Szerezz barátnőt online! Légy jóképű!
Csajozz igényes, vonzó nők figyelmét megragadó fotókkal, facebookon és társkereső oldalakon!


Portfólió készítés stílusprogrammal

nyil 

            fotozas         portré        portfolio

 

CSAJOZZ!

Irigykedve nézed a címlapon lévő férfiak fotóit? (“Biztos könnyen kapnak társkeresőn meg nőt!” – Ami valahol igaz!)

Sóvárogva nézed bizonyos csajok fotóit facebookon és társkeresőn, aztán úgy döntesz, inkább rá sem írsz, úgyis túl szép ez a lány?

Történt már veled olyan, hogy facebook zártál egy lányt, de online már nem írt vissza?

Soha nem voltál fotogén alkat, de mindig szerettél volna előnyös fényképeket magadról?

Már a fotó alapján el szeretnéd nyerni a hölgyek tetszését online ismerkedéskor?

Önéletrajzodban szeretnéd a legjobb benyomást kelteni leendő munkáltatódnál?

 

Portfólió készítés stílusprogram nélkül

nyil

 

            img_0033            img_5119         img_9974

Portfólió készítés stílusprogram nélkül

nyil

 

        img_5958      img_5640      img_5933

Szeretnél igazán jó profilképet a közösségi oldalakon a profilképednek, amely tucatszám vonzza a ,,like-okat”? Most mindezt, és még sokkal többet is elérhetsz! A Puafesztivál Csapat profi megbízott fotósaival olyan portfóliót készítesz magadnak, amely vonzani fogja a tekinteteket (és a hölgyeket).

Érdekelnek a részletek, KATT!

Legyen foglalkozásod bármi, tanuló, vállalkozó, mérnök, raktáros

nyil

portfólió

stilustanacsadasferfiaknak Portfólió készítés

 


Puafesztivál profi portfólió fotózás


Van egy angol mondás:

Sosincs második esélyed jó első benyomást tenni. Bár sokan ismerik a mondást, fontosságát kevesen érzik át igazán. A mai világban mindenkinek nyoma van az interneten. Az pedig főleg rajtad múlik, hogy jó benyomást teszel azokra, akik rákeresnek a nevedre googleben vagy nem? Mert többet számíthat, mint gondolnád! Csak olvass utána a témának (angolul: online reputation)

Gondolkodtál már azon...?

Hogy talán azért nincs munkád vagy azért nincs barátnőd, mert nem megfelelő az online jelenléted? Rád keres a főnök, vagy a lány és ha nem teszel meg mindent, hogy az első benyomás jó legyen, lehetséges, hogy már nem lesz esélyed megmutatni a személyiséged. El kell szomorítsalak, de ez a világ sajnos ilyen… ép testben ép lélek. Az igényes emberhez mások alapvetően gazdag belső tulajdonságokat párosítanak.

Az önmagára valamit is adó férfi pedig a házát szakemberrel építteti, minőségi autót vezet, profikkal edz – és a fotózást miért bízná amatőrökre, holott tudja, hogy mi minden forog kockán.

Néhány tanítványom a beszélgetés első tíz percében facebook zárja a lányt, és olyan fotóik meg adatlapjuk van, hogy a lány már azoktól is elcsábul (ha nem hiszed, kérdezd Prince-t és Mr. Közvetlent).

Két nagy gond van az átlag férfi fotóival:

Kevés van belőlük és azok sem megfelelő minőségűek. Egy profi fotózáson egyik sem fordulhat elő, ezért csináltasd meg profi fotóssal saját fényképeidet elérhető áron, íme az eredmény:

 

 

Érdekelnek a részletek, KATT!

Akár vállalkozóként profi portfólió készítés

nyil

         img_2994   img_2843   img_2877

Profi portfólió elkészítést vállaljuk, hogy a képeken Te is elérd a maximális hatást. Itt és most megmutathatod az igazi Önmagad! Lehetsz játékos, vad, visszafogott, sármos – adhatod magad, vagy játszatsz szerepet is, ha éppen ahhoz van kedved. A portfólió fotózás alatt azzá válhatsz, akivé, és amivé csak akarsz, mert ez csak Rólad szól – a fotókon száz százalékig Te vagy a főszereplő.

Valósítsd meg álmaid egy profi fotóssal, és válj egy napra a világ közepévé, legyél különlegesen ellenállhatatlan a portfólió fotózáson. Tökéletes profizmus – smink, frizura, számtalan művészi, bolondos, extrém vagy esetleg szexi beállítás, Te és a kamera. Az első fotók, vagyis a portfólió fotózás előtt, a profi smink és a profi frizura készül el.

Egy fotózás előtt a smink és a frizura megalkotása átlagosan másfél órát vesz igénybe. Ezt követően a ruha kiválasztása és az öltözködés után vághatunk bele a tényleges portfólió fotózásba, ekkor készüknek el Rólad az első képek. A különféle modell fotó beállítás és extrém, egyedi modell fotók közben, a portfólió fotózás alatt többször megigazítjuk a sminkedet és a hajadat, hogy azok minden  fotón hibátlanok legyenek. A nap végén, a portfolió fotózás befejezése után, amikor már nem készítünk Rólad több képet, együtt megnézzük az összes elkészült fotót. Ezután pedig már csak az utómunkák vannak. Célunk igazán exkluzív és különleges portfólió képek készítése, minden egyes fotózáskor.

A fotósok kreativitásán túl, számtalan eszköz, kiegészítők, hátterek, fénytechnika áll a Modell szolgálatára, a Te hogy a vágyainak legmegfelelőbb képeket készíthessük.Kellemes környezetben, figyelmes és rendkívül kreatív fotósok állnak az érdeklődök rendelkezésre. Igény esetén smink mestert és mester fodrászt is tudunk biztosítani a még tökéletesebb hatás eléréséhez.

Portfólió készítés stílusprogram nélkül

nyil

        img_6997     img_7124    img_7050


Mire képes a portfólió fotózás és a style program együtt?


Kiderül az alábbi videóból!

 

 


Portfólió fotózás tréning részei (választott csomagtól függően, részletesebben alább):


  • PROFESSZIONÁLIS fotós és felszerelés
  • Előzetes telefonos egyeztetés a fotóssal – minden kérdésedre válaszolunk!
  • Választható háttér, téma – Légy ami csak akarsz!
  • Ékszerek, kiegészítők, napszemüveg, Jim Beam-es üveg – hozz amit csak hozni akarsz, hogy igazán megmutathasd a személyiséged!
  • Online ismerkedés tanácsadás – a legjobbaktól!
  • Elérhető ár!
  • A képek tökéletesen alkalmasak társkereső oldalakon való használatra – akár segítünk elkészíteni a társkereső adatlapod, hogy a lehető legjobb legyen!
  • Akár ajándék konzultáció akár magával Jimmivel, + ajándék DVD!
  • Igény esetén profi fodrász, sminkes
  • VIP programnál pedig stílustanácsadást is igényelhetsz, vagyis biztosan a legjobb ruháidban leszel a fotókon!

JELENTKEZEM A PORTFÓLIÓ FOTÓZÁSRA!

Ízelítő, akár a hugodat is küldheted:

mentorportfóliómentor

JELENTKEZEM A PORTFÓLIÓ FOTÓZÁSRA!

portfólió portfóliómentor

JELENTKEZEM A PORTFÓLIÓ FOTÓZÁSRA!

Előtte                             Utána

portfólió portfóliófotózásportfólió

Előtte                                 Utána

fotózás előttportfólió

 

JELENTKEZEM A PORTFÓLIÓ FOTÓZÁSRA!

(625)