Gyakran Ismételt Kérdések a PUA magyarországi világáról

Kérdés: Pua, Puafesztivál, Jimmi?


Mi ez? Ez csajozós oldal?

Röviden: Nem. Ez egy önfejlesztő oldal, ami a nőkkel kapcsolatos tudásból indulva szeretne javítani mind a férfiak, mind a nők ezreinek a sikerükért, boldogságukért. Mindezt immár 2007-2008. óta.

  Aha.. értem. Tehát ez egy nőket tárgyiasító, és trükkökkel manipuláló valami.

Nem. A média felületesen lehet csak ennyit lát. De ha valamelyik újságíró veszi a fáradtságot, akkor mögé nézve ezt láthatja.

Az internetes média (főleg) szenzációra megy. És nekik a kattintás magas száma a lényeg, és nem az hogy a tényeket megismerjék.

Másik része az embereknek, akik nem akarnak/tudnak jobb lenni, fejlődni. Ők azok a bizonyos negatív emberek, akik tulajdonképp lusták, és nem akarnak szembesülni azzal, hogy vannak, akik szeretnék fejleszteni magukat. Mégha ily különös módon, mint a nőkkel való kapcsolatokon keresztül.

Hiszem, hogy lehet jobb lenni, fejlődni. A csajozás, vagy a nőkkel való kapcsolatban semmiképp sem tárgyként kezeljük a nőket. Persze van néhány játék, trükk, ami (valljuk be) intelligensebb mint egy ócska viccnél. De ez az oldalnak 1%.nyi része, és nem ez a fő mozgatórugója.

A cél az, hogy te, mint férfi jobb legyél. Hogy te mint férfi jobban érts a nőkhöz! Az, hogy te mint férfi vállald fel magadat, jobbik önmagad. Ismerd meg magad (önismeret)! Ismerd meg a másikat (társas intelligencia), az érzelmeidet, mások érzelmeit (érzelmi intelligencia)!

Kezeld jobban emberi kapcsolataid, légy energikus, pozitívan állj az élethez! Ezen belül rengeteg mindennel foglalkozunk, így ha valaki ennek megismerése után is átverést, trükköt, tárgyiasítást lát, az az ő szegénységi bizonysága, és nem a miénk!

Egy dologban igazat adok. Ez egy kétélű fegyver. Mintahogy a “pua tudás” nélkül sokan átverik a nőket, és tárgyiasítják.  Ha egy erre hajlamos ember szerezz egy erősebb (pua) tudást, akkor sajnos még jobban átverheti a nőket.
(az, hogy mi erre ösztönöznénk bárkit, badarság!)

De ne keverjük az egyszeri pua srácot, aki a “puaság” előtt is egy tahó/manipuláló faszkalap volt, azzal a fickóval, aki jobbá tette az életét a nőkkel való ismerkedésen keresztül.

Mert számtalan ember jelezte már vissza, hogy lett barátnője. Vagy jobbá tette a párkapcsolatát. Vagy hogy jobb, egészségesebb, tudatosabb életet él!

Sikereinknek se szeri se száma! És ezáltal a több ezer sikeres férfinek se szeri se száma.

A hitvallásunk, hogy minden olyan erőfeszítést, ami a nőket vagy akár férfiakat demoralizálja, gyengébbé tenné azt ellenezzünk! Nincs tárgyiasítás, nincs átverés, szoknya pecérség. Nem támogatjuk a megcsalás semmilyen formáját. Nyílt és őszinte kapcsolatok hívei vagyunk, akik szeretik a másik nemet!

Ellenben azt szeretnénk, ha a férfiak, és nők jobbá, sikeresebbé, boldogabbá váljanak.

Mi az a PUA? Kérdés még? Ki indította el Magyarországon?

A PUA rövidítve Pick Up Artist. Olyan ember, aki folyamatosan tanul, annak érdekében, hogy jobban értsen a nőkhöz. Nem nőcsábász, aki minden nő bugyijába akar bejutni és becsapja a nőket, hanem képes a nőt szeretni, elfogadni és vezetni, hogy közösen boldog életet tudjanak élni.

Sajnos vannak, akik puszta csajozásra, csajozási életstílusra használják. Amivel nincs is baj. A gond akkor van, ha ez tölti ki valakinek több évét, évtizedét és idejének több, mint 50%-át.

Van egy kis (vagy nagyobb) százalék fickó, aki manipulálni szeretné a nőket, és úgy elcsábítani.

Ezt (a nők manipulálását) a mi oldalunk és közösségünk nem támogatja, és nem is támogatta soha. Ugyanakkor értjük miért van ez a jelenség. Bővebb leírást itt találsz

Hogy ki indította el Magyarországon? Ki a Magyar PUA atyja?

Nincs ilyen.

Az egész Pua mozgalomszerűség Mo-n 2003. körül indult el. Szervezett találkozók 2005-ben kezdődtek “Mormota” álnevű PUA által.

Ha alapítóról szeretnénk beszélni, akkor Mormota volt az “elkövető”. 2004-2005-től lehetett jelentkezni, találkozni magyar PUA emberekkel.

Ennek döntő részét ő szervezte. Voltak még páran, akik angol oldalról lemásolt (lopott) e-book-okkal kereskedtek, ezek ma is léteznek sajnos.

Az igazi áttörés 2009-ben történt, amikor megalakult Magyarország Intelligens Csajozási Fóruma, ahol már elsősorban az önfejlesztés, a barátnőszerzés van előtérben, és nem a puszta csajozás.

Ebben az évben, 2009-ben jött össze kb. 70 fő (18-45 év közötti) PUA Jimmi által szervezett Puafesztivál táborban, ahol egymásnak tudtak, tudtunk segíteni, hogy jobban menjen az ismerkedés. Azóta is töretlen a fejlődés.
Havonta 20.000-en olvasnak minket, 10.000-nél is több feliratkozó a hírleveleinkre, kb. 2.500 emberrel találkoztunk már személyesen előadás vagy más tréning kapcsán.

Én, Jimmi, személyesen kiképeztem 2015-re kb. 600 embert, hogy jobban értsenek a nőkhöz, és hogy jobb férfivá váljanak. Személyes sikereikről itt olvashatsz!
Írtam több könyvet is, az Intelligens Barátnőszerzési könyv sikereiről itt olvashatsz!

Mi ez a Puafesztivál név? Honnan ered?

2009. nyarán Jimmi megszervezte a valaha volt legnagyobb PUA találkozót, ahol jó 70 fő gyűlt össze hogy tudást, tapasztalatot cseréljen, és segíthessen a többieknek tanulni.

A pua kérdés ezekután? Ezt az eseményt nevezte el PuaFesztiválnak, és azóta is minden évben megrendezésre kerül, évről-évre megújulva, fejlesztve.

Nem vagyok csajozó gép, nem is akarok az lenni! Mi van ha szimplán barátnőt szeretnék?

Akkor bizony a legjobb helyen jársz. Amit mi tanítunk, nem arról szól, hogy a lehető legtöbb nőt megszerezhesd – bár a tudás erre is használható, és amíg etikusan végzik a tanulóink, támogatjuk is.

Fő célunk azonban az, hogy segítsünk felkészíteni a Férfiakat a Nagy Ő-vel való találkozásra. Akár még várat magára a nagy Ő, akár már úgy gondolod hogy találkoztál vele, mi megismertetjük veled a vonzalom mögöttes dinamikáját, és megtanítjuk hogyan építsd fel, egészen az alapoktól kezdve, hogy felkészülten vághass neki az udvarlásnak.

Sőt, Jimmi külön Barátnőszerzési Tréninget fejlesztett ki, kizárólag azzal a céllal, hogy a Hozzád hasonló férfiakon segíthessünk!

Tuti kamu az egész, ezt nem lehet megtanulni!

Sokan mondják, hogy a csajozásra születni kell, hogy nem lehet megtanulni.
Egyrészt itt van Jimmi mint élő példa. aki 25 éves koráig volt szűz, és azóta rengeteg ügyfél volt, aki akár 20, akár 40 évesen megtanulta (újra), hogy hogyan kell a nőkkel jól kommunikálni. Valóban nem könnyű.

Ha könnyű lenne, mindenkinek menne. Jimmi azonban éveket (évtizedet) töltött az életéből azzal, hogy tanulmányozza a témát, kipróbálja gyakorlatban, leírja a dinamikát és az elméletet, és külföldre utazott hogy megtanulhassa azokat a technikákat, melyekkel tudását a lehető legeredményesebben átadhassa másoknak is. Láthatod a sikerélmény videókat, beszámolókat, nem árulunk zsákbamacskát.

Miért ilyen nehéz ezt megtanulni? Miért van nehéz nyelvezete, több furcsa szó, mint “shitteszt”, “3mp szabály”, “state”, “wing”, “dhv” “kontrollál” “szexuális eszkaláció”…stb?!

Elismerem, elég sok szakszó van (puaszótár itt!), amit a pua közösségben használnak. Igyekeztem ezt a társas iq könyvemből kivenni, és közérthetővé tenni. Alapvetően minden közösségben használnak szókincset, sajátos nyelvezetet, ezzel megkönnyítve a kommunikációt. Alapvetően számítógéphez értő emberek kezdték el tanulni a nők felszedését művészi szinten. Mai napig is leginkább intelligens embereknek szól ez a csajozási közösség.

Ahogy nőtt a tudás, egyre nagyobb igény lett arra, hogy leegyszerűsítsük, és saját terminológiát használjunk. Akik a terminológiába, vagy másba kötnek bele, azok általában:
– kevésbé intelligensebbek, mint az átlag vagy
– nem érdekli őket a személyiségfejlesztés, sőt: nem ismerik el, hogy ilyen létezhet, vagy
– téves információik vannak. Általában a legsikeresebbek, akik ma a pua világban léteznek/léteztek, mind nagyon kritikusak voltak ezzel az egész témakörrel. Sokáig kerülték. Én magam is. Meg kellett jól vizsgálnom ezt. Évek alatt láttam, hogy rengeteg jó és hasznos információ, tudás halmozódott fel. Érdemes volt, hiszen ma már emberek ezrei figyelnek rám, és hallgatnak rám, ami egyben nagy felelősség is.

Ha tényleg a mélyebb megértés érdekel, akkor mindkét könyvemet ajánlom!
Társas Iq Férifaknak
Barátnőszerzés kézikönyve

Ez nekem úgyse menne, egyszerűen nem ilyen vagyok!

Tévhit, hogy a csajozásra születni kell.
Tévhit, hogy úgy kell kinézned mint Brad Pitt.
Tévhit, hogy milliomosnak kell lenned!
Kizárólag a fellépésről szól minden, a külsőd pedig legyen ápolt – ezt mindenki elérheti. A külsőt elérni segít külön Style programunk!

A fellépés, a dominancia pedig igenis tanulható dolog, ezt senki sem a kisujjából rázta ki. Akiknek látszólag alapból megy, nekik fiatalabb korukban úgy alakult az életük, hogy elsajátították ezeket a képességeket. Mi pedig speciálisan arra vagyunk kiképezve, hogy átnyomjunk a nehézségeken a tréningjeinken, és minden munkatársunk ezt a témát eszi-issza és lélegzi!
Nem foglak győzködni, ha nem szeretnél jobb lenni, vagy nem hiszel benne, akkor nem itt a helyed. Viszlát 😉

 Mit adnak nekem a tréningjeitek? Hogyan leszek ezektől jobb?

Először is, teljesem mindegy hogy 18 éves szűz vagy, vagy 30 éves csajozó gép, úgyis tudunk újat mutatni. Fordított esetben (18 éves csajozógép, 30 éves szűz) meg pláne. Mindegy, hogy teljesen kezdő vagy, vagy úgy gondolod vérprofi. Jimmitől már nagyon sok olyan srác és fickó kért személyes tanácsot, és képzést, aki nagyon sikeres volt a nőknél vagy/és gazdagok. Mindenki tudott hazavinni olyat, ami neki szüksége volt.

Akár magányosnak érzed magad, akár csak szeretnél még jobb lenni a témában, akár kiélted magad és szeretnél egy rendes, csinos, szexi, intelligens, kedves és törődő lányt találni magad mellé, mi a kezedbe adjuk a kulcsot.

A dinamika megismerésével és a helyzetek gyakorlásával, melyet speciálisan ERRE A CÉLRA KÉPZETT trénerlányainkkal élőben gyakorolhatsz, egyszerűen megkapod a szükséges önbizalmat, képességeket, hogy képes legyél bármire amit szeretnél. Az élethez való hozzáállásod javul, boldog és sikeres leszel, a depresszió és a magány helyett. Ott vannak a sikerbeszámolóink, láthatod hogy ez nem ígérgetés, hanem kőkemény tény.

 Biztos tudtok rajtam is segíteni? Mennyire hatékonyak a tréningjeitek?

Minden résztvevőnkkel felmérést végzünk, hogy lássuk mik az igényei, és ennek megfelelően, személyre szabottan csináljuk a képzést. Az alap skillek, amelyekkel fejlődhetsz, mindenkinek hasonlóak. De a Puafesztiválnál külön hangsúlyt fektetünk az egyéni, személyre szabott képzésekre.

Jimmi külön a személyiségedhez, problémádhoz és az adott feladat típusához választja ki az aktuális trénerlányod, folyamatosan felügyeli a fejlődésed, és nem enged át a feladatokon amíg Ő, a Trénerlány, és TE MAGAD nem érzed úgy, hogy megütöd a szükséges mércét.

Tudjuk milyen nehéz kimozdulni a komfortzónájából az embernek, ebben is segítünk, így olyan sikereket érhetsz el, melyekről eddig álmodni sem mertél! Akár élvezni akarod az életet, akár tartós kapcsolatot szeretnél. Tőlünk olyan lökést kapsz amilyet sehol máshol az országban!

Teljesen kezdő vagyok, még sosem volt barátnőm! Tudtok segíteni?

Minden negyedik ügyfelünk hasonló cipőben jár. Vagy nem volt még rendes, tartós kapcsolata, akár szűz. És igen, a tőlünk kapott képességekkel úgy indulhatsz neki a csajozásnak, amik még az addigi tapasztalatlanságod ellenére is sikerre vezetnek, hiszen nálunk nem csak elméleti tudást, hanem tapasztalatot is szerzel, erről gondoskodnak az élő szituációs gyakorlatok trénerlányainkkal, valamint a folyamatosan 100%ig felügyelt terepmunka!

Már voltak barátnőim, de nem olyanok, amilyet szerettem volna! Mit tudtok ajánlani?

Általános gond, nekem is ez volt a problémám. Mivel nem érzed úgy, hogy jobb, csinosabb barátnőd is lehetne, leragadsz a könnyű lehetőségeknél, az igazi kiszemelted pedig észre sem vesz, vagy barátzónába kerülsz vele. Ha pedig mégis sikerül, akkor papuccsá válsz mellette, amire idővel rá fog unni. Ismerős?

Barátnőszerzési tréningünkön megtanulhatod hogyan ébressz vonzalmat BÁRMILYEN lányban, nézzen ki akárhogy, és tűnjön bármilyen nehéz esetnek, te dominánsan fogod tudni kezelni, amivel valósággal lesöpröd a lábáról. Nem kell megelégedned a közepes lányokkal, akik neked jutnak, és Férfiként tudod kezelni a számodra vonzó lányokat!

Vézna, szemüveges és pattanásos vagyok. Sikerülhet ez nekem?

Nézd meg sikerbeszámoló videóinkat! Hány Adoniszt látsz köztük? Na ugye. Ha az alap ápoltság megvan, teljesen mindegy hogy nézel ki. Ha mégsem vagy elégedett a külsőddel, abban is segítünk!

 Nemrég váltam el, elmúltam már 50. Menthetetlen vagyok?

Eddigi legidősebb tanítványunk 55 éves volt, mára 24 éves barátnője van. Sosem késő elkezdeni tanulni; sőt, vannak lányok, akik kifejezetten az idősebb pasikra buknak. Van tapasztalatod, egzisztenciád, igenis Vonzó Férfi vagy!

Érdekelne a tréning, de vidéken/külföldön élek. Mit tehetek?

Semmi gond! Ha tényleg eltökélt vagy és feljössz egy hétvégére, szállást is segítünk keresni. Ha pedig nem tudod megoldani az utazást, sok könyv és DVD áll rendelkezésedre, és van lehetőség Skype-os coach-ra képzett Puafesztivál trénerekkel, vagy magával Jimmivel! Az ügyfeleink 70%-a vidéki vagy külföldi! Nagyon sokan jöttek például Svájcból, Németországból, Norvégiából, vagy Angliából. Eddig a legmesszebbről az USA-ból jöttek hozzánk fejlődni!

Mire fel vagytok így elszállva magatoktól?

Nem akarunk téged mindenáron meggyőzni. Neked kell mérlegelned! Személyes privát tréning keretében legalább 300 embernek segítettünk, hogy barátnőt szerezzenek. Előadás formájában már átléptük az ezer főt.
Online pedig én magam írtam 15.000-nél is több segítő hozzászólást.
Ami nemcsak azoknak az embereknek segített, akiknek írtam, hanem annak a havi kb. 20.000 olvasónak, aki az Intelligens Csajozási Fórumra jár.
Nagy részük önbizalomhiánnyal küzdött (pedig van, aki nagyon jól néz ki, és gazdag, mégis béna a nőknél). De van sok jóképű, magabiztos srác is, aki jobban akarta, akarja csinálni a dolgokat, át akarja látni jobban, meg akarja érteni. Azt a tudást, amit felhalmoztam, azt nem évek alatt halmoztam fel, hanem majdnem két évtized alatt. Igaz: 2007. óta végeztem a gyakorlati kutatást intenzíven, és “csak” 2009. óta oktatom azt hivatalosan is. Büszke vagyok rá, hogy senkit nem hagyunk pácban: amit megígértünk, azt teljesítjük, vagy még többet is. Társas Intelligencia tréningünkre 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!

Miért válasszalak titeket?

Senki nem foglalkozott az országban annyit a témával, mint Jimmi. Valóságos úttörő a csajozási szubkultúra kialakításában Magyarországon. 1999 óta speciális coach oktatásra járt, és teszi ezt a mai napig is, hogy a lehető legeredményesebben adhassa át a tudását Nektek. Sehol máshol nem találsz direkt erre a célra képzett, segítőkész trénerlányokat, akik a tréningen kizárólag veled foglalkoznak, és nem egyszerre több más ügyfelekkel. A csapat maga ezzel a témával kel és fekszik, a szabadidejében ezzel foglalkozik. Miénk a legnagyobb csajozási fórum az országban több mint 20.000 regisztrált felhasználóval, és több tízezres havi látogatottsággal, amin Jimmit még a hajnali órákban is fent találod, aktívan segít minden érdeklődőnek.

– Nálunk nem a csajozás, az ismerkedés a cél; ezek pusztán eszközök arra, hogy sikeres és boldog férfi lehess!

– Kizárólag egyéni tréningek; mindenkivel külön, egyénileg foglalkozunk

– Jimmi az egyetlen tréner Mo-n, aki képzett tréner és coach, tudását 1999 és 2003 között szerezte amerikai és más külföldi pedagógusoktól, oktatóktól, és máig is folyamatosan képzi magát!

– Elvünk: Egyéni problémákra egyéni válasz

– Jimmi 2001 óra hivatásos tréner, aki vezetőket és üzletkötőket képzett, és mellette 2007 óta pick-up artist. Nincs még egy olyan tréner Magyarországon, aki az üzleti- és a magánéletben is ilyen meggyőző kommunikációs tréningeket kínál

–  Nemsokára elindítja a SikeresFérfi blogot, ahol tudását megosztja a nagyközönséggel

– Állandó jelleggel 15 trénerhölgy áll rendelkezésre, hogy segítsen férfiaknak, akik folyamatosan képződnek Jimmi tréningjein, és azon kívül is, már 2009 óta!

Ez terjed még:
1. Ő az egyetlen pua tréner Mo-n, aki képzett tréner és coach, tudását 1999-2003. között szerezte amerikai és más külföldi pedagógusoktól, oktatóktól, és a mai napig folyamatosan képzi magát.
2. 2001-ben alapított egy tréningcéget (reklámcége mellett), ahol vezetőket és üzletkötőket képzett ki arra, hogy jobban kommunikáljanak.
3. Az egyetlen tréner Mo-n, aki képes üzletkötőnek, vezetőnek és “férfi-női dinamika tudású” egyénnek egyszerre is kiképezni embereket.
4. 2008-tól elkezdte ontani cikkeit, és több magyar internetes fórumon osztotta meg a csábítási jelentéseit (FC REPORT), amit korábban senki nem akart vagy nem mert. Terepen elsőként ment oda vegyes csoportokhoz, sőt ezek a kedvenc csoportjai ismerkedéshez.
5. Két nagy összefoglaló könyve is megjelent és folyamatosan nagy az igény rá. (“Intelligens Barátnőszerzés Kézikönyve” és Társas Intelligencia Férfiaknak) 96%-ban eredeti írások Jimmi által!
6. 2009-ben megvalósította álmát. Egy nem csajozásra épülő Férfitréning vállalkozást alapított.
7. Legtöbb tréner (2015-ben 16) nála dolgozik Mo-n, és ő saját maga képezte ki őket.
8. Folyamatosan keresik a médiák, és konferenciák, hogy szerepeljen előadásokon, és műsorokban. Elsőként 2007-ben vállalta egy csábítási riportban arcát, ahol Debreczeni Zitát próbálta felszedni kamerák kereszttüzében.
9. A Siófoki tábort 2009-ben először és egymaga 70-75 fő részvételével szervezte meg. Óriási sikerrel. Ebből nőtt ki mára az egyik legnépszerűbb önfejlesztő közösség, a legtöbb regisztrált taggal, és a leoglvasottabb személyiségfejlesztő fórumává vált. Havi oldalletöltések száma 1.000.000-hoz közelít!
10. Ő az egyetlen, akinek mindegy milyen ruhában megy csajozni, a látványát már semmi nem rombolja. 🙂
+1: Büszke rá, hogy megismerhette a csábítási közösség veteránjait, akik 2003-2004-ben megalapították, illetve vitték a pua közösséget előre. (Mormota, Randiguru, NV, Fritzy, Ámor) Mindenki más Mo-n nekik köszönheti, hogy valami elindult Mo-n. Hálás nekik!”

Tájékozódj!

(870)