkapcsolatát működtetni, és azt boldoggá tenni pusztán kommunikáció által.

2. Egy olyan férfi, aki képes megszólítani és meghódítani bármely általa választott hölgyet, akivel romantikus és szexuális kapcsolatba kezd.

3. Egy olyan férfi, aki nagyobb vonzerőt gyakorol az emberekre és a nőkre egyaránt, amivel társasági és karrierélete jelentősen javul, és megnyerővé válik mások szemében.

Kattints az árakért és az információkért!


A Képzés Tematikája


 

A képzés kizárólag gyakorlatokból állnak. A tréning egy átmenet a csoportos és az egyéni tréningek közt. Se nem egyéni, se nem csoportos.
A társasági dinamika (más szóval energia) kontrollálásra meg fogod tanulni azokat a szinteket, amiket használnod kell, hogy vonzalmat generálj bármely nőben. Ezek a szintek be lesznek gyakorolva addig a pontig, amíg magadba nem integrálod azzal a céllal, hogy egy olyan személyiséget építs, ami természetesen lesz vonzó. Többé nem fogsz azon agyalni, hogy mit és miért kellene mondanod, mert minden belülről fog jönni!

A végeredmény egy természetesen vonzó férfi. Mentes görcsösségtől, robotos kommunikációtól, akadozástól. Sok férfi agresszív lesz, ha valami nem sikerül. Sok férfi behódol a nőnek. Te egyik sem leszel a program végére. Egy olyan férfivá válsz, aki nemcsak domináns, hanem aki méltó társa egy nőnek. Ez a Társasági Intelligencia legmagasabb foka. A program közben folyamatosan, a végére pedig jelentősen megnő a Társas Intelligenciaszinted!

“Jimmivel begyakoroltuk a csoportok megszólítását. A legnagyobb nyereségem ebből a gyakorlatból, hogy Jimmi kijavította, ha valamit rosszul csináltam. Így egyrészt magabiztosabbnak érzem magam, ha egy csoportot kell megközelíteni, mert van tapasztalatom abban, hogy mit hogyan kell csinálni, másrészt rájöttem, hogy eddig mik voltak azok a dolgok, amiket rosszul csináltam. Úgy érzem, hogy sok ember azért nem mer nyitni, mert nem tudja, hogy pontosan mit kell csinálni. Ezért sok rossz tapasztalat van ezzel kapcsolatban. Ez a pár gyakorlat segíthetne sok embernek átlendülni ezen a holtponton. Végre tudom pontosan, mit kell csinálni, ki lettek javítva a hibák.”BP

1. Alapozz meg egy erős belső képet!

2. Képes kell légy elkezdeni beszélgetést csoportokkal, átvenni a kontrollt és irányítani a csoportdinamikát!

3. Elérni, hogy Téged keressen, zaklasson a hölgy!

4. Pontosan észlelned kell azon lehetőségeket, IOI-okat (ablakokat), amikből hasznot húzol mindkettőtök javára

5. Hogyan érd el, hogy kicsapd a hölgy logikus oldalát

6. Kiváló társalgónak kell lenned, hogy a nőkkel, az emberekkel sikereid legyenek

 

“Köszönöm a sok tudást, amit Jimmitől és Adritól kaptam az elmúlt hónapokban. Megtanultam, hogyan kell úgy kommunikálni a nőkkel, hogy nőnek érezze magát mellettem. A nőkkel való kommunikációs készségeim fejlődése mellett a személyiségem is sokat fejlődött. „Maradj pozitív és lelkes”-mondta sokszor Jimmi, a program előrehaladtával nemcsak a női teszteket tanultam meg pozitívan és lelkesen kezelni, hanem az agyam arra is ráállt, hogy tudnám a velem bunkó emberek viselkedését is pozitívan és lelkesen átkeretezni. ” ZA

7. Meg kell, hogy alapozd a hitelességet és egy valódi személlyé kell válj a másik számára

8. Ha nem tudod hogyan kell megérinteni egy hölgyet oly módon, ami beindítja, addig nem leszel más számára csak egy barát

9. Szükséged van erőteljes eszközökre, telefon, email, sms és más nyomonkövető elemekre

10. Hatásos találkozókat kell teremts, azaz ki kell agyalj megható élményeket, aminek következtében a nőt oda viszed, ahova akarod

11. Demonstráld szellemi képességeid, ezáltal mély kapcsolatot fogsz kiépíteni a nővel

12. Kis erőkifejtéssel nagy hatalmat tudsz szerezni azáltal, hogy szexuális feszültségen keresztül az interakció szexuálisba megy át

13. Pár piszkos trükk, amivel tudsz irányítani egy kapcsolatot

14. Meg kell tanuld, hogyan menj a szex felé azonnal és zökkenőmentesen, semmilyen utolsó pillanati ellenállásba nem ütközve

15. Szippantsd be a valóságodba a Hölgyet, hogy szó szerint körülötted forogjon a világ

Kattints az árakért és az információkért!


Mikor indul a képzés, mennyi ideig tart?


Midi Verzió 10 óra: 1 nap. 9:00-21:00 között.

Maxi Verzió 50 óra: 5×1 nap. Bármely időpontban csatlakozhatsz, te választod ki milyen napokon.

tréning

Társas intelligencia fejlesztése.


A tréningnap napirendje


Program
 • Az újonnan érkezők
  regisztrálása
 • Képzés
 • Szünet
 • Képzés
 • Szünet
 • Képzés
 • Szünet
 • Képzés
Időrend
 • 8:30
 • 9:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 15:30
 • 15:30 - 16.00
 • 16.00 - 18.30
 • 18.30 - 19.00
 • 19.00 - 21.00

Helyszín: Budapesten a szépséges négycsillagos Radisson BLU Béke Hotel előadó termében.

Pontos Cím: Bp., VI. ker. Teréz krt. 43.


Mik az előnyei a képzésnek


nyil1Csak veled foglalkozunk a képzés ideje alatt!  Nem csoportos előadás lesz, ahol eloszlik a figyelem. Minden tanuló kap saját trénert! A trénerek pedig folyamatosan ellenőrizve lesznek a vezető-tréner irányítása alatt, ha bárhol is elakadás lenne.

nyil1Extrém limitált a létszám: mindössze 4 fő. Összesen 4 tréner és 2 vezető tréner felügyeli a munkádat, ebből 1 tréner folyamatosan veled lesz! Mivel nagyon limitált a létszám, időben jelentkezz, nehogy lecsússz a következő alkalomról!

nyil1Akár van barátnőd, párod, akár nincs, ez a legjobb kommunikációs tréning férfiaknak, amit merek ajánlani, ami hatékonyan fejleszti a kommunikációs képességed. Miért? Mert nincs kísértés, mintha az utcán vagy szórakozóhelyen gyakorolnád a kommunikációt.

nyil148! tréninggyakorlatból áll! Előtte mindössze 2 óra elméleti tudást kell megszerezned, amiből azonnal kapsz is ellenőrzést, hogy teljesen magabiztos elméleti tudással indulj el. A többi elméletet a gyakorlatok fogják megteremteni.

nyil1Terepre (élő helyzetekben) csak akkor engedünk ki, ha az adott célt maximálisan teljesítetted! Erről a vezető tréner fog mindig megbizonyosodni. Ha azt gondolod, most nem fog menni, akkor is fog menni. Nyugi, széles oktatói tárházunk van. 11 éves tréneri tapasztalatunk van bármilyen nehéz esetek megoldására, legfeljebb az adott gyakorlat elhúzódik kicsit.

nyil1Az elhúzódó idővel semmi gond, hiszen úgy van kifejlesztve a tréning, hogy az emberek nincsenek egymáshoz kötve. Így a lassabb tanuló nem húzza vissza a gyorsabbat, és fordítva. Nem mellesleg így tud mindenki önmagához képest kiváló eredménnyel végezni, az elégséges, közepes teljesítmény nálam elégtelent jelent! Hogy hogyan lehetséges ez? Ez az én egyik oktatói titkom, és erre is kaptam képzést sok-sok éve, amit folyamatosan ellenőriznek a kiváló amerikai instruktorok.

nyil1Kik a résztvevők? 4 fő. Plusz 4 trénerhölgy. Plusz 2 vezető tréner. A hölgyeket Jimmi képezte ki, mindegyikőjük válogatott személyiséggel, mind türelemmel és kiváló kommunikációs, ill. társasági képességekkel. Végig ketten lesztek az adott hölggyel, hogy gyakoroljatok és a programot végezzétek.

tréning

Tanulj meg vonzalmat kelteni!

nyil1Ezen tréning-gyakorlatok célja nemcsak az adott képesség, helyzetekre való reagálás feljavítása, hanem úgy lettek speciálisan kialakítva, hogy a gondolkodásunkat (“mindset”-ünket) megváltoztatva egy teljesen új mintát adjanak a különböző éles társasági és ismerkedési helyzetekre! Az új gondolkodásmód, szemléletmód fogja megteremteni azt, hogy egyrészt természetes, másrészt hiteles légy adott társasági helyzetekben.

nyil1A 48 tréninggyakorlat kb. 50 órából áll (1 nap 10-11 óra, összesen 5 nap). Ezenkívül minden gyakorlatsor végén élesben is demonstrálod a megszerzett képességeid.

nyil1Te választod ki mikor jó neked. Havonta legalább 4 alkalom van arra, hogy elgyere. Ideális esetben 2 hónapon belül lezárod a teljes programot! Lesznek házi feladatok is, amik segítik a gyors befejezést!

nyil1100% pénz-visszafizetési és megelégedettségi garancia! Menet közben bármikor visszaszolgáltatjuk a befizetett összeg 100%-át, ha úgy érzed nem érted el a tanfolyam és a saját magad által kitűzött célokat! Igen, ennyire biztosak vagyunk a sikeredben! Ehhez ott helyben (a tréning után, vagy másnap) jelezned kell, ha valami nem megy.

 Érdekelnek az árak és a további információkért!


Kérdések


A program elvégzése után mennyire fogja látni más férfi vagy lány, hogy ez betanult, avagy természetes kommunikáció amit én folytatok?  Attól félek, hogy észreveszik, hogy tanultam valahol azt, amit mondok.

Addig nem fogunk továbbengedni az adott gyakorlaton, míg nem lesz természetes a kommunikációd. 2 embernek kell rábólintani, hogy mehetsz-e tovább a következő gyakorlattal. Addig gyakoroljuk, míg nem lesz természetes. Éppen ezért nagy próbatétel elé áll az, aki elkezdi… de Jimmit pont arra képezték ki, hogy az ilyen helyzeteket könnyedén és nagy türelemmel vegye. Tehát Jimmi módszere nagyban arra van kihegyezve, hogy természetes módon tudj kommunikálni ezután. Az ELÉGSÉGES nem megfelelő szint! Kizárólag JELES, KITŰNŐ eredményt várunk el és produkálunk veled!

Hogy fogok tudni beszélgetni, ha még megszólítani se merem a hölgyet? Hogy fogok tudni bókolni, ha még beszélgetni sem tudok?

Nem a legnehezebb szinttel indulunk, hanem mindig a legelső lépcsőfokot másszuk meg, és utána megyünk a következőre, amíg JELES eredménnyel nem megy az előző szint.

“Hogyan tudom az állapotomat (azt, hogy jól érezzem magam) megtartani bizonyos társasági helyzetekben”? Hogy tudom magam jól érezni minden szituációban?

Pontosan ezt adja ezen tréningem. Olyan szituációs gyakorlatokat fejlesztettem és találtam ki, amivel ez a képességed fog nőni. Megnéztem mik a lehetséges sablon szituációs helyzetek. Nem olyan sokat, mindössze 48-at találtam! 🙂

Hogy megtartsd azt az állapotot, ami te vagy, igazából az kell, hogy képes legyél demonstrálni azt önállóan. Kezdetben ott leszek, segítek… utána elengedett kézzel is kell, hogy menjen!
Ez az a helyzet, amikor a természetes vonzerőd nemhogy gyakorlod, hanem természetes éneddé válik. Így mindenféle társasági szituációban jelentősen fog a képességed, hogy azt kontrolláld!
NEM rutinokról, bemagolt szövegekről szólnak a gyakorlatok, hanem a természetes állapotod megtartása és ennek kommunikálása, amit egyszerre én mint oktató és a partnered (ez esetben egy képzett hölgy) fog nézni.

Érzelmeimet hogyan tudom kontrollálni akkor? Attól tartok, hogy ideges leszek, vagy feszült.

Pontosan ezt is megcélozzuk. A gyakorlatok során a cél, hogy igyekezzen téged kizökkenteni…

Ha kizökkensz, akkor nem jól csinálod a gyakorlatot. Ezt fogjuk együtt javítani. Ha tudod magad kontrollálni, nem leszel feszült.
Én mint oktató azon vagyok, hogy ezt meglássam. A legkisebb rezdülésedet is észrevesszük, és látunk téged úgymond Belül (belül mit teszel), és azonnal kijavítunk. Majd ráveszünk, hogy márpedig helyes módon csináld a gyakorlatot. Mindig csak 1-2 tényezőt javítunk, és ezt emeljük, ami már ha jól megy, akkor térünk rá a többi tényezőre.


Mire egy-egy gyakorlatot átveszünk, az adott képességednél már maximálisan fogod uralni az érzelmeidet. Ezt technikai szóval elsimításnak nevezzük. Elsimítjuk az adott frusztrációt okozó érzéseket, és később egy hasonló szitu az életedben (mondjuk egy hölgytől jövő teszt, vagy hiszti) nem fog kizökkenteni.

Mint ahogy salsát tanul az ember. Azt is lehet jól avagy rosszul csinálni. A mester kijavítja a lépéseidet, a testbeszéded, a szemed nézését, a karod, kezed tartását. Minden apró mozzanatot! Egyszerre csak egy dologra helyezve a figyelmet… ahogy az ki van javítva, jön a következő. Itt már egyszerre 2 dolog van kijavítva, és ez nehezebb, bonyolultabb is, ahhoz képest hogy előtte 1 dologra kellett figyelni.

Tehát a mester dolga, hogy mindkét dolgot figyelje, és mester lévén látja is, hogy megy. És ez így megy tovább. A “Társasági Intelligencia Férfiaknak” tréning alatt mire eljutunk a 48., legösszetettebb gyakorlathoz, már az előző 47 gyakorlat be lesz épülve. Ha bármi hiányosság mégis előjön, azt én mint oktató kijavítom, és addig gyakoroljuk míg TERMÉSZETES és TÖKÉLETES nem lesz, míg TE NEM ÉRZED ÚGY, hogy teljesen jó.

Minden gyakorlatsorozat után élesben, terepen (ami a tanfolyami idő maximum 5%-a) ki is próbálod, hogy működik-e.

“Hogyan keltsek vonzalmat másokban, emberekben, hogyan legyek megnyerő? Egyáltalán hogyan nyerjem meg a számomra megnyerő embereket?”

Az első megalapozó gyakorlatok után jönnek a vonzalomkeltő gyakorlatok. Ami 8 speciális gyakorlatsorból áll. Ezek a közvetlen vonzalmat generálják. A többi is ugyanezt generálja, de közvetettebb és összetettebb módon.

OIyanokat fogsz megtanulni, hogy hogyan légy vicces/pimasz egyszerre, de semmiképp sem bunkó, másokat rejtetten lealacsonyító módon. Vagy hogyan bókolj, adj dicséretet helyesen. Szerepjátékok alkalmazása bizonyos szituációkban.

Hogyan legyen választási lehetőségem, hogy érezzem/kommunikáljam, hogy én vagyok a főnyeremény?

A gyakorlatok nagy része arra van kihegyezve, hogy mindvégig azt a mindsetet (érzést, gondolkodási módot) meg tudd tartani, hogy te vagy a főnyeremény, azaz tudd azt, hogy teveled már önmagában megéri és jó kommunikálni.

“Hogyan tartsam meg a kontrollt a társasági helyzetekben? Hogyan érjem el, hogy ne álljak, üljek úgy, mint egy kuka, és hogyan érjem el, hogy ne szemléljem a dolgokat, hanem részese is legyek?”

Igen, erre is nagy hangsúly van fektetve. Erre is speciális gyakorlatok vannak. Tulajdonképpen ezt már el is mondtam korábban! A kontroll megtartása kulcs ilyen helyzetekben, keményen ki leszel erre képezve!

 

 Jelentkezz a társas IQ tréningre, MOST!

“Hogyan ismerjem fel a hamis és a valódi érdeklődést irányomban?

Erre is van 2-3 speckó gyakorlat! Plusz a megalapozó gyakorlatok már ezt alapozzák meg, hogy a helyes gondolkodásodat kialakítsd ezzel kapcsolatban. A gyakorlatok során több ezer különböző szitut is végigvehetünk akár, amiben jelentősen lesz alkalmad kifigyelni, hogy mi a valódi, és a hamis érdeklődés közti különbség. Ha nem veszed észre, akkor azt mi trénerek látni fogjuk, és újra fogod venni, amíg simán nem érzékeled ezeket!

A gyakorlatok egy részénél a hölgy pontosan ezt “nyújtja”: hamis és valós érdeklődést színlel, amit megnézünk, hogy hogyan kezeled, és ezen érzékedet javítja ki a tréning.

“Hogy és mikor mutassam ki az érzelmeimet ne “rászoruló” magatartással?”

És újra: erre is van speciális gyakorlat. Mint írtam: a 48 gyakorlat mindegyike erre van tervezve. Mindenféle másikra, a másik emberre rászoruló magatartás (needy) viselkedés ki lesz irtva belőled a tréning végére! 🙂

1. Visszaadja a természetes vonzerőt gyakorló képességed! Ami mindig is benned volt, azt kihozod a tréningre.

2. Visszaadja az igazi férfiúi gondolkodásmódot!

3. A helytelen gondolkodásmódokat leépíti, ami korábban kudarcokhoz vezetett. Ehelyett egy erős gondolkodást (mindsetet) épít fel.

Néha van, hogy elakad a tanuló. Nem kicsit, nagyon! Erre, ő a tanuló (vagy sok más nem általam képzett tréner) azt gondolja: “nincs megoldás, az én helyzetem reménytelen!” Én, Jimmi mint oktató, tréningezve vagyok ilyen nehéz megoldhatatlan helyzetekre is! Ami után már a megoldhatatlan “megoldhatóvá” válik!
Sokszor van, hogy korrepetálom a tanulókat, mert van valami elméleti dolog, amit nem értett meg a tanuló. Ilyenkor speciálisan megtervezett tanulási feladatot adok, amit általában a helyszínen is meg lehet csinálni. És azonnal ki van javítva a tanuló, és megért egy fontos gondolatot, ami az adott gyakorlat folytatásához elengedhetetlen.

 


További jellemzők


executive_question_business_man-512 Mit kell erről a tréningről még tudni?

EGYEDI

► Ilyen tanfolyam egyedülálló: kevés helyen oktatnak hasonló módon. Ez nem éles helyzetekben történő gyakorlatból és később terepgyakorlatokból áll. Direktben a terepen is lehet ugyan fejlődni, de sokkal nehezebb és kiszámíthatatlanabb módon. Nem mellesleg sokkal hosszabb idő alatt és azokkal több kudarc árán.► Teljes tudásommal mondhatom (mint tapasztalt terepoktató egyben), hogy ugyan sokkal gyorsabb egy kis siker, de közel sem olyan tartós (főleg éjszakai ismerkedésre értem!)! A Tanulók 95%-a pár napon belül elveszti megszerzett képességeinek több, mint felét. Pár héten belül meg akár visszaeshet ugyanoda, mint korábban. Nagyon sokan kerestek meg ilyen (elnézést) amatőr módszerekkel “oktatott” diákok, ügyfelek, hogy akkor most mi történt, mit lehetne tenni, hogy javuljon az ismerkedési képesség.

► Ha nagyon jó a terepoktató (akár lehet világbajnok ebben), akkor sem lehet kiváló, és legfőképp tartós eredményeket elérni (az előbb említett helyzetekben)! Legjobb esetben is közepes eredmények érhetőek el hosszú távon, hiába az azonnali esetleges gyors siker!

► Hasonlóan, ahogy salsát, társastáncot megtanul az ember… jól érezheti magát egy salsaklub után, de kétséges, hogy megtanult aznap éjjel jól táncolni. Ilyenkor iratkoznak be helyesen kiváló tánctanárhoz az emberek, hogy bevésődjön hosszú távon a tudás!

HATÉKONY

► Miért van ez? Mert lehet az adott társaság, az adott hölgy könnyű eset volt, a soron következő meg nagyon nehéz. Így nem tudsz fejlődni…!

► Mindig akkor tud a tanuló STABILAN fejlődni, ha az aktuális szintjének megfelelő társaságot kap, illetve mindig egy picit nehezebb. Ezt terepen, még ha több ezren is vannak, lehetetlen elérni. A szintek nagyon finomak, és tagoltak, többrétűek, nem véletlen fejlesztettem ki ilyen sok gyakorlatot erre!

► Na most az én feladatom, mint oktató, hogy hozok egy általam képzett hölgyet, trénersegédet, akit instruálok, miközben a gyakorlatokat végezzük. A te szinted folyamatosan figyelve van, és fogom látni, hogy mi az a szint (ill. mi az az elakadáspont, vagy hiányosság) amin éppen vagy, és eszerint emeljük a lépcsőfokot, vagy az aktuális gyakorlaton az épp aktuális hiányosságodat vesszük elő, és ezt emeljük egy magasabb szintre, avagy simítjuk el a kommunikációs feszültséget.

► A kulcs az egész dolognak, hogy én mint oktató látom, hogy mikor vagy jó az adott gyakorlaton. Ez lehet, hogy 3 gyakorlás alatt megvan, de lehet, hogy 30, vagy akár 100x el kell ismételni hogy jó legyél. Ez nem lehet gépies, erre is pontosan megvannak az eszközeink arra, hogy minden képesség természetes módon épüljön be. Semmi színészkedés, manír, sablon ne legyen a szövegeidben! Ahogy a kommunikációban az eszköz lehet a hangerő, az energia, ugyanúgy mi mint oktatók, trénerek széles eszköztárral rendelkezünk arra, hogy természetes módon építsük be a képességeid (a “skill”-eket) a kommunikációdba.

FEJLESZTŐ

► Az az igazi öröm és képességnövekedés, amit elérek az a tanulóimnál, mérhetetlen. És elsősorban ez motivál engem, hogy ez meglegyen.

► Emiatt is adok 100%-os pénz visszafizetési garanciát a tréningemen. Bármely ponton valaki úgy érzi, hogy nem adott megfelelő sikert, eredményt, azonnal visszafizetem az árát!

► Ez a tréning nem 1 napos (bár van ilyen variáció is), hanem 5×1 napos, vagy 20×2,5 órás). Így 2-3-4 hónap alatt az életben is látja a tanuló, hogy működik-e ez neki vagy sem. Hasznos-e ez az életben vagy sem…

 

PÁRATLAN

► Ezért nem szeretek adni már igazán “terepmunkát” egy tanulómnak se. Mert ugyanazon 4 óra alatt sokkal nagyobb változást lehet elérni ezen gyakorlatok alatt. Ha valaki elvégezte ezeket a gyakorlatokat , akkor már viszont sokkal több értelme van kimenni “terepre” (utcára, szórakozóhelyre, bálra)!

► Másik előnye a gyakorlatoknak: ha van valakinek párja, nem fog emiatt kísértésbe esni terepen!

► A tréningjeim éppen ezért 95%-ban gyakorlatok, 5% terepmunka. Elmélet egy 40 oldalas jegyzet (majd lesz egy 4 órás hangfelvétel), ami az alaptudást jelenti.

► 48 képességet (48 gyakorlatba ültetett képességet) vettem elő, amit begyakorolva tisztává válik a társasági intelligenciád, és a természetes hódító képességed az emberekre és hölgyekre vonatkozóan.

 Jelentkezz már is ITT!


Utánozhatatlan Jimmi


tréning

Utánozhatatlan Jimmi.

Ami az én szerepem, és amit úgy vélek, majdnem lehetetlen utánozni:

Jómagam 1999. óta oktatok hasonló módszerekkel kommunikációs tréningeken. Ott általános kommunikációs képességeket, üzletkötői képességeket (skilleket) hoztunk a felszínre. Olyan kiképzést kaptam akkor, ami jócskán felülmúlt mindent, ami épp ésszel felfogható volt akkor számomra. De az oktatóim és mestereim nem kíméltek, mindent kihoztak belőlem, amit lehetett!

Ezt az oktatói tematikát itthon tanultam Észak-Amerikai oktatók segítségével, akik nagyon elöl járnak ezzel az oktatói módszerrel. Én ezt ültettem át a férfi-női dinamikára, illetve a férfi képességek előhozásában, amit tulajdonképp terepen lehetett eddig csak elsajátítani.

Én kidolgoztam azt a módszert, hogy ne kelljen terepre menni (vagy legalábbis minimálisan), és ennek ellenére sikeres tudj lenni társasági szituációkban.

A módszerem ennyiben forradalmi, és itthon csak pár ember képes ezt utánam csinálni, de őket ismerem, hiszen ők is velem együtt tanulták ezt. Ők főképp üzletkötők képzésében vesznek részt uniszex módon.


Mennyibe kerül?


 

Mielőtt odaugranánk az árra! Kigyűjtöttem néhány más élő tréning árait:MÁS TRÉNINGEK ÁRAI:
 • 52 órás online marketing kurzus: 150.000 Ft (20 fős csoportos előadás és csoportos gyakorlatok 1-2 tréner)
 • “Nyugodtan nézz utána, minőségi tréningek díjai ennyibe kerülnek,,
 • 45 órás angol nyelvi kurzus: 60.000 Ft (10-15 fős csoportos előadások inkább, egyszerre 1 tanár)
 • “Nyugodtan nézz utána, minőségi tréningek díjai ennyibe kerülnek,,
 • 3 óra üzletkötői tréning 15.000 Ft (előadás 10-20 fős csoportnak, 1 előadó vagy tréner)
 • “Nyugodtan nézz utána, minőségi tréningek díjai ennyibe kerülnek,,

 

Nézd csak meg újra, mit is ad ez a társasági intelligencia program neked:LAZA KOMMUNIKÁCIÓ: ZÖKKENŐMENTES TÁRSALGÁS:
 • Szabadabb, természetes kommunikációt bárkivel!
 • Meg tudsz állítani egy veszekedést bárkivel, és jó irányba tudsz terelni egy beszélgetést!
 • Fesztelen társalgást csajokkal! Nincs többé megközelítési pánik!
 • Nem zökkensz ki, ha párod vagy egy női ismerősöd zavarba akar téged hozni!
 • Nincs több süket csajozós duma és felesleges agyalás! A tréning során beléd épülnek a készségek, tehát nem fogsz többé azon gondolkodni, hogy mit kell mondanod… minden belülről jön ezután, természetes módon!
 • A program elejétől a végéig kapsz trénert, aki kizárólag veled foglalkozik! Összesen 7 tréner lesz ott azért, hogy segítsen neked!
 • El fogod tudni érni, hogy párod újra beléd szerelmesedjen, vagy meghódítsd azt akit szeretnél!
 • És ezernyi más itt nem tárgyalt előny!

 

Íme amennyibe kerül a tréning:TIP MAXIVERZIÓ: TIP MIDIVERZIÓ:
 • 2 x 0.5 nap (avagy 1x1nap, kb. 10-12 óra)
 • 2 x 0.5 nap (avagy 1x1nap, kb. 10-12 óra)
 • Árak az alábbi linken
 • Árak az alábbi linken

Kattints az árakhoz!

Még egy kérdés:

Mennyit is költöttél el az utóbbi években feleslegesen ajándékokra, ruhákra, vacsorákra, utazásra, csak hogy javítsd a kapcsolatodat az emberekkel, a nőkkel és a pároddal?

Idő: Az ár és az érték mellett még az idő a legszembetűnőbb különbség: nálunk kötetlenül választod ki az időpontokat:

 1. Akkor jössz, amikor van hely.
 2. Ha havonta 1x érsz rá, úgyis jó.
 3. Ha havonta 4x, az is tökéletes!
 4. Ha lebetegszel, vagy elutazol, akkor sincs probléma, ott folytatod, ahol elkezdted!

Fizetés ha, foglalóval történik:

 1. Fele az árnak (TIP Midiverziónál), vagy minimum: 40.000 Ft (TIP Maxiverziónál), a fennmaradó a képzés elkezdésének napjáig fizetendő.
 2. Ha ez az összeg beérkezett, akkor tudunk véglegesen regisztrálni.
 3. Lehetőség van egybe előre is fizetni, ha neked ez kényelmesebb! Ezt a jelentkezéskor egyeztetjük.

penzvisszafizetesi_garancia
Kockázat? Az nincs.100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
100% pénzvisszafizetési és megelégedettségi garancia! Menetközben bármikor, illetve a tanfolyam után kérésre bármikor visszaszolgáltatom a befizetett összeg 100%-át, ha úgy érzed, nem érted el a tanfolyam és a saját magad által kitűzött célokat!

 


Mikor indul a képzés, mennyi ideig tart? Részletesen!


► Bármely időpontban csatlakozhatsz, Új csoportok (egyszerre maximum 4 fő vesz részt a képzésen) indulnak:

► 2016 – 2017-től bármely hétvégén tudsz kezdeni. 15 trénerünk van, és telt házasak a tréningjeink.
► 2011 -től folyamatosan havonta 2x-3x vannak tréningek.

► Kérlek, érdeklődj, mikor van szabad hely. Általában 3-4 héttel előre kell jelentkezz, hogy biztosan legyen helyed.

► Mint látod egész napos a program, így fontos, hogy kipihenten érkezz a tréningre!

 Jelentkezem most!

 

(1623)