10 tipp, amitől az első randi bombasiker lesz:

hogyan csavarhatod el a lány fejét már az első randi során?

Mi kell ahhoz, hogy az első randi tuti siker legyen?

Vonzónak találnak a lányok, mersz is nyitni, és nagyon úgy néz ki, hogy végre összejön az első randi, ám ekkor pánikba esel! Hová vigyed? Mire figyelj? Mégis mit szabad tenni, miről szabad beszélni, és mit kerülj inkább? Ezek mind nagyon égető kérdések az első randi kapcsán, méghozzá jogosan: napjainkban egy nagy katyvasz van a fejekben a randizással kapcsolatban. Sokan még ma is apukájuk és anyukájuk ősrégi tanácsait követik, vagy azokat a misztikus randi tippeket, amiket különféle gagyi magazinokban, vagy ami még rosszabb, amiket a félrevezetett társadalom által kapnak barátoktól, ismerősöktől. Az online ismerkedés mellett ez az egyik olyan téma, ahol egyértelműen a vak vezeti a világtalant, de egyet se félj! Most minden fontos szabályt megtudhatsz annak érdekében, hogy tuti jó legyen az első randi a csajjal! Tartsd be, kövesd ezt a tíz egyszerű tanácsot, és nagyban megnöveled az elkövetkező randijaid sikerességét!

1. Ne agyald túl a dolgot, lazíts!

Sokan már előre görcsölik magukat az első randi előtt, akár már napokkal, ne adj isten egy héttel a találkozó előtt. Kétségbeesetten keresik a tippeket, az ötleteket, már előre lepörgetik a fejükben az eseményeket, kész forgatókönyvük és konkrét listájuk van bizonyos randi szabályok, randi tippek alapján, ahelyett, hogy csak élveznék a dolgot. Találkoztok, eljön, jól érzitek magatokat. Nem kell ezt túlagyalni és legfőképpen nem kell idegeskedni az első randi miatt. Ha nem érdeklődne irántad, ha nem gondolná, hogy jól fogja érezni magát veled a nő, el se jönne a megbeszélt találkozóra. Ha már ott van, akkor érdeklődik! Ne görcsölj, azzal csak elrontasz mindent! Az elrontott randik hetven százalékát a feszült légkör, a görcsölés adja, nem a tény, hogy nem illetek egymáshoz! Túlmisztifikálod az egészet: ürítsd ki a gondolataidat, ne tulajdoníts túl nagy jelentöséget a dolognak.

2. Az első randi nem randi!

Ne kezeld, és legfőképp ne emlegesd az első randit randiként! Te megőrültél? Miért ne kezelném úgy? Hiszen ez egy randi! Ne vicceljetek már! Igen, bizonyos szempontból igazad van, de hallgasd meg ezt: manapság az első randi a férfiaknak kezd túlontúl nagy súlyt kapni, arról nem is beszélve, hogy a hagyományos randik, amiknek a lenyomata ránk maradt filmekből, könyvekből, apáink korából abszolút elavult! Legjobb ha úgy fogod fel magát a randit, mint egy egyszerű találkozót a lánnyal, ahol persze nyilván el fogod csavarni a fejét! Ha nem nyomsz rá “első randi” címkét sokkal kevesebb terhet teszel magadra és maga az interakciód is könnyedebb, felszabadultabb lesz! Még egy érv-e mellett: felesleges említened a lánynak, hogy ez randi lesz, úgyis tudja mélyen belül, neked meg természetes, hogy randizni viszel csinos nőket, szót se érdemel!

3. Első randi, tehát az úriember mindenképp virágot hoz?

Téves. Ha erre a kérdésre helyeselve bólogattál, akkor sajnos most ki kell hogy ábrándítsalak: nem hogy virágot, de semmi mást sem szabad ajándékként adni az első randi során! Hogy miért? Mert azt kommunikálod vele, hogy nem vagy elég értékes személyiség, hogy veled töltse az idejét. Neked apróságokat kell adni ahhoz, hogy egyáltalán ott maradjon és egy légtérben legyen veled, márpedig ez nagyon rossz! Az első randi arról szól, hogy két ember kölcsönösen kíváncsi egymásra, ezért találkoznak, hogy jobban megismerjék a másikat. Régebben még igaz lehetett, hogy az úriember virágot hoz a nőnek, és ez később, egy stabil párkapcsolatban valóban jó ötlet lehet , de itt még nem, szóval felejtsd el a virágot. Léphetünk tovább!

Könnyedség és szórakozás, ez a két kulcsszó!

4. Ne egy lapra tegyél fel mindent! Randizz sokat!

Azt nyilván nem kell magyaráznom, mennyivel tapasztaltabb leszel, ha több randit élsz át, mint ha csak néha-néha becsúszik egy, de ennek az egésznek van egy pszichológiai vonatkozása is! Ha sok lehetőséged van, ha sok lánnyal randizol hetente akkor hozzá fogsz szokni, hogy bőséged van lányokból. Ez nagyban hozzájárulhat a csajozási sikereidhez, a csajozós dumáid hatékonyságához is, de itt is kiemelten lényeges! Ha tudod, hogy lányok vannak talonban, nem fogsz görcsölni a mostani randin, magadat fogod adni! Tudod, hogy ha ez nem jön össze, akkor majd a következő. Ekkor képes leszel teljes mértékben a jelenben lenni és figyelni a nőre, görcsölés nélkül. Furcsa nem? Ahhoz hogy a legjobbat hozd ki az adott nőhöz, az kell, hogy mellette sok más lányból próbáld kihozni a legjobbat.

5. A helyszínváltás fontossága!

Most egy olyan technikát mutatok, amit nagyon kevesen alkalmaznak, annak ellenére, hogy hihetetlen mértékben meg tudja növelni az első randi sikerét! Gondolom te is az a srác vagy, aki ha randizik kinéz egy jó kis helyet, mondjuk egy hangulatos kávézót vagy teázót, és oda viszi a csajt ismerkedni. Egy olyan helyre, ahol csak egymásra kell figyelnetek, halk zene szól, stb. Eltaláltam? Tanulmányok kimutatták, hogy sokkal nagyobb élmény, sokkal maradandóbb az első randi, ha több helyszínre is elviszed a kiválasztottat. Nem gond ha teázni akarsz vele, de tervezd el, hogy utána kimentek sétálni a Dunához, vagy beugrotok egy fagyira még, legyél kreatív! Ne a Margitszigetre vidd ki szegény lányt már ezredszer is, hidd el, nagyon unják már! (Hát még én!) Legyen egy kész terved, tudd, hová viszed, mennyit maradtok, stb. És ezzel el is jutottunk a hatodik ponthoz, ami…

6. Legyél magabiztos, tudd, hogy miről fog szólni az első randi!

Nem azt mondtad, hogy ne agyaljak túl semmit, ne görcsöljek ezen? Nem egészen! Kész tervre szükséged lesz, hiszen ha nem tudod mit akarsz, a nő se fogja tudni helyetted! Az első randi során legjobb, ha már előre tudod mi lesz: hol lesztek, hová fogtok továbbmenni, meddig akarsz eljutni a lánnyal, milyen alapelvekhez tartod magad, ilyesmik. Azt kell sugároznod, hogy tele vagy önbizalommal, pontosan tudod, hogy mi fog történni, és teszel is érte, hogy előrébb mozdítsd az eseményeket. A helyszínváltások nagyon spontánnak fognak tűnni a lánynak, de ha magabiztosan, precízen játszod ki a lapjaidat, garantált a siker. Fontos, hogy tudd, mit szeretnél az első randi során meglépni: csak sima randi vagy haza is akarod vinni a lányt? Ha utóbbi érdemes a lakásodhoz közel szervezni a programokat, hogy aztán könnyedén felcsábíthasd, miután lenyűgözted!

7. Lépj, mielőtt a csaj lép le!

Az első randi nem biztonsági játék! Muszáj kimutatnod a szándékaidat a lány felé, különben nem fog komolyan venni, és ami még rosszabb: hamar becsúszol a barátzónába! Viszlát randi! Fontos, hogy kimutasd az érdeklődésedet, de nem mindegy, hogy hogyan teszed! A hírlevelemben már beszéltem róla részletesen, de itt is megemlítem: fokozatosan kell haladnod az érintésekkel a nő felé. Ha túl gyors vagy, megijeszted, ha totojázol, akkor meg nem tud férfiként tekinteni rád. Fontos, hogy ne rögtön tapizni vagy smárolni akarj, ez nulláról iszonyú nagy ugrás, és veszélyezteti az egész első randi sikerét. Gondold végig logikusan, milyen szinten áltok most, mi a következő, és lépd meg! Haladj felfelé az eszkalációs (prioritási) létrán!

Az első randi sikere azon is múlik, hogy közeledsz-e!

8. Kelts szexuális feszültséget kettőtök közt!

Ez kicsit kapcsolódik az előzőhöz, de nem exklúzive csak érintések útján történik, hanem szavakkal, a hangoddal is. Magával az eszkalációs létrával már fokozatos építed a feszültséget az első randi során, de erre még rásegíthetsz verbális poénokkal, horgokkal, szexuális utalásokkal. Minél humorosabban, könnyedebben teszed ezt, annál hatásosabb, hiszen a leányzó is játékként fogja fel az egészet. Onnan tudod, hogy jól csináltad, hogy ő is elkezd utalgatni, emeli a tétet, benne van a kis táncotokban. Nincs annál élvezetesebb, mint mikor két felnőtt ember utalások útján kommunikálja egymás felé, hogy “kellesz nekem!” Ha nem mered kifejezni, hogy szexuálisan vonzódsz a nőhöz nem fog tudni ősférfiként tekinteni rád, akármennyire is jó parti vagy racionális szempontból. Légy szexuális, hass az ösztönös énjére, az ősasszonyra, és máris egy lépéssel közelebb vagy a sikerhez!

9. Ha első randi akkor első csók! Miért ne totojázz?

Sok férfi fél az első csóktól, egyszerűen nem mernek lépni, lefagynak, vagy egyszerűen csak nem tudják, mikor kellene megcsókolniuk a csajt a randin. Van egy jó tanácsom erre a problémára: ne gondolkozz feleslegesen, csak cselekedj! A nagy hír az, hogy mindenképpen meg kell próbálnod megcsókolni a lányt, különben azt veszélyezteted, hogy bekerülsz a barátzónába! (E felől csak az jelent kivételt, mikor direkt arra építed a játékodat, hogy nem csókolózol az első randin, mert ahhoz túlságosan is jó pasi vagy. Ha megcsókolsz egy lányt, az ajándék. Várnia kell a második randiig. Ez is működhet, de jó belső játék és következetesség kell hozzá.) Ne félj megcsókolni a nőt az első randi során, ha úgy érzed, meg akarod csókolni. Nézz a szemébe, aztán a szájára, megint a szemébe, és hajolj oda hozzá. Ez a legegyszerűbb módja, de akár valami szöveggel is bevezetheted a csókot, pl. “Hányasra értékelnéd a csóktudásodat? 9? Akkor ezt letesztelem!” és csók! Egyszerű ez, felesleges túlbonyolítani: abba a tudatba légy végig, hogy a lány már tűkön ülve várja, hogy megcsókold. Ugye nem akarsz csalódást okozni neki?

10. Dölj hátra és élvezd, amiért megdolgoztál!

Miért görcsölnél, miért erőlködnél, mikor hátra is dőlhetsz, és élvezheted a csaj társaságát, a beszélgetést? A legtöbben azért nem tudják miről beszélgessenek a csajjal, mert fejben vannak, mert nem merik elengedni magukat, nem merik kifejezni a személyiségüket. Lazíts már! Eddig jól fűzted a csajt, itt van veled, élvezd, amiért megdolgoztál! Csak ne menjen már kárba azaz energia, amit a lány elcsábításába fektettél! Ha élvezed a társaságot, ha a pillanatban tudsz lenni, akkor magától fognak jönni a jobbnál jobb témák, automatikusan rá fogsz hangolódni a partneredre, nem leszel fejben azon aggódva, hogy “uh, most mi legyen a következő téma, egyszerűen nem jut eszembe semmi!” Hidd el, hogy megérdemled, hogy jól érezd magad, megérdemled, hogy a nő is tegyen a randi sikeréért. Ha érzi, hogy ellazult vagy és csak élvezni akarod a vele töltött időt, azzal fogja meghálálni az első randi alatt, hogy teljes mértékben rád hangolódik, beszél, kérdez tőled, és érdeklődik. Csak ilyen gondtalan, ellazult állapotban jöhet létre egy sikeres első randi, görcsök, kétségek közt, befeszülve soha!

(67821)