Képzeld el, hogy jobban bánsz a nőkkel!

És olyan barátnőd lesz, akit te szeretnél!

ISMERKEDÉSI MINITRÉNING

Barátnőszerzési, csajozási és ismerkedési képességfejlesztés!

                                        minitréning         minitrening

Budapest, belváros

Már is jelentkezem a gyakorlati minitréningre!


Gyakorlati minitréning, képességfejlesztés


Tréner: Jimmi (V. Gábor), és személyesen kapsz egy trénerlányt 3 órára.Kezdőknek, haladóknak egyaránt!

Időpont:  Minden hónapban

Téma: Barátnőszerzési, Csajozási és Ismerkedési Képesség Fejlesztése One-in-One!

empty-bulb-and-exclamation-mark-1396373687fcu

CÉL: Olyan tudás, gondolkodásmód és tapasztalat LEGHATÉKONYABB átadása, mellyel te a képzés után nemcsak ötleteket, hanem igazi, tekintélyes erőt, energiát, lelkesedést kapsz a gondolkodásmódod megváltoztatására, és lendületet a kommunikációd (és ezáltal férfiak, hölgyek) kontrollálására.

Miről lesz szó?

 

ÖNBIZALOM

Vajon neked való ez a gyakorlati minitréning? -Képességfejlesztés?

Ezt a minitréninget elsősorban akkor ajánljuk Neked, ha:

► Már mindenfajta módszert próbáltál a fejlődésre, és sehogy sem ment! Egyfajta önbizalom tréning férfiaknak, kommunikációs tréning gyakorlatok, mint a gladiátorokat az ókorban, úgy edzünk majd!

► Már pár módszert kipróbáltál, és volt is fejlődés, de valami sokkal ütősebbet szeretnél! Párkapcsolati kommunikációnál létszükséglet!

Kételkedsz hatékonyságodban, és minden eddigi erőfeszítésed ellenére sem sikerült számottevő eredményeket elérned akár a társas helyzetekről, akár párkapcsolatokról volt szó.

► Még nem próbáltad azt, hogy milyen egy az ismerkedésben nemcsak tapasztalt, hanem általam képzett trénerhölggyel 3 óráig folyamatosan kommunikálni!
► Ne gyere el, nem lesz neked való, ha nem fogadod meg, hogy ezalatt a 3 óra alatt azt csinálod, amit én vagy a munkatársnőim mondanak!

 Hozok egy általam képzett trénerlányt, és csakis vele fogsz 3 órán keresztül gyakorolni!

► Csak te és ő! Én közben felügyelem és segítek, hogy jól tudd alkalmazni azokat a készségeket, amik szükségesek ahhoz, hogy jobban tudj ismerkedni. Legyen nagyobb önbizalmad, érj el nagyobb magabiztosságot! Nem úgy, hogy valaki csinálja a gyakorlatot és te nézed. Ez kb. olyan, mintha néznéd, hogy valaki hogyan táncol vagy vezet, ahelyett, hogy te csinálnád! Garantált fejlődés már 1 óra alatt.Képzeld el, mit fogsz fejlődni 3 óra alatt!

► Mintha 3 órát tanítana egy képzett tánctanár CSAK téged. Mintha 3 óra alatt tanítana téged autót vezetni egy autóversenyző! Csak Te és Ő!

► Nézd meg Jimmi világszínvonalú oktatói módszerét! Mitől van az, hogy akár a leggyengébb kezdő, akár a legprofibb pua ül be egy ilyen tréningre, mindegyikőjük fejlődik?

Tudd meg, hogy mi az 5 legfőbb akadály, ami hátráltat téged abban, hogy sikeresen kommunikálj a nőkkel?

► Nem fog megváltani ez a 3 óra, de talán többet fogsz fejlődni ezalatt, mint egymagad fejlődhetnél 1-2 hónap alatt!

 

Még több sikerért kattints ide!

Már is jelentkezem a gyakorlati minitréningre!

Így néz ki a gyakorlatban:

Már is jelenkezem a gyakorlati minitréningre!

minitréning

100% gyakorlati és egyéni tréning a te személyes helyzetedre!

minitréning

Barátnőszerzési, csajozási és ismerkedési képességfejlesztés!


Sikerélmények:


“Mostanában már nem én nézem a csajokat az utcán, hanem azt próbálom kifigyelni, megérezni, hogy ők néznek engem. Már egész gazdag arckifejezés repertoárt láttam. Volt több olyan is, aki szinte sóvárgott… az jött le, hogy neki soha az életben ilyen pasija nem lesz… Majd mesélek…”

Még több sikerért kattints ide!

“1-2 óra tréning Gáborral felért 50 óra előadással, amit eddig elméletben, gyakorlatban láttam, csináltam eddig máshol. De még ezzel a pár órával is többet fejlődtem.” – KT

“Sokkal nyitottabb lettem, könnyebben tudok beszélgetni emberekkel, magabiztosabb lettem társaságban. Sikerült megállítanom mozgó csoportot, pedig nem hittem, hogy sikerül. Szociálisan szabadabb lettem, több mindent merek megcsinálni, még nyugodtabb lettem.” – P.CS

“Nagyon tetszett, rengeteget fejlődtem testbeszédben, mindsetben (gondolkodásban), határozottságban. Az 5 perces szemkontaktus-tartást az elején nagyon hasznosnak találom. Továbbá a domináns tonalitást, határozottabb stílust. Fázisok jól felépítettek, 2 óra alatt nagyot dobnak az önbizalmamon. Női teszteket úgy érzem könnyebben veszem, nagy +.”- FZ

“Ma sikerült jobban átélnem azt, hogy milyen ,amikor rám figyel egy nő és érdeklődik irántam. Gábor kijavította azokat a hibákat, amiket általában elkövetek ilyen helyzetekben.” – J

Jelentkezz most, hogy megváltozzon az életed.

 

Még több sikerért kattints ide!

Jelentkezz most!

 

(1232)