Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréning

Tréning     terep   tréning

Á LA PUAFESZTIVÁL

1 és 3 napos

 

empty-bulb-and-exclamation-mark-1396373687fcu

NAGYOBB ÖNBIZALOM

SIKERESEBB ISMERKEDÉS
KÉPESSÉGEID A CSÚCSON!

Jimmi bemutatja:

Tanulj meg a nőkkel bánni

BOMBABIZTOS ALAPOKKAL!

Ki ez a Jimmi? Ki vagyok, és miért tartom ezeket a tréningeket:

A sztorim röviden, KATT Jimmi sztorihoz!

 

A HATÉKONYSÁG. Mi a hatékonyabb? KATT!

 

További sikerekhez kattints ide!


Mitől más, mitől egyedülálló a tréning?


Ez nem pusztán egy csajozási oktatás, képzés, tréning. Szerintem ilyen tréning még soha, de soha nem volt Magyarországon (megkockáztatom: külföldön sem!), és évekig nemhogy másolni, de utánozni sem tudja senki megközelítőleg sem. Miért?

Éveket szántam rá, hogy a több, mint 10 éves oktatói, tréneri tudásomat, és tapasztalatomat belerakjam, és kifejlesszek egy ütős, igazán hatékony képzést, ami tényleg segíteni fog NEKED! Miben?

Ismerkedésben, Önbizalomban, Csajozásban, Párkapcsolatodban és legfőképp abban, hogy Sikeresebb Életet Tudj élni! Nem elméletben: hanem a valóságban! Az ÉLETBEN! Mert MAGA AZ ÉLET A VALÓSÁG!

Egyedülálló terep és helyzetgyakorlatokkal tűzdelt képzés a trénerlányaimmal együtt. Méltán vagyok rájuk büszke.

További infórmációkért kattints ide!


Miben segít neked a tréning?


Megismertet az ismerkedés alapjaival, és egy stabil bárhol máshol használható tudást kapsz, legyen a karriered, az üzleti élet. Persze főleg a nőkkel való ismerkedés, és a lányok elcsábítása a fókuszpont

Önbizalmad a nőkkel és más emberekkel lehető legnagyobb mértékben fog nőni, ahogy a Tréningen előrehaladsz!

A természetes vonzerőd sokkal inkább kiteljesedik, ami vonzást gyakorol a nőkre és az emberekre, ezáltal érve el sikereket a nőknél és az életben.

Sok helyzetgyakorlat és terepgyakorlat lesz a tréningen, így építve be a tudásod! Nők tucatjaival fogsz beszélni és beszélgetni. Még ha most ezt teljesen lehetetlennek gondolod is, arról az oktatóim gondoskodnak, hogy ez így is legyen!

Ha úgy érzed haladó szinten vagy a csajozásban, akkor van szükséged igazán a tréningre! Miért? Mert az oktatási módszerem teljesen testre szabott, ezáltal garantált a fejlődés!

Ha úgy érzed megy már a csajozás, és nem okoz gondot a randi és a csajok elcsábítása, akkor nem erre a tréningre van szükséged! Két másik programot ajánlok: Puafesztivál Siófok (ahol más csajozóművészeket is megismerhetsz), vagy a FérfiKommunikáció Cégem (ahol a Férfi identitásod egy új szintre emelheted).

További sikerekhez kattints ide!

NEM az ELŐADÁS lesz a lényeg. Nem is lesz belőle SOK, hanem célorientáltan annyira átfogó lesz, hogy megismerd az ismerkedés, a nőkkel való bánásmód alapjait, és megváltozz kívül, belül.

baratnoszerzés

Hogyan szerezz könnyedén barátnőt!


Testbeszéd, Kisugárzás, Stílus, Önbizalom…ezek csak részei a dolgoknak. Ehhez kifejezetten a Puafesztiválnak fejlesztettem ki gyakorlatokat! Mindent beleraktam, minden apró fűszer, finomság megjelenik majd. Sőt, te alakíthatod majd a receptet!

Az ár kialakításánál figyelembe vettem, hogy milyen pénztárcával rendelkezel. Tudd, hogy a férfitréning cégemnél a legolcsóbb tréning jelenleg 200.000 Ft!!! Nem tudom meddig lesznek ilyen árak itt a Puafesztiválon, de van egy sejtésem, hogy nem sokáig!Mi lesz a tréning pontosan?


   • Öltözködési tanácsok, Hogyan öltözködj randikon és amikor nők közelében vagy?
   • Önfejlesztés, Pozitív Énkép kialakítása? Hogyan függ ez össze a csajozással?
   • Megközelítési Félelem, Aggódás Kezelése – nem mersz odamenni egy nőhöz? A tréning alatt sok nővel    fogsz beszélni, ezt garantáljuk!
   • Alfa Férfi és Helyes Gondolkodás – Mi az oka, hogy a háttérben maradtál mindig is? Miért nem figyelnek oda a barátaid, vagy a “barátaid”? És a lányok? Ügyet se vetnek rád? Ennek a legfőbb oka, és hogyan törj ki ebből!
   • Ismerkedési Stílusok – Ismerj meg pár csajozós szöveget…, hogy utána el is felejtsd őket! A legfőbb ismerkedési fegyvered nem a szöveged, hanem te leszel. Megmutatjuk és MEG is csinálod: hogyan is van ez!
   • Testbeszéd fejlesztése, és egyéb tudatalatti kommunikációk használata, amire most nem is gondolnál, de ez a LEGFONTOSABB!

Az árakért és információkért kattints ide!

   • Vonzalomépítés, női tesztek kezelése – Nem tudtál eddig mit kezdeni a “Legyünk barátok inkább!” vagy a “Hívj meg egy italra kérlek!” című női válaszokkal? Ezek után fogsz, és a legjellemzőbb tesztekkel még inkább. Rájössz arra, hogy hogyan lehet ezeket egyetlen hatásos eszközzel kezelni!
   • Komfortépítés, nőkkel való barátság építése – Nem megy a beszélgetés? Elakadsz? Nem tudsz mit mondani? Erre is megtanítunk!
   • Rutinok, Játékok, Trükkök – Jó pár Jimmi által féltve őrzött trükk, amire megtanít téged is hogy hogyan érj el azonnal vonzalmat a lányoknál ezek használatával!
   • Pimasz, vicces stílus – Tanuld meg, hogyan lehetsz nemcsak vicces, hanem olyan, aki bátran tudja húzni a nők agyát! Sokan megbántják ezzel a nőket, mi megtanítunk arra, hogy hogyan csináld jól!
   • Szexuális érintés, Szexuális beszéd – Nem tudod kimondani egy számodra vonzó nőnek, hogy “Kívánlak?”. Mindezt úgy, hogy közben mélyen a szemébe nézel? Ezt is gyakorolni fogod! Hogyan érints meg egy lányt, úgy hogy felizguljon! Trénerlányaimon bátran gyakorolhatsz! 😉
   • Zárások, (csók, telefonszám) – Telefonszám és csók megszerzése, ahogy és amikor akarod. Nem egyszerű, de nem is nehéz! Hogyan érd el, hogy legyen telefonszámod (amit majd randi követ), és hogyan érd el, hogy legyen csók!
   • Telefonos, Msn game – Lényeges kiegészítő elemek ahhoz, hogy jól tudj csajozni!
   • Randik – Randikon tennivalók, egyáltalán hogyan triplázd meg a számukat!

 

További információért és árakért kattints ide!

   • Nappali ismerkedés – Lesz ezzel kapcsolatos terepmunka, ahol a nappali ismerkedés szabályait is megtanulod
   • Éjszakai ismerkedés – Szórakozóhelyeknek sajátos világa van, ahol ismerned kell az itteni dinamikát. Terepen megtanítunk ismerkedni, és akár csókolózni. Meglátod, nincs egyszerűbb egy bulin ismerkedni!
   • Női jelzések, flörtjelzések – Létfontosságú, hogy ismerd ezeket, és észrevedd, hogy egy nőnek bejössz! Előbb-utóbb úgyis rájössz, hogy minden nő ad jelzéseket, és ezeket  a mikro jelzéseket ismerned kell, és tudnod kell kiaknázni!
   • Ismerkedés ismertségi körben (Szociális kör) – A legkönnyebb “terep”, mégis sokan azt hiszik nem tudnak itt ismerkedni! El fogom mondani, hogyan lehet 3 trükk segítségével elérni, hogy a lányok keressenek téged randi céljából!
   • Egészség, táplálkozás, sport – Pár alap dolog, hogy megtartsd az egészséged, és jól érezd magad a bőrödben!
   • Párkapcsolat, Szexuális Élet – Mi az az 5 dolog, amit biztosan MEG KELL TÉGY, mielőtt egy párkapcsolatot elkezdesz

Például János sikere, KATT!

Érdekelnek a további információk és árak!

(1453)