“Hogyan lehetek Ismerkedési Zseni?” DVD

Egyedi barátnőszerző és ismerkedő módszerek

Elérhető DVD-n


ELŐADÁS ÉS PUAFESZTIVÁL SZEMINÁRIUM


Téma:

Mi az az ISMERKEDÉSI ZSENI? És hogyan lehetsz te is az?
Igen, nyugodtan felejtsd el, amit az ismerkedésről és a csajozásról eddig tanultál.

kérdőjel2Mit szólnál, ha mutatnék egy olyan módszert, aminek használatával növelni tudod azonnal az ismerkedési képességed?

 

Szeretném, ha őszintén szembenéznél ezekkel a kérdésekkel:

  • Az ismerkedési  és csábítási képességed javult az utóbbi időben? Vagy romlott?
  • Az igazi nő, egyáltalán egy barátnő megtalálására és az, hogy ő szerelmes legyen beléd, mennyi az esélyed ?
  • Mennyire vonzó a személyiséged? Mennyire vonzod az embereket és legfőképp a nőket?
  • Létezik olyan csajozási módszer, ami képes elérni, hogy ne te hajkurászd a nőket, hanem ők Téged, hogy járjanak és szexeljenek veled?
  • Olyan, amikor a lányok akarnak, keresnek téged?

Igen, létezik. A ma társadalmilag bevett ismerkedési és csajozási módszerek elavultak, a társadalmi szabályok és a nők rabszolgájává tesznek, avagy tehetnek.

  • Nők, hogy látják?

Napi 10-20 férfiaktól jövő impulzus. Döntés 1/4 másodperc alatt. Férfiak szállnak rá állandóan. Vérre menő verseny. Vagy épp ellenkezőleg: tutyi-mutyi és önbizalomhiánytól szenvedő férfiak tengere.

  • Mennyi esélyed van, hogy egyáltalán észrevegyenek?

Itt az ideje valami teljesen újnak


Ez lesz talán a legizgalmasabb előadás, amit a csajozásról valaha hallottál.
Egy új korszak kezdődött a csajozásban. A csajozás lehet emberiőszinte, ugyanakkor hatékony és bőséges szexben bővelkedő.

Az “új csajozás” lassan, de biztosan megérkezett.  Jópáran “feltűnés nélkül” jobb életet teremtettek, képesebbé váltak ismerkedni. Köszönik sokkal boldogabbak, mint korábban. A többség még mindig túl elfoglalt, vagy legyint egyet, hogy ebből bármit is észrevegyen.

Vannak olyan pillanatok, amikor az ember a homlokára csap, és a fejét csóválva valami olyasmit gondol, hogy “Brilliáns! Persze, erre én is rájöhettem volna. Annyira egyszerű! bárcsak évekkel ezelőtt…”

Ezen az előadáson ez lehet, hogy többször is elő fog fordulni.

A “hagyományos” ismerkedésnek vége. Ha még mindig azt csinálod, amik anyukádék, nagyanyáid idején “jól működött”, esetleg barátaid tanácsára hallgatsz, akik boldogtalanok, papucsok, vagy netalántán ők mondták el, hogy hogyan is kellene ismerkedned, akkor Te lassan vagy gyorsan, de mindenképpen boldogtalanságra, félelemre, unalomra vagy ítélve.

 

 


Nagyszerű! Akkor hogyan tovább?


► Vedd meg ezt a DVD-t. Nem fogunk “jó ötletekkel”, könyvből olvasott tippekkel fárasztani. Rögtön a tárgyra térünk:

Pontosan miért van az, hogy nem térül meg az ismerkedésbe fektetett időd és pénzed?

► Mi az “új csajozás”, amely alkalmas arra, hogy fölöslegessé tegye az erőfeszítést, hogy izgalmasabb dolgokkal foglalkozhass (például célok megvalósítása, több szex), amíg te “önmagadtól” vonzani fogod a nőket?

► Ezen az előadáson valószínűleg teljesen felborítjuk a csajozásról eddig kialakult képedet. Az elavult, alacsony hatásfokú módszerek helyett egy teljesen új megközelítést mutatunk meg, kész receptekkel. Olyanokkal, amelyek segítségével azonnal elkezdheted átállítani saját magad arra az új, tesztelt, kipróbált, bizonyítottan működő ismerkedési módszerre, ami a mai körülmények között a legbiztosabb garanciát jelenti arra, hogy olyan barátnőd legyen, aki számodra is vonzó és több szexben legyen részed vele, mint előtte bármikor.

Kérem a DVD-t!


Vajon neked való ez a szeminárium?


Az Ismerkedési Zseni Szemináriumokat azoknak az érdeklődő férfiaknak, fiatalembereknek szánjuk, akiknek a célja az, hogy 1. magabiztos eredménnyel tudjanak megismerkedni azzal, akivel szeretnének 2. barátnőjük legyen, akivel boldogok lehetnek. A képzéseken nem csak elméleti síkon sajátíthatod el az ismereteket, hanem élőben, azonnali gyakorlati tanácsokat is kaphatsz a Te saját helyzetedre vonatkozóan.

A szemináriumot elsősorban akkor ajánljuk Neked, ha

► épp szeretnél szerezni magadnak egy barátnőt
► épp most szeretnéd fejleszteni ismerkedési és csajozási képességeid
► minden eddigi erőfeszítésed ellenére sem sikerült számottevő eredményeket elérned akár az ismerkedésben, akár a barátnőszerzésben

► A képzés célja:
olyan tudás, ismeret és tapasztalat átadása, mellyel a résztvevők a szeminárium után használható ötleteket kapnak arra, hogy hogyan kell hatásosan ismerkedni, és hogyan kell az fejleszteni, ahhoz hogy reálisan belátható időn belül jelentősen javuljon az ismerkedési és barátnőszerzési képesség!


Honnan tudhatom, hogy megéri megvenni?


► Csak egy ötletem van, hogy segítsek a döntésben: vizet prédikálok, és azt is iszom:

Mi magunk kizárólag azokat a természetes ismerkedési módszereket használjuk, amelyekről ez az előadás szól. 2008. áprilisa óta nem kellett egy csepp erőfeszítést sem tennem arra, hogy legyen barátnőm. Nem ismerkedtem hülye csajozós dumákkal.

► A nőkkel továbbra is tisztelettel és csodálattal tudok beszélni, anélkül, hogy ráerőltettem volna magamat, vagy futottam volna utánuk.
► Nem kellett bemagolnom csajozós szövegeket. Nem kellett  már online elküldenem egy nap 100 levelet, hogy legyen kivel levelezni. Nem kellett rendszeresen eljárnom szórakozóhelyekre inni csak azért, hogy becsajozzak. Nem kellett jógaguruvá válnom, hogy rámakaszkodjanak a lánytanítványaim. Nem kellett előre kigondolnom, hogy “ha majd ezt mondja a lány”, akkor majd mit is mondjak. Egyáltalán nem kellett előre kigondolni szövegeket. Csak arra koncentrálok, hogy én és a nő jól érezze magát.

Ezalatt az idő alatt a lányismerőseim száma kb. ötszörösére nőtt, és egyetlen problémám van: annak ellenére, hogy már nem járok ismerkedni, sokkal több nő akar ismerkedni velem akár ismeretlenül is, mint amennyi időm van randizni.
► Ügyfeleim és barátaim rendszeresen visszatérő kérdése:

► Hogyan tudnám ezt én is megcsinálni? Ezen eredmény negyedével, tizedével is beérném. Ezt mondom el az előadáson!

Jelentkezés!


Amiről szó lesz!


Mi az az alapvető tévedés a csajozással, ismerkedéssel kapcsolatban…

► …ami miatt szinte minden srác lehetőségeket veszít, és mi a garantáltan működő ismerkedés nevetségesen egyszerű receptje, ami annyira ellentmond az emberi természetnek, hogy szinte senki sem meri használni?

Hogyan többszörözzük meg a lehetőségeinket és esélyeinket a lányoknál?

► Logikus, de szinte ismeretlen módszer, amellyel bármely ismerkedési, csajozási eredményed legalább 3-4-szeresére növelheted.

Pua (Pick-Up Artist – Felszedő Művész) robotpilóta

► Kész recept, lépésről lépésre, egy “pua robotpilóta” üzembeállítására, ami akár teljesen fölöslegessé teheti az ismerkedést, mert miután elindítottad, folyamatosan és automatikusan hozza az új női érdeklődőket számodra.

Jelentkezés!


Előadó: Jimmi


valent_gabor_alapito

Jimmi

 A szeminárium során olyan embertől tanulhatsz, aki válogathat a nők között.

Jelenlegi életszakaszomra inkább a színvonalas nőkkel való tartós kapcsolatok kialakítására használom a képességem. Ha megszerezted a csábításképességét, te is eldöntheted, mit teszel.

Először megtanítom neked az ismerkedés és vonzalomkeltés elméleti alapjait, a jó testbeszéd és hanghordozás módját, és a megszólítástól a beszélgetés zárásáig tartó folyamat titkait (ennek java részét a szemináriumon). Minden egyes fázishoz megadom a tudnivalókat, és lépésről lépésre bemutatom azt a folyamatot, ahogy a sablonok, rutinok használata helyett eljuthatsz a spontán ismerkedés felé. Közösen kialakítjuk azt a stílust, ami egyéniségedhez illik.

Te is ismeretlen emberekkel fogsz párbeszédbe elegyedni, miközben kísérlek. Először én szólítom meg őket, s te csak figyelsz. Azután megpróbálod egyedül, de ott állok melletted. Elmondom mit csinálsz jól, és min lenne érdemes változtatnod. A szemináriumot és a terepmunkát követően a képességeid még tovább fognak fejlődni, míg végül a múlt részévé válik az, hogy valaha egyáltalán problémát jelentett számodra ismerkedni.

Pua-kiss-csók-jimmi-puafesztival

Így megy ez.


(Infotelefon: 20/516-4576)

DVD rendelés:

(696)