Jimmi (V. Gábor) rövid sztorija

valent_gabor_alapito

Utánozhatatlan Jimmi.


21-22 éves koromig egy vasam nem volt. (Bár 16 éves korom óta nem voltam rászorulva Édesapámra, mivel hardverekkel (eladás-vétel) foglalkoztam fusiban.)

Úgy kellett összekuporgatnom párezer forintot, hogy befizethessek egy akkori kommunikációs tréningre. Hónapokon, sőt éveken keresztül jártam Nyíregyházáról “fel” Pestre, csakhogy fejlődhessek. Mi motivált? Az, hogy jobb legyek! Az, hogy jobban menjen az életem. Nem volt se barátnőm, se igazán barátaim. Nem volt még munkám se! Miből fizettem be a tréningre? 2 évig halogattam… Megbántam. 2 évet kihagytam. Közben olyan fapados módszert használtam, aminek segítségével rávettem magam, hogy egy buszmegállóban, vagy kávézóban egy lány mellé üljek. Az, hogy köszönjek nekik, már nem ment. Később elköszönés határozottan: elkezdett valami menni.Stoppal jártam fel Budapestre minden hónapban 300 km-t oda-vissza, csakhogy tanulhassak és ismerkedhessek emberekkel. Igaz pua korszak előtt volt, de itt (mint írtam) gyakoroltam, hogy lányok mellé üljek a Metróban… mert 22 évesen is annyira paráztam nemhogy a lányoktól, az emberektől is. Minden pénzemet önfejlesztő könyvek vásárlására fordítottam. Akkoriban nem volt e-book formában semmilyen könyv. Sem magyarul, sem angolul.

Dolgoztam keményen, és két év alatt 100 könyvet tudtam vásárolni. És el is olvastam őket.

Igaz volt egy ladám 19 éves koromban (örökségből vettem), de sikerült tönkrevágni, mert azon tanultam meg vezetni, és roncsként tudtam csak eladni 1 év múlva.


Az első igazi kocsim, már vállalkozóként volt 25-26 évesen. Addig stoppal jártam, mert pénzem nem volt vonatjegyre. Télen, nyáron, ha esett, ha fújt!

Ugyanúgy nem tudtam ismerkedni, mint talán te most. Nemhogy a nőket, de még az embereket is utáltam 20-22 éves koromig. Nemhogy szűz voltam, nemhogy nem csókolóztam senkivel, de még női kezet sem érintettem… talán nőrokonaimat kivéve. Pedig mennyire vágytam egy női érintésre!Ugyan 2006-2007-ben már harmincévesen voltak sikereim a nőknél, de nagyon kevés, nagyon döcögősen, nagyon sok félreértéssel, fájdalommal, néha kis örömmel… Amiket te is talán érzel mostanság!

A legnagyobb problémám az volt, hogy akit akartam nőt, azt nem tudtam megszerezni! Illetve nagyon frusztrált, hogy a nők általában inkább kerültek, mintsem szerettek engem.Ekkoriban találkoztam David Deangelo anyagaival, és találtam rá angol nyelvű fórumokra… akkor még csak ott volt ilyen jellegű közösségi fórum, mint ez.

<


Önfejlesztő korszak, időrendben:


1994-1996: ÖNFEJLESZTÉS INDUL
Dale Carnegie: Sikerkalauz könyv, majd 100 önfejlesztő könyv elolvasása 2 év alatt. Sok zavaros információ.

1995-1997: TRÉNING INDUL
Első önfejlesztő tréningem, ami egy gyakorlati kommunikációs tréning
(életem első ismeretlen nő leszólítása, majd első csókja)

1995: ELSŐ KOMOLY MELÓ
Nyíregyházi Jonatán Rádiónál reklámszervezőként (gyakorlatilag üzletkötőként) helyezkedtem el.

1996: ELSŐ VÁLLALKOZÁS
Elindítom saját marketingcégem, gyakorlatilag nulláról. Jonatán Rádiótól elköszönök

1998: RENDEZVÉNYEK
Többtízezer fős rendezvények szervezése, 22 alkalmazottam dolgozik, barátnő kipipálva! Végre. Első komolyabb párkapcsolati képzésen vagyok ekkor, amit egy tengerentúlról érkezett üzletasszony tartott! Tehát semmi pua képzés, de mégis meghatározó volt.

1999: TRÉNING AZ IGAZI
Rájöttem, hogy a tréningek indítottak el leginkább, hogy jobb legyek és sikeresebb! Ezért intenzíven elkezdtem járni méregdrága (és persze egyben fantasztikus) tréningekre, szemináriumokra, amit a piacon megismertem.

2000-2003: TERMELÉKENYSÉG
Életem legtermékenyebb korszaka, ami a reklámcéget és a tréningeket érinti. 5 millió forintnál is többet költöttem képzésekre ez alatt az idő alatt, közben kiképződtem olyan trénerré, aki képes bárkin segíteni. Csak ez a képzés (trénerképzés) 1000 óránál is többet vett ki időmből. Büszke vagyok rá, hogy a világ legjobb trénereitől tanulhattam!


Online csajozás korszak


2001: NETES ISMERKEDÉSI TAPASZTALAT
Mivel nem volt barátnőm éppen, ezért elkezdtem ismerkedni máshogy. Online csajozás, csetes randik sora jött. 100 randi legalább csak ebben az évben. 1 konkrét lánnyal tudtam csak lefeküdni. Tehát nem valami fényes eredmény. Barátnő nuku.
Utána össze is jött többször, de volt, hogy kínkeservvel. Sokat paráztam! Még mindig! Ugyan sok randit bonyolítottam. De a csajok sok tesztet nyomtak, és nem ment. Pedig volt olyan is, hogy üldöztek! 🙂 Mégis elb…am.

2001-2002: TRÉNINGCÉG ALAPÍTÁSA
Saját tréningcéget indítottam, amerikai licenszjogot megvéve. Mögöttem rengeteg oktatói tréning, és tudás amit felhalmoztam! Ez félgőzzel ment, inkább a reklámcégemre összpontosítottam, ami ezekben az években járt a csúcsán!
Viszont jó volt abból a szempontból, hogy 2009-ben erre a tudásra alapozva tettem bele a PUA tudásom is, hogy megalkossak egy olyan rendszert, amivel más férfiak sokkal hamarabb, sokkal könnyebben tudnak eredményt elérni, mint ahogy én elértem.

2002-2003: ELSŐ PUA INFORMÁCIÓK
mellesleg.hu-n érdekes “PUA” cikkek letöltése… egyszer még jó lesz valamire. De baromságnak tartottam inkább, mivel elég manipulatív dolgokat tanított, meg hazugságokra inspirált. Így csak érdekességként lementettem a gépemre őket. Volt vagy 100 rövid cikk. Voltak már barátnőim, de valahogy nehezen ment az ismerkedés. És még mindig nem én választottam a nőket, hanem ők engem.


PUA-CSAJOZÁSI KORSZAK-Jimmi pua


► 2006: David Deangelo, Mystery nevének megismerése, de igazából (nem ismerve ezeket) csak érdekességnek tartottam. Hírlevélre feliratkoztam.
► 2007. április: donjuan blog megismerése…. David Deangelo cikkeinek megismerése jobban. A levelező listáján is hasznos infókhoz jutottam. David Deangelo és társai végre autentikus hozzáértő személyeknek tűntek. És mint kiderült, azok is voltak. A casanovatitkot egy (szintén, mint a mellesleg-es cikkeket) nagy átverésnek gondoltam, így nem vettem meg. Minden nap ugyanaz a “Csak ma” akció! A Mystery Method-ot már jobbnak tartottam, bár az ingyenes 3. fejezet nem keltette fel annyira az érdeklődésem, hogy egyből megvegyem.

► 2007. nyara óta elkezdtem tudatosan megnyitni csajokat, de 1 percnél tovább nem ment őket szóval tartani. Kb. 20 megnyitás 2 hónap alatt. Utána még 20 megnyitás, kicsit jobban ment.
Tervezgettem az akkor egyetlen (mára megszűnt) PUA tanfolyamot. Puart féle nőcsábászképző volt a neve. Jimmi pua felébred.
Augusztusban, szeptemberben a VH1 Mystery show-ja adta meg a végső lökést és kedvet. Láttam hogyan lehet nőfelszedő művésszé válni! Ősszel meg is csináltam a tanfolyamot.

► 2007. októbere óta 2 hónap alatt kb. 200 megnyitás. 30 számzárás, randik, 3 csókzárás.
Nekem az a 2 hónap maga volt a felszabadulás. A netes ismerkedést azóta hanyagolom.
INNENTŐL SZÁMOLOM, HOGY A CSAJOZÁSI KÖZÖSSÉG-be léptem.

► 2007. októbere óta kezdtem megismerni a Puart klubbot (a legelső pua közösség Magyarországon 2005-től volt tevékeny), majd 2005. év decemberében indult 2 fórum is. Fekete fórum (nocsabitas.hu) 2-3 évig volt aktív. Ez volt az első. Majd a rózsaszín, előtte szürke fórum. Sajnos ma már egyik sem működik! Van olyan, aki (tévesen) magát aposztrofálja a pua közösség alapítójának. De ez így ebben a formában nem igaz. A Puart 2004-től nem hivatalosan, 2005-től pedig hivatalosan is az első Pua közösségnek számított Mo-n. Volt fórum szintén, igaz nagyon kezdetleges formában. A fekete fórum volt a profi verzió ebben 2-3 évre rá. A Puart találkozók voltak a meghatározók leginkább. Ráadásul a vezetője (Mormota) és csapata profinak számítottak ebben a témában.

Mindhárom helyen (fekete, rózsaszín, ill. a puart találkák) tevékeny résztvevő, és a legtöbb hozzászólást generáló tag voltam. Sőt: megszűnésük pillanatában is ez volt a helyzet!


► 2008. márciusától kezdtek jönni masszívan a sikerek. Ezidáig 2-3 barátnőm lett pár hónap alatt. És számtalan csókzárás volt mögöttem! Magyarországon nem voltak csajozási beszámolók igazán. Elsőként írtam Mo-n fuck-close reportot (olyan beszámoló, aminek része kompletten egy barátnő megszerzése a szexig bezárólag), és azóta még néhányat.

► 2009. márciusára úgy éreztem, hogy kiszívtam majd minden tudást, ami csak van a PUA világban. Elkezdtem rendszerezni és megalkotni egy életképes férfiképzési rendszert, támaszkodva 10 éves oktatói tapasztalatomra.
Ekkorra túl vagyok 2500 megnyitáson, kalibráción. Nők megszerzése nem okoz gondot, de az igazi megtalálása, ami miatt az egészet elkezdtem, még várat magára.

► 2009. Nyár: Megszerveztem a valaha volt legnagyobb PUA találkozót Magyarországon, tele profi előadásokkal és a legnagyobb bulikkal… Lásd: www.tabor.puafesztival.hu
Kb. 70 ember volt jelen. Azóta sem tudok olyan találkozóról, ahol a jobb képességű PUA-k jöttek volna össze. Ennyien és 5-6 napon keresztül.
Itt még nem a tréningre, fejlődésre tettem a hangsúlyt, hanem, hogy legyen egy nagy buli, csajozzunk, ismerjük meg egymást. Azóta is azt a tábort emlegeti mindenki. Akkor nagyjából egységes volt a pua közösség Mo-n.

Bővebben a táborról, katt!


► 2009- jelenig: hobbiból a Puafesztivál mozgalmat szervezem, ahol évente 2 nagy és havonta 1 kisrendezvényt bonyolítok, illetve folyamatosan vannak tréningek. 2009. augusztus végén elindítottam Magyarország legnyitottabb és jelenleg minden szempontból legnagyobb, leolvasottabb csajozási fórumát.Szinte mindent elolvastam és megnéztem, ami a PUA irodalomban számít.

► 2008. júniustól (indulástól) – 2010. januárig Kulcs a Nőkhöz oktató voltam, ahol gyakorlati PUA terepoktató voltam.

– 15 évig vezettem marketingcéget. (1996-2012. között)
– 15 éve, 2001-2002 óta adok marketingtanácsot cégvezetőknek.
– 15 éve oktatok kommunikációt, marketinget… munkatársakkal kezdtem, majd cégvezető barátaim munkatársaival folytattam.
10 éve kezdtem el coach szintű oktatást, nyomonkövetést személyiségfejlesztés célkitűzés témakörben Jelenleg a Puafesztivál keretein kívül a főmunkám az, hogy komplex coachingot, tanácsadást adok férfiaknak, beleértve nemcsak személyiségfejlesztést, hanem  vállalkozási és marketing ismereteket is, amennyiben a terve megköveteli. 2009. tavasza óta folyamatosan zajlanak a tréningek és folyamatosan fejlesztem őket.

Trénerhölgyet alkalmaztam, mert rájöttem valamire, ami a képzés és a fejlődés egyik kulcsát jelenti. 2009-ben folyamatosan vettem fel és képeztem a trénerlányokat.


Férfiképzés korszak


2009-2011: Férfi fejlődési létra megalkotása:
Kitaláltam, hogy hogyan lehet fejleszteni férfiakat, hogy bármilyen célt meg tudjanak valósítani. Ehhez 2009-re 2 tréninget, 2010-re 5 tréninget, 2011-re 10 tréninget alkottam meg.
2011 márciusára:
kiképeztem 10-12 trénerhölgyet, akikkel elkezdtük a 2 havi rendszerességgel induló Társas Intelligencia Férfiaknak c. tanfolyamot.
Nem számítottam rá, de annyira sikeres volt a tréning, hogy sokáig szinte minden héten kellett ilyen tréninget tartanunk, mert annyira nagy volt rá az igény.
Korábban ez a tréning csak egy-az-egyben volt elérhető.
Itt vannak a munkatársaim, katt!
Itt van a Férfikommunikációs Cégem Honlapja, katt!

Tréning korszak


2013-tól napjainkig: FÉRFITRÉNINGEKEN IS TÚL
A csapatom radikálisan elkezdett fejlődni. 2013. nyarán 20-nál is többen lettünk. 2017. év végére szeretnénk 50-nél is többen lenni.
A munkatársak képzése folyamatos, sehol más tréningcégnél nem látok ilyen mértékű fejlesztést Magyarországon. Már sokkal nagyobb terveink vannak, mintsem a férfiak fejlesztése!

(1141)