Légy sikeres férfi, bánj jobban a nőkkel.

Ismerkedj idegen lányokkal, vagy hódítsd meg akit te szeretnél!

Kudarcaid pedig köddé foszlanak!

PUAFESZTIVÁL SZEMINÁRIUM és ELŐADÁSOK

Budapest

2018. május 12. szombat

2018. június 30. szombat

2018. július 28. szombat

Előadók  Szeminárium  Minitréning


Program:


  I. Rész: Férfias viselkedések jellemzői, Karizma

  II. Rész: Hogyan dupláz meg randiaid számát? Videók elemzése

  III. Rész: Ismerkedési képesség fejlesztése

 

Napirend
(külön-külön és egyben is igénybe vehető)
 • I. rész-előadás
 • II. rész-előadás
 • III. rész-minitréning
 • IV. rész-tereptréning
 
Program
 • A Férfias viselkedés jellemzői
 • Hogyan duplázd meg randijaid számát?
 • Minitréning: készségfejlesztés trénerlánnyal
 • Éjszakai terepgyakorlat
Időrend
 • 10:00-13:00
 • 14:00-17:00
 • 18:00-21:00
 • 21:00-24:00
Tréner/előadó
 • Jimmi/meghívott Expert Pua
 • Jimmi/meghívott Expert Pua
 • Jimmi + képzett trénerlányok
 • Jimmi + képzett trénerlányok

 

HOL LESZ? Helyszín az egész napnak: Queens Court Hotel,  Budapest, Dob u. 63, 1074, emeleti Meeting Room

 

Kattints az árakért és információkért!

 

I. rész: Férfias jellemzők. Viselkedések. Karizma.

Jimmiről:Jimmi az alábbi területeken ért el kimagasló eredményeket: üzletkötő, azaz eladási szakember, cégvezető, salsatáncos, könyvíró, marketing szakember, randiguru… és számos más területe az életnek.

Előadó: Jimmi Kezdőknek és Haladóknak, Profiknak egyaránt Pua előadás

Téma: Nők ismeretsége és hogy szeressenek téged Tudd meg, hogyan lehet elérni, hogy a nők keressék a társaságod, és hogy hogyan gyűjts (női) barátokat, akik segítenek majd barátnőt szerezni. Extra: hogyan érints meg nőket? SMS-ek, Telefonok, amikkel a vonzalmat növelheted, amikkel tudod garantálni, hogy a nők szeretni fognak és akarnak veled találkozni.

empty-bulb-and-exclamation-mark-1396373687fcu

CÉL: Az előadó olyan motivációs és olyan tudást oszt meg, ami sehol nem található a férfi-női dinamika ,,iparon,, belül.  Motivációt és hajlandóságot szerezz, hogy sikereket érj el férfiként az élet területén!

Miről lesz szó?

 

STRATÉGIA

Ismerd meg azokat a stratégiákat, taktikákat, amivel legtöbb hozzám forduló, segítséget kérő férfi jön. Hogyan lehet elérni, hogy a nők szeressék őt?
Vajon neked való ez az előadás?
Azoknak ajánlom, akik magabiztosak és sikeresek szeretnének lenni a nők vonzalomkeltésében
► Akár van, akár nincs párod, tökéletes választás. Sikeres és magabiztos akarsz lenni az alábbi területeken. Nőkkel való kommunikáció, párkapcsolat fejlesztése, kommunikációs képesség fejlesztése
► Ha szeretnéd magad jobban érezni magad a nők körében, mivel szeretni fognak.
Az előadást elsősorban akkor ajánljuk Neked, ha:
► Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan lehetsz jobb a a nőknél, randikon
► Ha azt gondolod, neked már nem tud senki újat mutatni, és részt vettél már rengeteg előadáson a témával kapcsolatban
► Ha érdekel, hogy Jimmi hogy lett sikeres, mint üzletember, mint férfi. Milyen elemek szükségesek ahhoz, hogy életed elkezd olyan irányba menni, ahova te akarod?

 

KARIZMA

A karizma nem hencegés, hanem egy kisugárzás, ami körülvesz és vonzza hozzád az embereket.

► Mi kell ahhoz, hogy a karizmád, ami már megvan benned, igazán beinduljon?

► Mi a megjelenés, figyelemkeltés 5 törvénye? – Ok. Én Férfi vagyok: mit tegyek, hogy vonzó legyek az emberek és a nők számára?

6 kulcsmomentum, amivel minden embernél sikereket tudsz elérni – Egy férfinak mély, erős vágyódása van arra, hogy a nők csak úgy maguktól velük akarjanak lenni… EZ ELÉRHETŐ?

A királyok miért tudnak királyi mód viselkedni? Tanulhatsz királynak?

3 pont a stílusodban, amivel azonnal jobban fogsz kinézni… Csúnyának, túl vékonynak, daginak gondolod magad: a te előadásod!

► Mi az a titokzatosság? Hogyan használhatod ezt arra, hogy ezzel sejtelmességet és vonzalmat árassz magadból.

► Mi az a 4 viselkedési forma, amivel úgy tekintenek majd rád az emberek, akivel érdemes ismerkedni.

 

 

 

 

Jelentkezz a bővebb információkért és árakért!

 

II. rész: Randik:Videók, filmek, rejtett beszámolók elemzése – Tanuld meg az ismerkedést filmek és videók segítségével!

Jimmi: 2007-ben azért kezdtem el még intenzívebben kutatni a férfi-női dinamikát, mert nem alkudtam meg. Szerettem volna olyan barátnőt, aki nemcsak kedves és szép, hanem akivel el lehet beszélgetni, intelligens és vannak céljai az életben

Téma: Randik alapok, törd át a barátzónát!

Randevúk: Duplázd meg a randijaid számát! Eleged van már a barátzónából? Egyik legkényesebb pont, hogy mit tegyél az első randikon. Hogyan hívd el, hogy biztosan ott legyen? Mit kell mondani? Milyen programra hívjuk? Hogy érjük el, hogy sikeres legyen az a randi?

Én 2007-ig volt, hogy 2 hónap alatt 50 randin is voltam. Minden eredmény nélkül. Aztán ahogy megismertem a felszedés titkait, hirtelen beindult. Egyrészt azzal randizhattam, akivel akartam. Akár új lányokkal online, akár szórakozóhelyi friss ismeretség, vagy csak szimplán utcáról megismert lány. Első randimon ekkor máris fel tudtam szedni az 1 héttel azelőtt a hév megállóban megismert lányt.

Máig emlékszem, mennyire borzasztó volt 2007 előtt, hogy nem jött össze semmi. Ha igen, akkor kínkeservesen És nem voltam boldog, mert vagy meg kellett alkudnom valakinél, vagy azt mondták a lányok: “legyünk barátok.”

2007. után viszont megváltás lett. Életem nagyot fordult azon titkok megismerése után, amiket meg fogok veled osztani.

Mik azok a határok szexuálisan, amiket meg kell találj a nőknél? Minden nő máshogy kezelendő, de mégis vannak hasonlóságok, általános dolgok, amiket érdemes megtanulni. Az egyik legfontosabb képesség, hogyan tudj úgy kommunikálni a nővel, ahogy az ő “vevőkészülékére hangolódj rá”! Megnyugodhatsz, a megszokott minőségi kapcsolatok híve vagyok!

Ez nem az a fórum, ahol sok nőt megdughatsz, és arra tanítalak meg, hogy csald ágyba mindenféle fondorlatos vagy hatalmi eszközökkel! Bár ezt a tudást lehet erre is alkalmazni, kérlek, hogy ne élj vissza ezzel!

empty-bulb-and-exclamation-mark-1396373687fcu

 

CÉLOlyan tudás, ismeret és tapasztalat átadása, mellyel használható ötleteket kapsz arra, hogy hogyan kell hatásosan kommunikálni a nők nyelvén. Meg tanulod azt a három féle nyelvet, ami igazán hat a nők tudatára. Ennek ismeretében a nők férfiként fognak rád tekinteni, és nemcsak szeretni fognak téged, hanem szeretnek majd a közeledben lenni!

Miről lesz szó?

 

LAZA

Vajon neked való ez a szeminárium? A “Szexuális kommunikációt” azoknak az érdeklődő férfiaknak, fiatalembereknek szánjuk, akiknek a célja az, hogy:

1. magabiztos és laza (!) eredménnyel tudjanak megismerkedni azzal, akivel szeretnének.

2. barátnőjük legyen minél hamarabb, akivel boldogok lehetnek. A képzéseken nem csak elméleti síkon sajátíthatod el az ismereteket, hanem élőben, azonnali gyakorlati tanácsokat is kaphatsz a Te saját helyzetedre vonatkozóan.

A szemináriumot elsősorban akkor ajánljuk Neked, ha:

► nehézséget okoz az, hogy szeretnél szerezni magadnak egy barátnőt, olyat amit korábban nem tudtál, mert a korábbiak nem voltak intelligensek, önállóak, elég szépek, elég kedvesek vagy csak egyszerűen nem lehetett velük beszélni

tudni szeretnéd, hol vannak azok a helyek, ahol ilyen nőket lehet megismerni (nem, nem az interneten csak), vagy épp most szeretnéd fejleszteni ismerkedési képességeid

► minden eddigi erőfeszítésed ellenére sem sikerült lazának lenned, csak görcsölsz és görcsölsz erre a csajozási témára, és számottevő eredményeket nem sikerült még elérned akár az ismerkedésben, akár a barátnőszerzésben

 

CSÁBÍTÁS

Gyere el erre az előadásra. Nem fogunk “jó ötletekkel”, könyvből olvasott tippekkel fárasztani. Rögtön a tárgyra térünk:

Mi kell ahhoz, hogy tudj olyan férfi lenni, aki képes szexuális módon kommunikálni, és mellette nemcsak nem jön zavarba, hanem teljes tisztelettel bánik a nőkkel egy ilyen helyzetben?

A csábítás 4 lépése, amivel el tudod csavarni a nők fejét. Tudtad, hogy a párodat is el kell időnként csábítani újra és újra?

► A nők általában jobbak a finom testbeszéd küldésében, értelmezésében és érzékelésében. A legtöbb nő nagyon jól érti a szexuális feszültség keltést. Neked is értened kell ezeket!

7 kulcsmomentum, amivel a nőknél sikereket tudsz elérni

► Mik azok a férfias tulajdonságok, és hogyan fejlesztheted ki, amivel a nőket transzba fogod tudni hozni?

► Hogyan éred el, hogy jobban felfigyeljenek rád a nők? Akár egy kávéházban, akár egy házibulin?

► Mik azok a dolgok, amivel eléred, hogy odamenjenek hozzád nők, és ismerkedni akarjanak veled?

► Mi az, a “titkos” mozdulat, amivel beindítod a lány szexuális énjét?

► A lazaság elérése könnyen hazavihető módszerek, a legújabb, 2018-as tesztelt módszerekkel, amikkel gyönyörű, intelligens, vicces, önálló lányokat fogsz vonzani

A dominancia tényleg fontos, hogy találj önálló, szép, intelligens, beszédes lányokat avagy olyat, akit szeretnél??

Apró “trükkök”, amit nagybátyám is csinált, amikkel a nőt engedékennyé és együttműködővé teszed! Ezzel fogod vonzani azokat a nőket, akik szexisek, kívánatosak és mellette okosak is! Ha nem csinálod ezeket, a kudarc garantált hosszú távon! Olyan trükkök, mint a “Szia!”… Igen: ez is egy trükk! 🙂

Kérem a további infórmációkt és árakat a II. részre!

 

III. rész: MiniTréning – Barátnőszerzési és Csajozási Képesség Fejlesztése

Tréner: Jimmi, és személyesen kapsz egy trénerlányt 3 órára. Kezdőknek, haladóknak egyaránt!

Téma: Barátnőszerzési, Csajozási és Ismerkedési Képesség Fejlesztése One-in-One!

empty-bulb-and-exclamation-mark-1396373687fcu

CÉL: Olyan tudás, gondolkodásmód és tapasztalat LEGHATÉKONYABB átadása, mellyel a résztvevők a képzés után nemcsak ötleteket, hanem erőt, energiát, lelkesedést kapnak a gondolkodásmódjuk megváltoztatására, és lendületet a kommunikációjuk kontrollálására. 

Miről lesz szó?

 

VÁLTOZÁS

Vajon neked való ez a gyakorlati minitréning? Képességfejlesztés. Ezt a minitréninget azoknak az érdeklődő férfiaknak, fiatalembereknek szánjuk, akik gyorsan szeretnének valami ütős változást! Akinek a célja az, hogy magabiztosabbak, elszántabbak legyenek, ha arról van szó, hogy képességfejlesztés.

Ezt a minitréninget elsősorban akkor ajánljuk Neked, ha :

► Szeretnél elindulni azon az úton, hogy erő és nyugalom járja át, és mindenfajta módszert próbáltál a fejlődésre és sehogysem ment – 3 bombabiztos módszer a magabiztosság és nyugalom eléréséhez

► Már mindenfajta módszert kipróbáltál, és volt is fejlődés, de valami sokkal ütősebbet szeretnél

► Kételkedsz hatékonyságodban, és minden eddigi erőfeszítésed ellenére sem sikerült számottevő eredményeket elérned akár az ismerkedésben, akár a barátnőszerzésben!

►Még nem próbáltad azt, hogy milyen egy az ismerkedésben nemcsak tapasztalt, hanem általam képzett trénerlánnyal 3 óráig folyamatosan kommunikálni!

►Ne gyere el, nem lesz neked való, ha nem fogadod meg, hogy ezalatt a 3 óra alatt azt csinálod, amit én vagy a munkatársnőim mondanak!

 

FEJLŐDÉS

Hozok egy általam képzett trénerlányt, és csakis vele fogsz 3 órán keresztül gyakorolni! Csak te és ő! Én közben felügyelem és segítek, hogy jól tudd alkalmazni azokat a készségeket, amik szükségesek ahhoz, hogy jobban tudj ismerkedni. Legyen nagyobb önbizalmad, érj el nagyobb magabiztosságot! Nem úgy, hogy valaki csinálja a gyakorlatot és te nézed. Ez kb. olyan, mintha néznéd, hogy valaki hogyan táncol vagy vezet, ahelyett, hogy te csinálnád!

Garantált fejlődés már 1 óra alatt. Képzeld el, mit fogsz fejlődni 3 óra alatt!

Mintha 3 órát tanítana egy képzett tánctanár CSAK téged. Mintha 3 óra alatt tanítana téged autót vezetni egy autóversenyző!

► Csak Te és Ő!

► Nézd meg Jimmi világszínvonalú oktatói módszerét! Mitől van az, hogy akár a leggyengébb kezdő, akár a legprofibb pua ül be egy ilyen tréningre, mindegyikőjük fejlődik?

► Tudd meg, hogy mi az 5 legfőbb akadály, ami hátráltat téged abban, hogy sikeresen kommunikálj a nőkkel?

► Nem fog megváltani ez a 3 óra, de talán többet fogsz fejlődni ezalatt, mint egymagad fejlődhetnél 1-2 hónap alatt!

Jelentkezz a további információkért és árakért a III. részre!

 

Minitréning, így néz ki a gyakorlatban

 

 

 

Inkább kattints az árakért és információkért az egész napra!

nyil1Mivel az előadás és a szeminárium zártkörű, kizárólag előzetes regisztrációval rendelkezők vehetnek részt rajta.

 


Külön program:


TEREPOKTATÁS (csak 2 embernek) 21:00 – 24:00 között:

Hiába tudod, hogyan kell elméletben autót vezetni, azaz mire valók a pedálok és a kormány, mik a közlekedési szabályok. Csak a forgalomban fogod igazán megérteni és elsajátítani a vezetést. Nem?

Ha ezt nem teszed meg, soha nem fogsz tudni autót vezetni. Ugyanez igaz az ismerkedésre, csajozásra is. Az elmélet után, este 9-től éjfélig 3 órán keresztül szórakozóhelyeken tanítunk meg rá, a valós életben! Úgynevezett terepgyakorlaton! Nagyon sok esetben egy apróság dönti el, hogy eredményes leszel-e vagy sem. Vannak titkok, amelyeket csak a szemináriumon (és a terepen) hallhatsz majd. Olyanok, melyeket a férfiak csak elenyésző része tud, de ők is csak ösztönösen. Vagyis még őket is hiába kérdeznéd. Ezek azok, amelyek lehetővé teszik, hogy:

 

 • Magabiztosan leszólíthass lányokat nappal és este egyaránt
 • Kapcsolatba lépj és érdekes párbeszédet folytathass velük
 • Megadják neked a telefonszámukat
 • Akár ennél több is történhessen
 • Szeretnéd, hogy te válaszd meg, melyik lány élvezheti a társaságod?

Sikertörténetek a szemináriumokból, több száz közül csak néhány:

 


       előadás sikersiker

Árpi: “Gábor. Köszi. Ma voltam Salsázni…. valami megváltozott:) Tegnap a Silvupleban kategóriával jobb nőkkel táncoltam, éreztem, hogy ők nyomulnak és mosolyognak, mint a vadalma. Volt olyan is, aki maga bemutatkozott a végén. Többen kéretlenül kvalifikálták magukat. Eddig nem beszélgettem ennyit még soha a game ezen szakaszában:)) Pedig az öltözékem még a régi volt csak kiegészítők és új séró, borosta… Mostanában már nem én nézem a csajokat az utcán, hanem azt próbálom kifigyelni, megérezni, hogy ők néznek engem. Már egész gazdag arckifejezés repertoárt láttam. Volt több olyan is, aki szinte sóvárgot… az jött le, hogy neki soha az életben ilyen pasija nem lesz…..Smiley) Majd mesélek…”

Colin *Javult jelentősen  a testbeszédem! (megmutatták, hogyan kell állva és ülve “jól kommunikálni”= testbeszéd ) *Magabiztosságom megsokszorozódott! *Shit kezelés jelentősen fejlődött a 0-tól jelentősen! *Bátrabb vagyok minden helyzetben! *Amit ki kell mondanom, most kimondom! *Ahol lehet megjegyzéseket, beszélgetéseket kezdeményezek! *Ha elutasítást kapok bárhol, nem zavar! Megyek tovább, jöhet a következő!

 

 

 

2012. 06. 26. P István:Jimmi puafestivalos cikkei nagyon jók. Ez győzött meg arról, hogy egy 3 órás minitréninget kipróbáljak. A fórumon érződő tapasztalata itt is átjött. Gyakorlatban is nagyon segítőkész és jókat mond. A trénerlány is irdatlanul türelmes és aranyos volt.  Annak ellenére hogy már 2 éve aktívan olvasok a témával kapcsolatban és terepen is próbálgatom magam, kapásból tudtunk javítani nagyon alapvető dolgokon, amik nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy jó legyél (magabiztosság, szemkontaktus). Sajnos nincs wingem, főleg nem nálam tapasztaltabb, akivel gyorsan fejlődhetnék. De egy ilyen tréning segítségével valószínűleg megkapod ugyanazt a szintű segítséget, sőt akár többet. Ami nekem a tréningben nagyon tetszett a terepgyakorlathoz képest, hogy egy elkövetett hiba után szinte azonnal tudtuk reprodukálni a szituációt és elértük, hogy az akadályt a lehető leghamarabb leküzdjük. A trénerlány nagyon ügyesen tud természetes beszélgetés közben mindenféle akadályt eléd dobni a semmiből. Nekem abszolút pozitív benyomásom van a tréninggel kapcsolatban és biztos hogy veszek még órákat.”

1-2 óra tréning Jimmivel felért 50 óra előadással, amit eddig elméletben, gyakorlatban láttam, csináltam eddig máshol. De még ezzel a pár órával is többet fejlődtem. – KT

A gyakorlatok és az elméleti tudás, amit Jimmitől kaptam, segítettek megértenem a női gondolkodást. Sokat tanultam az érzelmekről és a lelki egyensúlyról. Rengeteget nőtt az önbizalmam, ami nem csak a lányokkal való viszonyomban, de az életem minden más területén is segített. Nagyon elégedett vagyok a tréninggel és az eredményekkel.- NZ

Sokkal nyitottabb lettem, könnyebben tudok beszélgetni emberekkel. Magabiztosabb lettem társaságban. Sikerült megállítanom mozgó csoportot, pedig nem hittem, hogy sikerül. Szociálisan szabadabb lettem, több mindent merek megcsinálni, még nyugodtabb lettem. – P.CS

A kényelmetlen szituációk élvezete idővel fog kiderülni, hogy mennyi nyereségem lett.

A szemkontaktus tartása mély testlégzéssel hatásosabb volt. A tűz elképzelése mintha elégetett volna néhány gátat. NYERESÉG SZEXUÁLIS ENERGIA. – Z.A

Te Jimmi, elmondani nem tudom, hogy milyen élmények értek. Elképesztően jó érzés megismerni és felszedni csajokat. – V

Nagyon tetszett, rengeteget fejlődtem testbeszédben, mindsetben (gondolkodásban), határozottságban. Az 5 perces szemkontaktus-tartást az elején nagyon hasznosnak találom. Továbbá a domináns tonalitást, határozottabb stílust. Fázisok jól felépítettek. 2óra alatt nagyot dobnak az önbizalmamon. Shit-tesztek, úgy érzem, könnyebben veszem. – FZ

Foglalkoztam a „másik” oldallal, megvizsgáltam, szembeállítottam a negatív, félelmekkel teli oldallal, és ilyet még nem csináltam. – ZA

Ma sikerült jobban átélnem azt, hogy milyen, amikor rám figyel egy nő és érdeklődik irántam. Jimmi kijavította azokat a hibákat, amiket általában elkövetek ilyen helyzetekben. – J

A mai nap sikerült részben túllépnem arra, hogy idegen emberekkel szóbaeledjek. Humoros volt a mai nap, mert úgy érzem, sikerült valamivel magabiztosabbnak lennem. – JIszonyat nagy motivációt kaptam attól, hogy mögöttem állt Jimmi és lökdösött be a setekbe. Ahogy elmondta, utána sokkal könnyebb lett minden! El se hiszem!- LZ


Program:

 


Ezúttal 3 részre osztottuk a Puafesztivál Szemináriumot, hogy bárki megtalálja a számítását!

Napirend
(külön-külön és egyben is igénybe vehető)
 • I. rész-előadás
 • II. rész-előadás
 • III. rész-minitréning
 • IV. rész-tereptréning
 
Program
 • A Férfias viselkedés jellemzői
 • Hogyan duplázd meg randijaid számát?
 • Minitréning: készségfejlesztés trénerlánnyal
 • Éjszakai terepgyakorlat
Időrend
 • 10:00-13:00
 • 14:00-17:00
 • 18:00-21:00
 • 21:00-24:00
Tréner/előadó
 • Jimmi/meghívott Expert Pua
 • Jimmi/meghívott Expert Pua
 • Jimmi + képzett trénerlányok
 • Jimmi + képzett trénerlányok

HOL LESZ? Helyszín az egész napnak: Queens Court Hotel,  Budapest, Dob u. 63, 1074, emeleti Meeting Room

Jelentkezz a további információkért és árakért!

(1838)