Intenzív Privát Coach Jimmivel

 

Nem fog kímélni:

Ha gyors és stabil fejlődést akarsz egyszerre!

Intenzív Privát Coach egyénre szabva

Coach – edzést jelent.

Még a legjobb kosarasnak, Michael Jordannek is szüksége volt edzőre. Neked is csak akkor, ha gyorsan, nagy eredményt akarsz elérni!
Én az évek alatt összehoztam valami jó dolgot pua, csajozás, ismerkedés téren, rengeteget tanulmányoztam gyakorlatban, és a 10 éves oktatói tudásommal ötvözve úgy érzem sok embernél tudok javulást elérni.

Kidolgoztam a módszereket, megalkottam 10-12 ütős tréning és coach anyagot. Kiképeztem (és folyamatosan képzem) sok trénerlányt, akiken mint egy szimulátoron meg tudjátok jól tanulni a dolgokat!

tréning

Intenzív coach Jimmivel


Intenzív fejlődés


Kik vannak ekkor jelen?

Te, én, Jimmi és ha szükséges, trénerlány.
valent_gabor_alapito

Hol?

Általában egy csendes kávéházban vagy irodámban.

Mikor?

Előre megadott és egyeztetett időpontokban általában egy alkalom 2-3 óra. Ritkán 4-5 óra, ügyféltől és feladattól is függ.

Bárkit vállalok-e?

Nem. Mindkettőnknek szimpatizálni kell a másikkal. Másik: egy hónapban 6 főt tudok fizikailag is bírni coaching-olni. Várólista szokott lenni.

Mennyire kemény a coach?

Meg foglak dolgoztatni, elsősorban nem fizikailag, hanem szellemileg. Ezért nagyon fontos, hogy mindig kipihenten érkezz. Előtte nem fogyaszthatsz alkoholt. És előtte 1 hétig semmilyen nyugtatószert. Ha mégis, akkor erről tájékoztatnod kell engem!
Nagyon megterhelőek (és eredménytelenek) lennének a gyakorlatok, ha nem szakértő csinálná őket. Jómagam 12 éve oktatok, és a tréneri tudásom folyamatosan ellenőrzik amerikai sikeroktatók. Így ha bennem nem is, de bennük bízhatsz! Több, mint 800 órás (kb. 2-3 éves) képzést csináltam annó végig azért, hogy profin tudjam ezt csinálni, mindezt úgy, hogy a tanulók ne csak fejlődjenek, hanem élvezzék is azt, amit csinálunk! (a legtöbbször hallott kérdés: “hogyhogy ilyen türelmes vagy?” Az első coach nem felmérés (fél óra bevezetőkérdés van), hanem egyből a sűrűjébe vágunk!
Amit leírsz problémát (pl. nem vagy elég domináns, nem keltesz vonzalmat..stb.) kezelésére adok egy gyors megoldást.

Már ezalatt a 2-3 óra coach alatt érezni fogod a változást! Ha nem: visszafizetem a pénzed szó nélkül!

A próbacoach-nak az eredmény mellett 2 célja van:

1. Megismerd a képességfejlesztés egyedi módját, ahogy én csinálom.
Megismerj engem…

2. Ha tetszik eldöntheted, hogy folytatod, vagy sem. Elsősorban a képességeid fejlesztéséről van ott szó. De kidolgozunk egyéni programtervet, hogy hogyan éred el azt a célt amit Te akarsz és szeretnél megvalósítani!

 

INDULJ EL

Úgy érzed nem megy a nőkkel való ismerkedés? Képességeid javítása a kulcs a nőkkel való érzékelésedben, és a nőkkel való boldogságodban.

Tanuld meg most! Indulj el!

Aktuálisan első alkalommal: 28.000 Ft/2 óra, 36.500 Ft/3 óra

Ezért cserébe!

► Előzetesen plusz fél óra interjú!
Hozok egy általam képzett lányt, akivel speciális gyakorlatokat fogunk végezni, hogy a céljaid teljesüljenek!
Garantálom a fejlődésed már ezen rövid idő alatt is!

Jelentkezem most!


 

Fizetés: a helyszínen, vagy átutalással! Deák Tér közelében hétköznap előre egyeztetett időpontban!
Telefonon: 36/20-516-4576
Inkább sms-ben: esetleg a lenti űrlapot használva.


Gyakori kérdések


“Ezek szerint hétvégén semmiképp nincs rá mód? (vidéki ügyfelek)”

De lehetséges. Csak akkor a várólista nem 1-2 hét, hanem hónapok! A hétvégéim hónapokra előre le vannak foglalva. Most ugye nagyon sok tréning is van. Tehát érdemes minél hamarabb jelentkezni és egyeztetni. Per pillanat (2012. márciusi állapot) nem tudok mondani 2 szabad hétvégi időpontot (2. max. 3 órára). De holnapután már lehet foglalt lesz!

“Kik vannak ekkor jelen? ” Te, én, Jimmi és ha szükséges, trénerlány. “Ha szükséges.” Ez mi alapján dől el, ha nem találkoztál korábban az illetővel? Előre jelezni kell rá az igényt?

Az első alkalommal mindenképp hozok. Kivéve, ha az ügyfél nem szeretné, mert tudja, hogy 101%, hogy hosszútávú coach lesz!

Bárkit vállalok-e? Volt már példa, hogy valakit nem vállaltál? Milyen okkal utasítanál vissza valakit?

Nem vállalok mindenkit. Mindkettőnknek szimpatizálni kell a másikkal. Igen volt persze, hogy visszautasítottam. Az ok lenne például: függőség például alkohollal. Aki jelenleg is jár pszichológushoz. Súlyos betegség is ok lehet. Ha valaki azért akar fejlődni, hogy azzal tönkretegyen másokat. Pl. lányokat ki akar használni! Ha csak simán zárkózott személyiség, az nem ok! A coach nem egy gyógyító tevékenység, hanem egészséges embereknek segítek sikeresebbé válni!

Előfordulhat-e, hogy valakivel kapcsolatban feladd a dolgot, hogy azt mond, reménytelen?

Olyan nincs! Nem volt… Megvannak a jelek erre is, ha nem tudnám továbbvinni a dolgot! Akkor nem vállalom. Az elején kitűzünk egy célt, és azt vállaljuk. Ha olvastad az ügyfeleim sikereit, akkor láthatod, hogy mindegyik reménytelennek gondolt sokszor dolgokat, aztán megváltozott…

Mennyire kemény a coach!?

Meg foglak dolgoztatni, de nem fizikailag, hanem szellemileg. Ezért nagyon fontos, hogy mindig kipihenten érkezz. Előtte nem fogyaszthatsz alkoholt. És előtte 1 hétig semmilyen nyugtatószert. Ha mégis, akkor erről tájékoztatnod kell engem! Nagyon megterhelőek (és eredménytelenek) lennének a gyakorlatok, ha nem szakértő csinálná őket. Jómagam 10 éve oktatok, és a tréneri tudásom folyamatosan ellenőrzik amerikai sikeroktatók. Így ha bennem nem is, de bennük bízhatsz! Több, mint 800 órás (kb. 2-3 éves) képzést csináltam annó végig azért, hogy profin tudjam ezt csinálni, mindezt úgy, hogy a tanulók ne csak fejlődjenek, hanem élvezzék is azt, amit csinálunk! (a legtöbbször hallott kérdés: “hogyhogy ilyen türelmes vagy?”)

Ez azt jelenti, hogy ott a kávéházban terepgyakorlat is van? Vagy teljesen más módon csinálod ki az ügyfeleket?

Más módon! 😉 Nincs terepgyakorlat, legalábbis első alkalommal biztos nincs. Csak akkor, ha van olyan szinten az ügyfél. Tehát nem okoz gondoz odamenni lányokhoz ismerkedni, és velük lenni pár percig dumálni. Akkor biztos megkérem, hogy mutassa meg mit tud, és akkor látom jobban a hiányosságokat, elakadásokat amit még lehet fejleszteni!

Próba coach: Ez a legelső alkalom csak! Tehát személyenként 1 ilyen alkalom lehetséges. Ezután mi szokott következni, ha az illető folytatásra vágyik? Privát “edzés”, vagy csoportos tréning? Ebben te teszel ajánlást, vagy mindenképp az ügyfélre hagyod?

A folytatás lehet privát, lehet csoportos. Teszek ajánlást, de persze a végső döntés mindig az ügyfélé.

 


Fizetés: a helyszínen, vagy átutalással! Deák Tér közelében hétköznap előre egyeztetett időpontban!
Telefonon: 36/20-516-4576
Vagy inkább sms-ben


Esetleg az ürlapot használva KATT!


Részletesebb információ


10860772-3d-man-et-un-grand-point-d-interrogation-rouge-banque-dimages

  • Szeretnél barátnőt végre, de nem születtél vérprofi felszedő művésznek?
  • Szeretnél javítani ismerkedési képességeiden?
  • Ismered az igényeidet, hogy min kell javítanod, de fogalmad nincs, hogy milyen rendszer tudna ennek legjobban eleget tenni?
  • Eleged van abból, hogy különböző elméletek egymásnak homlokegyenest ellenkező dolgokat állítanak?

Én bízok a szaktudásomban, így bátran merek 100% garanciát vállalni a szaktudásomra.

A 100% garancia keretében vállalom, hogy ha a konzultáció után nem érzed úgy, hogy az óradíj legalább tízszeresét nem spóroltad meg, illetve úgy érzed, hogy a konzultációs díj kidobott pénz volt az ablakon, csak szólj és egy fillért nem kell fizetned.

Ezt megismétlem még egyszer:
Ha a konzultáció után nincs az az érzésed, hogy a konzultációs díj legalább tízszeresét spóroltam meg neked, akkor csak szólj és egy fillért nem kell fizetned!

Továbbá vállalom, hogy ha az én ajánlásom alapján haladsz előre… és nem nyújtja azt, amit elvársz, akkor megtérítem minden ezzel kapcsolatos költséged!

Megőrültem? Nem, csak bízom a szaktudásomban és hiszek abban, hogy ha a te elképzelésed találkozik az én szaktudásommal, akkor abból egy folyamatos fejlődés fog születni.

A coach-ot, konzultációt neked találtam ki, ha:

– szeretnél valódi eredményeket elérni az ismerkedés és a barátnőszerzés területén
– Ismered az igényeidet, de nem vagy benne biztos, hogy a korábban hallottak, olvasottak fogja hozni azt az eredményt, amit elvársz

Ne jelentkezz a konzultációra, mert nem fogok tudni segíteni, ha:

– Nem tűröd, ha megmondják, hogy hogyan kellene fejlődj

– Ha nem vagy hajlandó lemondani a tv-ről, alkoholról és sok más pazarló tevékenységről

– Ha olyan emberekre hallgatsz, aki számodra nagyon híres, és csak azután jön a tényleges minősége a munkájának, írásainak

A konzultáció időtartama?

-2-3-4 óra, ezekben az órákban kikapcsolom a telefonomat, leülünk egy asztalhoz és egy pohár üdítő társaságában átbeszélünk mindent, ami téged illet. (Az első fél óra beszélgetés, majd a konkrét munka máris jön) Megkeressük a te elképzelésednek és az adottságaidnak megfelelő legideálisabb programot, ami szükséges ahhoz, hogy a legstabilabban és leggyorsabban haladj.
-Ezekben az órákban csak veled fogok foglalkozni! A konzultáció végére – ha te is úgy gondolod, felépítünk egy tervet, ami alapján te is el tudsz indulni, és folyamatosan tudsz fejlődni!
penzvisszafizetesi_garancia És ne feledd! Ha nem vagy elégedett, egy fillért nem fizetsz, ha pedig az én ajánlásaim alapján megtervezett program nem nyújtja azt, amit elvártál, akkor is visszafizetem a teljes díjat!


Fizetés: a helyszínen, vagy átutalással! Deák Tér közelében hétköznap előre egyeztetett időpontban!
Telefonon: 36/20-516-4576
Vagy inkább sms-ben

Esetleg az ürlapot használva KATT!Az én igazi szakterületem: sikeressé tenni egy férfit


A fő szakterületem az, hogy sikeressé tegyek egy férfit!
Akár ismerkedni szeretnél jobban, akár barátnőt szeretnél szerezni, akár sikeresebb akarsz lenni a szakterületeden kommunikáció által, vagy akár sikeres üzletember szeretnél lenni, akinek van ideje a magánéletére is, és el tud utazni akár 3x egy évben külföldre, akkor ezekre is kapsz választ, programot.

Ismerkedés, Csajozás – A legtöbben azt hiszik, hogy online vagy az éjszakai szórakozóhelyek az egyedüli források az ismerkedéshez. Pedig a legjobban ismeretségi körben és nappal idegen nőkkel lehet a legjobban ismerkedni. De hát hogyan?
Éjszaka is és online is lehet keresni, ennek is megvan a maga fortélya…

Éjszakai ismerkedéssel 2 éven keresztül heti átlag 20 órát foglalkoztam. Professzionális, azaz PICK UP ARTIST szinten. Nincsenek már számomra meglepetések, senki nem tud zavarba hozni ezzel a témával kapcsolatban. Egyaránt kedvelem a zajos discos helyeken való ismerkedést, vagy a kocsmahangulatú beszélgetések közbeni ismerkedést is. A haladó salsa tudásomnak köszönhetően sokan keresnek meg azzal, hogy latin helyeken tudjanak ismerkedni kezdők, középhaladók egyaránt.

Online 2001. és 2006. között összesen 150 randit bonyolítottam. PUA tudással később természetesen sokkal eredményesebben felvértezve sikerültek. De rengeteg tapasztalatom van ezekből az ismerkedésekből, amit neked át tudok adni!


nappaili

Ismerkedj nappal!


A legizgalmasabb területe az ismerkedésnek a nappali ismerkedés:


► Utcán, kávézókban, koncerteken. Életem első csókja, és PUA korszakom első barátnője nappali ismerkedésből származott. Előbbi egy étteremben, utóbbi pedig egy HÉV megállóban kezdődött. 100%, hogy tudok ebben segíteni neked.
► Például: hogyan lehet például villamoson vagy az utcán szembejövő lányt megszólítani és akár pár percen belül megszerezni a telefonszámát.

► Egy nagyon elhanyagolt, pedig a legjobb terep: ismeretségi körben való ismerkedés. Itt nagyon jó pr és marketing “munkát” kell letenni az asztalra, ami neked az alábbi jelenti.

A lányok, akiket ismersz téged fognak keresni folyamatosan, és különböző eseményekre, bulikra fognak téged hívni.

Tudni fogod, hogyan kell a nőkkel úgy kommunikálni, hogy bármikor is hívod fel őket, szívesen beszéljenek veled, és eljöjjenek arra a programra, amit javasolsz.
Tudnod kell, hogy kell kezelned az ismeretségedben azokat a férfiakat, akik elvileg vetélytársak lehetnek. A legrosszabb taktika lehet a féltékenység, vagy a behódoló viselkedés.
► Tudnod kell egy rajongótábort alakítanod, akár nőkről, akár veled egykorú férfiakról van szó. El kell érd, hogy együttműködjenek veled.
► Sokszor az alapok hiányoznak: nincsenek se barátaid, se barátnőid, akikkel megoszthatnád gondolataid, és akik támogatnának. Ehelyett kirekesztésben, veszekedésben van részed.
► Hogyan kell programokat szervezni a barátaid számára, akikkel öröm így együtt lenni!? És akik tudatosan és tudat alatt is fogják támogatni a te párkeresési vagy karrier céljaid!
► Hogyan legyen olyan profilod a neten, amivel vonzani fogod a nőket?
Hogyan kell a neten emailben, facebookon úgy kommunikálni ismerős lányokkal, hogy abból eredmény legyen?!

► Ez nem kevés munka ezt mind véghezvinni, de a coach alatt és után pontos terved lesz arra, mit is kell csinálnod!
Személyre szabottan, tehát pontosan felmérem, hogy mire is van szükséged és aszerint kapsz programot!

Most gondolj bele:
Nincs egy pontos programod, hogy mit is kell csinálni? Hány órát, vagy akár évet vesztegetsz el felesleges körökre, könyvekre, amikre lehet neked nincs is szükséged?

Hány órát, napot fogsz még feleslegesen elvesztegetni online, vagy discos ismerkedésre (nem beszélve a rengeteg pénzről), nyaralásokra miközben sokkal értelmesebben is elkölthetnéd azt a megfelelő emberek társaságában.

Ugye nem mindegy, hogy álmaid nőjével mész el nyaralni, aki csak hiteget téged, és sóvárogsz utána vagy egy olyan barátnővel, aki megbecsül téged aki vagy, és öröm vele együtt lenni?

Komoly kapcsolatok
Hogyan lehet komoly kapcsolatot kialakítani egy nővel, hogy ne bemagolt szövegeket, vagy csajozós dumákat betanulva udvarolj neki?

Hogyan lehet az értékeid, amik benned vannak megmutatni számára, hogy igazán tartós vonzalmat érj el, és 15 év múlva is, ha együtt vagy vele, igazán vágyjon érintésedre, és akarjon az ágyba cipelni?

Randizás
Nem feltétlenül hiba, de elkövethet egy férfi olyat, ha randizni visz egy nőt, akkor kimerül kávéházi beszélgetésben, vagy moziban.

Vagyis: unalmassá válik, a nőt ez untatja, kivéve persze ,ha jó vagy a beszélgetésekben, és bármikor is randiztál, a nő folyamatosan röhögött (nem…nem azért mert vígjátékot néztek éppen)

Megmutatom, hogy hogyan lehet bármely első randin elérni, hogy meg lehessen csókolni. Vagy ha ez nem cél, mi mást tudsz neki mutatni, amivel el tudod őt kápráztatni, anélkül, hogy profi standup comedy-s lennél.

Karrier, Üzlet
1996-tól vagyok az üzleti életben. Volt ezen 15 év alatt összesen 200 munkatársam állandó jelleggel.  1.500-2.000 interjút vezettem le.

Egyszerre irányítottam 400 embert több rendezvényen is, amin 10-20.000 fő vett részt, ahol az összes bevétel az enyém volt, meg persze az összes kiadás. (Majális, Gyereknap, Aug-20-i rendezvények, Tiszaparti…) VIP üzletember találkozókat szerveztem több éven át.

Marketingcégemet 3-4 év alatt a saját területén piacvezetővé tettem. Egy idő után országos méretben is csináltam, de a Férfikommunikációs dolgok miatt, ezt visszaépítettem. Csajozós Fórumom 1 év alatt az első számban keresett és egyben a legforgalmasabb Csajozós Fórummá tettem  Magyarországon.

Látom azt, hogy ki tud, és ki képes karriert építeni. És azt is ki fogja megcsinálni! Aki nálam dolgozott, szinte kivétel nélkül referenciaként mutatja, hogy nálam dolgozott. Sokan vissza is akartak hozzám jönni, mert rájöttek nem csak a pénz számít egy munkahelyen.

Ha szeretnél sikeresen elindítani egy vállalkozást, és nem átmenni azokon a buktatókon, amin én átmentem, akkor keress meg!


Komplex szolgáltatás?
Két dolgot csinálhatunk első alkalommal:
Csak a képességfejlesztésre megyünk rá, nézd meg mennyire tudsz fejlődni! 2 óra alatt többet fogsz fejlődni, mint előtte egyedül 20 óra alatt. Ha nem lesz ilyen érzésed, akkor nem kell fizetned semmit!
Csak a programtervezésre megyünk rá!
Mindkettőre nem lesz idő. Döntsd el melyik!

Akik nálam coachingon vannak megkapják ezt a programot.

Minél részletesebb programot segítek neked kidolgozni, annál hosszabb ideig tart. Minél nagyobb és/vagy több célja van az embernek, annál részletesebb program kell.
2 órában elég sokminden belefér!


Mit is hozz magaddal


Nem kötelező minden pont, amit úgy érzel megosztanál velem szívesen!

Önéletrajz veled és a nőkkel kapcsolatban. Idősorrendben milyen és mennyi nővel voltál.
Kb: (nem kell pontos név, csak kb.)

Személyes adatok:
Nevem: GrófDracula
Születtem: 1986
Foglalkozásom: Gróf a király mellett
Legjobban az alábbit szeretem csinálni: utazni és szívni mások vérét
Munkahelyeim: …. stb… nem kell ragozni

Eddigi kapcsolataim:
2003: Anita első csók (2 hétig jártam vele)
2005: Gizi első szex (egy éjszakás kaland)
2006: Judit barátnő, 2 évig jártunk, azóta semmi…

Céljaim a nőkkel kapcsolatban:
Legyen 2-3 barátnő után 1 feleség 2 év múlva
…stb. minél részletesebb annál jobb

Milyen nőt akarok:
barátnőnek: minél részletesebben
szexpartnernek: minél részletesebben
feleségnek: minél részletesebben

Karriercéljaim:
pl. mérnök akarok lenni 2 év múlva beiratkozok egyetemre, és építész
leszek. 10 fős cég később… (itt is minél részletesebben)


Amit észrevettem, amiért nincs sikered:


Azt vettem észre, hogy tízezrek és tízezrek látogatják rendszeresen a honlapjaimat, akiknek a jelentős többsége SOHA nem vesz semmit. Még csak nem is regisztrál! Leszedi a tippeket, ötleteket, elolvassa az írásaimat, megnézi a videókat, nézelődik, de soha nem lépi meg az első lépcsőfokot, hogy tegyen is valamit.

Ezzel nincs is semmi gond, csakhogy a csapatommal rengeteget dolgozunk, hogy MAGAS MINŐSÉGI tréningeket és anyagokat nyújtsunk az ügyfeleinknek, és mi is pénzből élünk.
A filozófiám nagyon egyszerű: aki hozzá akar jutni a személyes tudásomhoz, akinek szüksége van a segítségemre, az fizesse meg!

Hoztam egy döntést, mely szerint csak azoknak, azokkal akarok dolgozni, akik hajlandók befektetni, hogy hozzájussanak a tudásomhoz, és hogy rendszeresen olyan tippeket, kapjanak, amelyek közvetlenül EREDMÉNYT HOZNAK nekik.

Aki ingyenes tanácsokat akar, menjen, és olvasson tovább!

A Puafesztivált és a Férfikommunikációt nem azért hoztam létre, mert Luxus terepjáróval akarok járni, vagy mert nagyobb házba akarok költözni, vagy mert én is szeretnék „40 hónap alatt 40 vakációra menni”…

Valójában egy fő oka volt, hogy létrehoztam ezeket: LEGYEN IDŐM TANULNI. (És legyen energia, idő a munkatársaimnak is képződni: méregdrágák a jó tréningek, amikkel eredményt lehet elérni!)

Egy valamirevaló író és tréner ugyanis az ideje legnagyobb részét nem az olvasókkal vagy az ügyfelekkel tölti, hanem… a tanulással!

Az ügyfeleim, az olvasóim és ti mindannyian valójában azt fizetitek meg a tréningre jelentkezéssel, hogy üljek a fenekemen, szörfözzek a neten, üljek a könyvtárban, és KERESSEM meg azokat a forrásokat, adatokat, információkat, amelyekre szükségetek van, hogy sikeresebbek legyetek az életben a nőknél, és gazdagabbak legyetek élményekkel. Ehhez a forrásokhoz S.O.H.A. nem jutottak hozzá, mert

1) nincs időtök a kutatásra
2) nem olvastok könyveket
3) nem tudjátok, hol kell keresni a KULCSADATOKAT (értsd: a lényeget!)
4) nem beszéltek angolul (és az infó legnagyobb része ma még csak angolul elérhető)
5) nem tudjátok megfizetni a könyveket, tanfolyamokat, hanganyagokat.

Paradox, de aki eljön egy tréningemre, az már egy eszenciát kap sok száz hanganyag, könyv, tréning anyagából, jelen esetben a férfi-női dinamika, barátnőszerzés témakörére optimalizálva!

Sokan fordulnak hozzám „ingyenes tanácsért, konzultációért”.
Mondjam el a véleményem egy helyzetről, mit gondolok az éppen aktuális barátnőjelöltről, olvassam el ezt azt… Szívesen csinálom, és csináltam sokszor… itt a fórum a bizonyíték.
De mindezért nem akarnak adni cserébe semmit.
Ezeknek az embereknek megpróbálom elmagyarázni, hogy egy tisztességes business mindig a CSERÉRE épül. Azaz adj értéket te is!

Ha ők támogatják az én lapjaim, vállalkozásomat, én is támogatom őket.
Azt hiszem, ez így korrekt!

 


Fizetés: a helyszínen, vagy átutalással! Deák Tér közelében hétköznap előre egyeztetett időpontban!
Telefonon: 36/20-516-4576
Inkább sms-ben: esetleg a lenti űrlapot használva.

 

(1304)