Mik a legjobb csajozós dumák,

avagy mit mondj, hogy azonnal levedd a nőket a lábukról?

Mik a legjobb csajozás dumák szerinted?

A legjobb csajozós dumák bevetésével neked is sikerülhet?

Veled is előfordult már, hogy lementél egy buliba ismerkedni, aztán mégse mentél oda senkihez, hiszen nem jutott eszedbe semmi frappáns, amivel megnyithatnád a lányt? Irigykedve nézed a sikeres srácokat, akik csak odasúgnak egy-két varázsszót, és a csajok máris elolvadnak tőlük? Milyen csajozós dumák lehetnek a birtokukban? Bezzeg, ha te is ismernéd ezeket a technikákat, ha a fejedben lennének a legjobb csajozós dumák, bármikor felszedhetnéd a kiszemeltet, nem igaz? A válasz ennél egy kicsit komplexebb, de van egy jó hírem: ez a cikk pontosan azért készült, hogy eloszlassa a fejekben lévő ködöket a csajozós dumákról!

Nem csak az számít, amit mondasz

El se tudom mondani hányan keresnek meg engem nap mint nap azzal, hogy osszam meg velük a legjobb csajozós dumákat, amiket én magam is használok. Sokan csak annyit látnak, hogy odamegyek egy sethez, mondok valami hókuszpókuszt, a csajok pedig máris dőlnek a röhögéstől! Azt gondolják biztosan a birtokomban van valami spéci titkok, jó csajozós dumák igazi tárháza, és nyilván ezzel magyarázható a sikerem. Ki kell hogy ábrándítsalak: a valóság nem is állhatna ennél távolabb! Az igazság az, hogy csak nagyon keveset számít az, amit mondasz: az emberi kommunikáció legnagyobb része nem a szavak szintjén zajlik, hanem non-verbális szinten. Nemcsak a csajozós dumák számítanak, amiket mondasz, hanem a testbeszéded, a hanghordozásod, az első benyomás, amit a megjelenéseddel, a fellépéseddel teszel a többiekre, ezek mind árulkodnak rólad attól a pillanattól kezdve, hogy feltűnsz egy nő radarján! És ezeknek a non-verbális jelek értelmezésében, felismerésében a nők 10x olyan jók, mint a férfiak! Ezt olvasd el még egyszer: ezek felismerésében a nők 10x olyan jók! Kiszúrják, ha csak betanult szövegeket hebegsz-habogsz, és lúzernek könyvelnek el, nem pedig igazi férfinak. És ez nem véletlen.

A vonzalom nem varázsütésre történik

Tegyük fel, hogy léteznek tökéletes csajozós dumák, olyan varázsszavak, amiket meghallva minden csajnak szélsebesen el kezd lecsúszni a bugyija a combjáig,és azonnal benedvesedik a gyönyörtől. Most képzelj el egy határozatlan, tutyimutyi, és teszetosza alakot, amint odamegy egy HB10-es csajhoz, és a fülébe súgja bátortalanul a világ legjobb csajozós dumáját, mire az azonnal a karjai közé veti magát, majd kézenfogva a srác szobája felé veszik az irányt! Ugye milyen lehetetlen jelenet? Mivel az is! Az ismerkedés egy sokkal komplexebb dolog különféle csajozós dumák használatánál. Mi, emberek, nem úgy működünk, mint az alsóbbrendű állatok, sokkal összetettebb kapcsolók hatására indul be a vonzalom egy férfi vagy egy nő agyában. Ha elég lenne egy olyan egyszerű inger, mint mondjuk egy jó csajozós duma, akkor akárki akárkit megdughatna gondolkodás nélkül, ott ahol akarja, akkor, amikor akarja. Nem lennénk többek, mint állatok, akik a párzási időszakban egymás után basszák meg a tüzelő szukákat vagy brutális párharcokkal, akár egymás legyilkolásával döntik el, ki szaporodhat és ki nem az adott nősténnyel. Ehelyett a nők egy összetett szűrőrendszert alkalmaznak tudat alatt, amivel kiválasztják az igazi férfiakat, akikkel majd összejönnek, szexuális viszonyt kezdenek, stb.

Nem csak az a fontos, amit mondasz, hanem ahogy mondod!

Nemcsak csajozós dumák, hanem belső játék is kell?

Mivel a férfi-női kommunikáció domináns része nem a szavak szintjén zajlik, ezért az első és legfontosabb, hogy a belső játékodat fejleszd. Ha nem vagy magabiztos, ha nem vagy kongruens önmagaddal, akkor nincsenek olyan csajozós dumák, amik segíthetnének. Saját magadat, a személyiségedet kell elsősorban szintrehozni, a többi jön magától. Demonstrálnod kell, hogy magas státuszú férfi vagy, olyan, akire minden nő vágyik. De milyen is egy ilyen magas státuszú férfi? Férfias a fellépése, magabiztos, tudja, hogy már azzal, hogy beszél a nőhöz, már magával a puszta megjelenésével vonzalmat generál benne. Nincs szüksége trükkökre, csajozós dumák tömkelegére, elég magát adnia, máris értékes és magas státuszú férfi. Van saját véleménye, és ami a legfontosabb: élete! Nincs rászorulva a nőtársaságra, hiszen bőségtudatban van, tudja, hogy végtelen lehetőség birtokában van, bármikor találni fog másik nőt. Sok nő veszi körül, mindig van, akivel foglalkozhat, mindig van következő. Ugyanakkor szívesen ismerkedik, nyitott, és pozitív. Ha nem vagy született naturál, ha olyan vagy, mint amilyen én is voltam, ezt a hozzáállást és mindsetet csak gyakorlással, (akár autodidakta módon, akár egy kifejezetten erre kihegyezett tréning keretein belül), sajátíthatod el.

Kezdd el építeni az életedet!

Csak otthon ülsz és a képernyőt bámulod? Tényleg így akarod leélni az életedet? Gondold át újra! Itt az ideje, hogy elkezdj változni! Menj el a legközelebbi könyvtárba, és vedd ki a neked szimpatikus önfejlesztő könyveket. Brian Tracy. Napoleon Hill. Andrew Matthews. Kezdj el sportolni, testépíteni, hogy formába kerülj! Figyelj oda a táplálkozásodra, az öltözködésedre! Rég óta szeretnél kipróbálni valamit, amibe sose mertél belevágni? Most vágj bele, ne halogass! Ha te nem teszel magadért, senki más se fog! Vedd kezedbe az irányítást végre, és válj igazi férfivá. Apróságokról beszélek, de hidd el, a legapróbb részletek is számítanak. Jó csajozós dumák önmagukban nem fognak kisegíteni, kell mögéjük egy kongruens személyiség, egy férfias hozzáállás, egy avatár, amitől működni fognak. Hiszen egy igazi férfinak nincs szüksége technikákra, varázslatos csajozós dumákra, hogy sikeres legyen. Nem görcsöl azon mit mondjon, nem ismételget bemagolt rutinokat és mondatokat, hanem természetesen adja önmagát. Pont ettől a hozzáállástól fog minden működni! Bármi, amit mond, tuti szöveg lesz, hiszen kongruens vele, a személyiségével! Ezen a szinten már mindegy, hogy mit mond, akár a legbénább csajozós dumák egyikét is bevetheti, ha a tónusa, a fellépése megfelelő, működni fog! Hogy miért? Mert a metakommunikációja alkotja meg a legjobb csajozós dumák egyikét, egy non-verbális csajozós dumát!

Jó, jó, de mégis, milyen csajozós dumák a legjobbak?

Nem adod fel, igaz? Még mindig a varázspirulára gondolsz, azt hiszed hogy egyes csajozós dumák jobbak, mint a többiek. Hadd meséljek egy kicsit a saját tapasztalataimról. Az évek során a szövegek, amiket a nőknek mondtam csajozás céljából fikarcnyit se változtak. Ugyanazokat a fogásokat használom már hosszú ideje, ugyanazt a direkt stílust, mégis az évek során a sikereim exponenciálisan nőttek. Hogyan lehetséges ez? A gyakorlással, amit az utcán és a klubbokban szereztem a személyiségem fejlődött! Kiépítettem egy olyan férfi képét, egy olyan avatárt, aki magabiztos, önálló, nem fél kimondani, amit akar, és legfőképpen nincsenek társadalmi korlátai, szociálisan szabad, bármikor képes odamenni egy nőhöz, hogy megmondja, tetszik neki. A nők ezt észreveszik! És kajálják, mint a cukrot. Több ezer lányt nyitottam meg az évek alatt, ezért már nem érzem feszélyezve magamat a nők társaságában. Nem agyalok azon, hogy mit mondjak egy nőnek, hogy melyik trükkös csajozós dumák egyikét vessem be a siker érdekében, minden jön természetesen.

A természetesség ereje

Nem agyalok a csajozós dumákon, hiszen tudom, hogy az alkalom, a helyzet szüli meg az abban a pillanatban legjobb csajozós dumát! Elég végigmérni a környezetemet, végiggondolni a szituációt, és máris eszembejut valamilyen komment, valami aktuális, amit mondhatok a lánynak. Nem fagyok le, nem hebegek-habogok, hogy vajon pontosan mondtam-e az épp most istenített, tutibiztos csajozós dumák egyikét, egyszerűen csak sodródok az árral, és besöpröm a főnyereményt! Néha még külön fel is pörgök a gondolattól, hogy úgy megyek oda egy lányhoz, hogy fogalmam sincs, mit fogok neki mondani 3 másodpercen belül, egyszerűen felpezseg tőle a vérem. Csak megpillantom, és megyek, mert tudom, hogy lesz mit mondani. Mindegy, hogy a legjobb csajozós dumák egyikét vagy az épp aznapi bevásárlási listámat kezdem el mondani neki, működni fog! Ismered Hank Moody-t a Kaliforgiából? Szerinted ő agyal azon, mit fog mondani a következő pillanatban? Kicsit sem! Mindig van valamilyen elmés kis megjegyzése, vicces beszólása, nyitása, és ezekből születnek meg a számára legjobb csajozós dumák. Természetesen a nők körül is zsongják, nem hiába. Biztos vagyok benne, hogy David Duchovny nagyon is tisztában volt a csajozás mibenlétével, az ismerkedéssel, különben nem tudta volna ennyire tökéletesen megalkotni a karaktert. Ez csak egy példa, de jó példa! Ne keress kifogásokat, kezdj el spontán csajozni!

Légy pimasz és vicces!

Akkor ne is használjak rutinokat, csajozós dumákat, amiket hallottam-olvastam-stb.?

Nem azt mondom, hogy egyáltalán ne használj ilyeneket, egyszerűen csak ne függj tőlük. Tekint az egyes rutinokra, technikákra úgy, mint mankókra. Vesd be őket, ha tényleg nem jut eszedbe más, de csak végszükség esetén! Hallott szövegeket is nyugodtan használhatsz, ha kongruens a személyiségeddel, ha hitelesen tudod előadni, ha be tudod építeni az életedbe! Én is használok szövegeket, amiket sorozatokból, filmekből lestem el, de ezeket már beépítettem a stílusomba, a személyiségembe! Az egyik kedvencem például Han Solo, tőle több szöveget is lenyúltam már, de hozhatnám példának az előbb említett Hank Moody-t vagy James Bondot is, a lényeg ugyanaz: másolni nem bűn, de hidd el, nincs szükséged rá, hogy sikeres legyél a nőknél. Már azzal vonzalmat keltesz bennük, hogy ott vagy nekik!

Ne agyald túl a dolgot, inkább cselekedj!

Elmondom, mi a legnagyobb problémád. Túl okos vagy, ezért túlagyalod, túlanalízálod ezt az egész dolgot. Ne ess ezekbe a hibákba. A hangsúly a spontaneitáson, a természetességen van. Ne keresd a Szent Grált, ne a csajozós dumák, a buta rutinok jelentsék a vezérfonalat, hanem az önfejlesztés és a gyakorlás, gyakorlat megszerzése a nők terén. Ne várj a tökéletes csajozós dumára, amit megtalálva minden problémád csettintésre elszáll majd, mivel ilyen nem létezik. Ez egy mindent vagy semmit játék. Ha jó a belső játékod, ha természetes vagy és van elég rutinod a dolgokban, akkor mindent kaszálsz. Ha csak próbálkozol, ha csak a csajozós dumák vannak a fókuszodban, hoppon fogsz maradni! Hagyd abba a kifogások gyártását és viselkedj végre férfiként! Ha megfogadod a tanácsimat, rá fogsz jönni, hogy amiken eddig aggódtál, semmit se jelentenek. Túl fogsz lépni a függőségen, amit most a csajozós dumák jelentenek. Ha kérdéseid vannak a témával kapcsolatban, látogass el a fórumunkra, ha szeretnéd élesben eltanulni tőlünk a legjobb technikákat, a mentalitást, gyere el tréningre vagy keress meg privátban és összehozunk valamit!

(20982)