Siker a könyv olvasásából : Intelligens Barátnőszerzés

 

Az Intelligens Barátnőszerzés című könyv visszajelzései. Nők megismerése és ünneplése.
Helyesírásilag direkt így hagytam. Csak néhány durva hiba miatt tördeltem meg, vagy javítottam, de mind eredetileg így jött. Vessző és egyéb hibákkal.

Azért örülök leginkább ennek a könyvnek, mert nekem a szükséges “elmélet” hiányzott a játékomba, megnyitások, keretek s egyéb hasznos témák. Ezeket még most szövöm bele, de egyértelmű fejlődés már tapasztalható ezeknek köszönhetően. Most készítek egy”Online robotot” megkönnyítve s lerövidítve az online ismerkedésemet. Most ez köti le minden szabadidőmet:) Terepezni meg este buliban terepezek.”

 


Sikerélmények


Szeva Jimmi!
“Csak így privát szeretnék neked köszönetet mondani, hogy megírtad ezt a könyvet. Persze tudom, hogy anyagi okai is vannak, de ezzel rengeteg emberen segítesz.
Először egy hosszú levelet akartam írni, amiben elmondom a részleteket, de nem szeretnélek untatni.
Szóval a lényeg, ma úgy érzem újjászülettem, úgy érzem mintha, csak most kezdenék élni, előttem áll az élet és ez egy hihetetlen jó érzés. Szó szerint megváltoztattad az életemet azzal, hogy létrehoztad ezt a könyvet. Bemásolnám ide, amit extázisomban leírtam magamnak
AAAAANNNNNNNYIRA KIBASZOTTUL RÖVID AZ ÉLET, HOGY NINCS IDŐ SIRÁNKOZNI ÉS GONDOLKODNI, HOGY MEGTEGYEK-E VALAMIT. HA MEG AKAROK TENNI VALAMIT MEG KELL TENNEM. NEM KELL ELNÉZÉST KÉRNI SENKITŐL, EZ AZ ÉN ÉLETEM, AZT CSINÁLOK, AMIT ÉN AKAROK. KIBASZOTTUL LESZARNI MÁSOK MIT GONDOLNAK! MEG KELL TENNI MINDENT, AMIT SZERETNÉK, NEM FÉLNI, HOGY MI FOG TÖRTÉNNI. TÖRTÉNJEN MEG. EGYSZER ÉLEK, A PILLANATOKAT NEM LEHET VISSZAHOZNI, MINDEN PILLANATOT MEG KELL BECSÜLNI!
A lényeg: hihetetlenül hálás vagyok a munkádért. Biztos neked is jólesik a pozitív visszajelzés, hogy amit csinálsz az jó dolog és segít másoknak, szóval ezért gondoltam, hogy írok egy rövid üzenetet. KÖSZÖNÖM SZÉPEN
MardeL”


“Azt el szeretném mondani, hogy nagyon mélyen érint, őszintén meghat ez a könyv. Nagyon jó érzés olvasni ezt a sok tanácsot, támogatást amit ebben kaptam!
Köszönöm!

Rendeld meg a könyvet!


A barátnőszerzés sikere és tudománya tényleg erőt ad

zsman:
Rengeteg erőt ad nem csak a lányokhoz, hanem az élethez is. Rájöttem, hogy mekkora energiákat szabadít fel bennem a pozitív gondolkodás. Nem blokkolok le semmilyen szituációban, akár vizsga, vagy akármi. Régebben nagy problémám volt ez. Sokat lehet tanulni a mások által elkövetett hibákból. Érdekes trükköket leshetek el a tapasztaltabb emberektől.
Nagyon örülök, hogy nem csak csajozós dumákról van téma.
Sok olyan téma van, ami érdekelt régebben is, de nem találtam hozzá megfelelő anyagokat.
Ezt köszönöm neked! Igyekszem visszaadni mindazokat az értékeket, amiket kaptam.
Mind a lányoknak, akikkel találkozom. Mind azoknak, akiknek szüksége van rá.”


Akár DVD-n is!

Szotyola:
“Két hét alatt kicsit megváltozott az életfelfogásom. Nem különösebben érdekel ki mit gondol rólam, a cselekedeteimről, egyszerűen csak ami jólesik azt teszem, ami nem azt nem. Túl rövid az élet ahhoz, hogy ilyen hülyeségeken szüttyögjek. Mostanában amikor utcán vagyok figyelem az emberek reakcióit, és azt vettem észre, hogy az esetek többségében csak bemagyarázom magamnak, hogy rajtam röhögnek. Aki meg kinevet, az nevessen, hiszen van amikor én is megmosolygok másokat.
Ami pedig a kudarcot illeti, kudarc nélkül tényleg nincs fejlődés (elgondolkoztam ezen, és valóban így van). Ha mindig csak el akarom kerülni a kudarcot, azzal magamnak ártok.
Köszönöm a segítséget, remélem idővel én is segíthetek másokon. A barátnőszerzés sikeres volt és lesz.”


“Szervusz Gábor-Jimmi!
Azért írok, hogy elismerésemet fejezzem ki a könyvért! Ahogyan és amit kommunikálsz az emberek felé, amilyen alapot igyekszel lerakni, az igen szimpatikus, sőt hozzám közel áll, ugyanis én is rendszeresen képzem magam hasonló hanganyagokkal és könyvekkel!
Ahogy látom, te is Network Marketing-es voltál/vagy, gratulálok a sikereidhez!
Komolyabban szeretnék ráfeküdni a PUA teljes megtanulására, de ahhoz még idő kell, előtte a vállalkozásomat kell rendbe tennem-viszont a közeljövőben mindenképp hallani fogsz rólam!
Tehát még egyszer tiszteltetlek, jó egészséget és sok mosolyt kívánok!
egy friss olvasód”

Rendeld meg a könyvet!

intelligensbaratnoszerzescsajozassok


“Másfél éve, amikor ide kerültem, épp olyan állapotban voltam, hogy “több, mint 1 éve nem volt nőm, ha ez sem segít, akkor biztosan bennem van a hiba”. A különböző sablonos nyitások, trükkök nagyon távol álltak a személyiségemtől (ha ilyet használtam, akkor is általában saját gyártású volt), ezért a nehezebb utat választottam: elkezdtem építgetni az életem minden elképzelhető fronton könyvednek hatására.
Az eredmény? A szociális életem fejlesztésének köszönhetően hihetetlenül jófej, kreatív, tehetséges emberekkel vagyok körülvéve nap mint nap. Belekerültem egy olyan körbe, amelyről régen még szinte álmodni sem mertem (ráadásul vezetőként!). És nap mint nap tudok tenni én is a hasonló gondolkodású fiatalokért – és teszek is.
És a barátnő? Igen, lett egy nagyon aranyos csajszi… De nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy “melléktermékként” olyan életet alakítottam ki magamnak, amit imádok!
Köszönöm a könyvednek, hogy lendületet és reményt adott, hogy elinduljak ezen az úton!


“A könyved nagyon kool, és őszintén köszönöm.
Te, Jimmi egy mester vagy, egy kib…ott
nagy dzsedi. Minden tiszteletem a
tiéd, ennyit mondok most, a többit pedig
majd akkor mondom, ha találkozunk
az egyik tréningeden, vagy a terepen. :)”


“Igazán nagyszerű ez a könyv! Gratula! sokat lehet belőle tanulni és fejlődni, nem csak a nők terén, értem önfejlesztés terén meg életvitel forma. az ebben tanultaknak köszönhetően teljesen más a felfogásom, változott az életvitel formám.


Gabriel:
“Először is gratulálni szeretnék a könyvhöz. Csaknem 12 órája olvasom a könyvet, és egyszerűen eszméletlen amire képes vagy. Nem tudtam abbahagyni a sorok olvasását, és csak nemrég eszméltem fel, hogy már milyen későre jár…”


Pitya:
Önfejlesztés terén még, nem találtam jobbat.
Nagyon tetszik hisz ez a gondolkodásmód áll hozzám a legközelebb.
Sok az infó nagyon és sok dologra választ kaptam.
Még csak nagyon felületesen futottam át a könyvet de,felbecsülhetetlen értékű tudást láttam amit be is fogok építeni”

Rendeld meg a könyvet!


Kox:
“Az elmúlt pár hónapban rengeteget változott az emberekhez való hozzáállásom, saját magamhoz való viszonyulásom, gondolatvilágom, életvitelem, jövőről alkotott elképzelésem stb.
A könyvben lévő anyagok rengeteget segítettek, hogy épülésemre legyenek. Úgy érzem kezdek rátalálni a helyes útra, a nekem kijelölt útra.
Eleinte abban a tévhitben voltam, mint sokan mások. Azt gondoltam, hogy “csak” a nők felszedését fogom megtanulni és semmi mást. Pedig pont, hogy nem! Nem egyszerű felszedésről van szó! Hanem a nő megismeréséről és felfedezéséről. A nőben rejtőző csoda feltárásnak képességéről.
Ez a könyv az egész életedet megváltoztatja, méghozzá pozitív értelemben. De csak, akkor hogyha befogadó vagy és rendelkezel a fejlődéshez feltétlenül szükséges elhivatottsággal. Ezekkel az alapokkal már sokkal eredményesebb és boldogabb voltam/vagyok. Most már van egy biztos alap, amihez bármikor visszatérhetek, amire tudok építeni, ami az életem magja a Pozitív létszemlélet.”


“Enzo:
Mostanra a következő képpen változott a helyzet:
1. A könyv hatására még nyitottabb vagyok az emberek felé. Próbálok még több emberrel megismerkedni, kapcsolatot kiépíteni.
2. Sok esetben jobban megértem a környezetemben lévő lányok viselkedésést, s ezt jobban tudom kezelni.
3. A könyvben olvasottakat a lány baráti köröm szélesítésére is felhasználtam, eredményesen. Több lány barátom van, és a régiekkel is jobb a viszonyom.”
“Az viszont tény, hogy nagyon sok dolgot olvastam itt, és a többi könyvedet is meg fogom venni, ahogy a polcokra kerülnek.
Szeretném megköszönni Neked azt az értéket, amit ebből kaptam.
Ahogy fejlődtem, leginkább belső játékom változott, amit követtek a külső változások. Teljesen máshogy nézek ki, mint 2 éve. Edzek, megváltozott a stílusom.
Előző barátnőimnél probléma volt, hogy nem voltam elég határozott. A mostani barátnőm -aki az ideálom minden tekintetben- pont a határozottságomat szereti bennem, mellettem érzi igazán biztonságban magát, pedig 2 évvel idősebb nálam. Barátnőm nővére pedig akkor tud jól aludni, ha náluk alszom!
Per pillanat úgy érzem mindenem megvan. Van életem, barátnőm, barátaim. Még tanulok, de pénzem is mindig van elég, és egyre több.”

Rendeld meg a könyvet!

intelligensbaratnoszerzescsajozassok


“Hát olyan boldog vagyok hogy folynak a könnyeim komolyan 🙂
Eddig csak úgy nyomtam cseten hogy kérdezgettem a lányokat mit szeretnek csinálni, ilyen kérdezz felelek volt és igazán nem nyertem el egyetlen lány tetszését sem vele. De tegnapelőtt és ma olvasgattam a könyvet és ragadt rám ez-az.Tudom hihetetlennek tűnik hogy ilyen gyorsan sikerül valami, de igaz.Ráírtam ma is 1-2 lányra, mondjuk az egyiknek megszakadt a chat vagy nem tudom mi történt.De a másikkal mikor elkezdtem beszélgetni, szakítottam az eddig használt módszerrel.Csomó vicc jött magától,magamon is meglepődtem és a visszajelzések alapján nagyon is bejött neki a stílusom, kicsit nyomulós, s kicsit domináltam, meg poénkodtam, de kifejezetten tetszett neki :)Bár kicsit később kiderült van neki barátja és nálam ez alapszabály hogy olyanra nem mászom rá akinek barátja van, én ezt bunkóságnak tartom.
Ja és olvastam magamról hogy én az átlagos csávó kategóriába tartozom.Legalábbis oda raknám magam, mert annak felelek meg a legjobban.Igaz 1-2 pontot ki kéne nálam venni belőle, de a lényegen úgy sem változtat!Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a könyvre, s elkezdtem olvasni, már most érzem a hatását, olyan jó kedvem van amilyen már hónapok óta nem volt és végre van egy kis sikerélményem is, ami óriási lökést adott most….
Köszönöm neked Jimmi!!!


“Elmondom mi történt.1 hete csütörtökön megváltozott az életem.Hétfőn befeküdtem a pszichiátriára.De saját magam mondtam azt hogy elég.Az eredmény:Olvasgattam a könyvedet és megismertem egy Nőt.Olyan bomba nő hogy ha 2 héttel ezelőtt ismertem volna meg,akkor félszemmel rápillantottam volna és azt gondoltam volna hogy milyen szuper nő, a fél karom odaadnám érte hogy az enyém legyen.Amihez azt hittem hogy évek kellenek, azt 4 nap alatt értem el.Olyan, mintha mindig is ezt tanultam volna.OdamentemEhhez a bomba nőhöz, s úgy levettem a lábáról, hogy nyomja a sexual talkot.Tegnap odamentem egy másik tök szép csajhoz, betartva a 3mp-es szabályt,és fél óra alatt őt is úgy levettem a lábáról hogy már simogatott néha és elkérte a számom. Semmi izgalom nem volt bennem.CSoda történt, visszakaptam az életem, megtaláltam azt a boldogságot, amit minden ember keres.Ezt elmondom kiknek köszönhetem:
Istennek,Szüleimnek, akik felneveltek, magamnak és neked Jimmi!Kérlek találkozzunk, megadom priviben a számom.Kérlek hívj majd fel, találkozzunk és engedd had csókoljam meg a cipődet!!!KÖSZÖNÖM!!!!”


“Köszönöm Jimmi!
Tudom hogy bizarr és nekem is hihetetlen.Ha nekem valaki 2 héttel ezelőtt azt mondta volna hogy ilyen sikereket érek el, kiröhögtem volna és megkérdeztem volna hogy milyen cuccot  szív.Nemsokára nagyon gazdag leszek.CSODA történt, szó szerint!!!!!!!!!!!”


jó olvasni ezt a könyvet, gratulálok!
Azért vicces, hogy sok férfit a boldogságtól és a magabiztosságtól csak annyi választ el, hogy egy-egy hibát ki kell kijavítania a gondolkodásában vagy egy-egy technikai hibát a gameben, és máris jönnek a sikerek és az illető a sikeres, boldog emberek táborát gyarapítja. Pedig csak egy-két hibát kell kijavítani, és a legtöbben észre sem veszik, és így évtizedeket leélnek az ilyen hibákkal boldogtalanul és sikertelenül”

Rendeld meg a könyvet!


“tesztekre nem tudtam helyesen reagálni,magyarán nem viselkedtem férfiként.A könyv óta jelentősen fejlődtem pl.:1 csaj beszélgetés közben többször is hozzám ért, (tudtam hogy mi a pálya 🙂 de különösebben nem érdekelt,mert nem jött be a csaj. Na szóval 1000 kösz!”


“Nicolas:
“Ha minden jól megy, arról nincs mit írni 🙂
Nalaval vagyok már több mint egy hónapja, és nagyon boldog, és szerelmes.
Ezt az egész PUA dolgot valahogy úgy látom, mint az autóvezetési képességet. Kezdetben ülünk a tanulókocsiban, balfaszkodunk, görcsölünk, sokat agyalunk és hibázunk. Meglesz a jogsink, akkor már mentor nélkül, egyedül tesszük az előzőeket, kicsit nagyobb tapasztalattal.
Most meg, hogy évek óta van jogsim, nagyon sok kilométernyi rutinom, gyerekjáték az egész, és mai napig megmosolyogtat amikor látok egy tanulókocsit, és benne szegény tanuló markolja feszülten a kormányt betartva az 50-es limitet.
Az életem is sok élményt köszönhet neki, sok hasznos tapasztalatot és pofont szereztem. A megszerzett tudást nem csak csajozáshoz, de az élet majdnem minden területén alkalmazni tudom, többek között most a kapcsolatomban, a munkahelyemen, a baráti kapcsolataimban stb.
Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam a könyvből.


Kox:
“A könyvnek köszönhetően már így is igen nagyot léptem előre a boldogság lépcsőjén!
Lelkesen olvastam korábban a különböző élménybeszámolókat és főleg a rutinokat. Valamit még ekkor is hiányoltam, de amikor elkezdtem olvasni a könyvet, akkor egy új világ nyílt meg előttem, olyan nagy tudás fedte fel előttem magát, amiről még legvadabb álmaimban sem mertem volna gondolni. Ekkor éreztem, hogy megérkeztem és hogy megtaláltam a helyemet.
A könyvolvasó-közösség tagjaként bátran kezdem meg a PUA életmódot, ami bár tudom sok nehézséggel, kudarccal és hibával lesz szegélyezve, de annál több boldogsággal, sikerrel és örömmel. “


DavidJohnson:
“Szóval először is szeretnék köszönetet nyilvánítani mert amióta ezt az könyvet olvastam, felpezsdült a szexuális életem. Megismertem egy lányt 2 hete, azóta szexeltem is vele többször, barátnőmnek szeretném …”


Robi:
“Lassan és fokozatosan szerelmet vall nekem a múlthéten nightgame-en megismert lány. Közben másik olyanokat kérdez tőlem hogy mik az elvárásaim a csajokkal szemben, számít-e a külső. (azon gondolkoztam el hogy nem tartja magát annyira szépnek, ő is potenciális target).
Őszintén szólva, julius 26ikán léptem be a pua világába, azóta egyre szebb az életem,  megismertem rengeteg új csajt akik közül rengetegen kedvelnek és érzem hogy vannak olyan személyek akiknek tényleg fontos vagyok. Folyamatos edzésem által hatalmas önbizalmam van, a csajok bókolnak nekem, szóval lassan kezdem elérni azt hogy ők akarnak felszedni engem és nem fordítva.
Hetente randizok, szóval boldognak nevezhetem magam. Köszönöm, hogy elolvashattam a könyvet”

Rendeld meg a könyvet!

intelligensbaratnoszerzescsajozassok


konfucius:
“Szia,
Petrával nagyon-nagyon boldogok vagyunk. Rengeteg időt töltünk együtt, nagyon mély beszélgetéseink vannak. Egyszerűen elképesztő az egymáshoz való ragaszkodásunk, érdeklődésünk, és a szexuális feszültség. Emellett a mindennapi életünkben is kapcsolódunk, együtt tanulunk, néha meghallgat, ahogy játszom, kirándulunk, ide-oda megyünk, amikor az időnk engedi és a kedvünk hozza.
Boldogok vagyunk. Minden körülménnyel együtt. És ezt soha nem hittem volna. Ő pont olyan lány, amilyenre vágytam. Minden szempontból. És mindez a könyvednek is köszönhető 🙂


“A könyved segített rendszerezni már tudott dolgokat. Adott pár ötletet, amelyek illenek a személyiségemhez. És bár az alapvető célomat (direkt daygame) nem értem el, de a belső játékomon nagyon sokat dobott.
– Nagyon kevés dologról gondolom azt, hogy nem tudom megcsinálni. Maximum azt, hogy lehet, hogy annyira nem akarom, az erőfeszítést nem éri meg.
– Olyan szituációkat, amelyeket korábban egyértelműen negatívan éltem meg, határozottan pozitív színben tudok látni.
– Helyzeteket úgy tudok kezelni, hogy gyakorlatilag win-win szituációt teremtek a magam számára. Bármi is lesz a végkimenetel, az jó lesz.
– Sokkal kevésbé vagyok needy. Sokkal jobban el tudom engendi a dolgokat.


Bundix:
“Ma már nem jelent gondot megismerni azt a hölgyet aki megtetszett. Van meg ugyan akit elszúrok, mert meg nem teljesen értem mi hova vezet (sok gyakorlással meg lesz ez is).
Rájöttem hogy nem fogok megdugni minden csajt ki megadta a számát. Régen figyeltem az én szemszögemből nagy nőcsábásznak hitt hímneműeket akikkel manapság egy szinten vagyok  vagy felülkerekedtem. Jól esik a rejtett elismerés, mikor a tánctéren hallom zeneváltás közben “így kell ezt csinálni”, “tudja hogy kell bánni a nőkkel”. Ahogy visszanézek hogy ki voltam, és kivé váltam semmiségnek tűnik már, de tudom hogy sok munka volt vele és sokszor eljött az a pont hogy fel akartam adni. Még mindig nem volt meg az a 10es no akire vágyom (igaz nem is találkoztam vele).
Köszönöm, hogy megírtad a könyvet, és segítettél megváltozni, remélem majd egyszer személyesen is találkozunk.


Numero:
“Holnap randizom azzal a gyönyörű és imádni valóan aranyos lánnyal, akiről legutóbb írtam ide. Cool Életem eddigi legjobb játéka folyik vele….

Folyton sikerül zavarba hoznom egy-két őszinte megnyilvánulással:)
Ha most visszamennék az időben két-három évvel régebbre az akkori önmagamhoz és elmondanám neki, hogyan tudok csajozni mostanában, nem hinne a kibaszott fülének!!!!
Nem győzöm eléggé kinyilvánítani a hálámat ennek a könyvnek… segített felszabadítani belőlem a bennem rejlő domináns férfiállatot és megtalálni a számomra helyes irányt! Cool

Rendeld meg a könyvet!


Jó volt elolvasni a könyvet 🙂 Átjön belőle, hogy jó érzés észrevenni, hogy akármi van ma az országban, a világban, az emberek fejében a mindennapokkal kapcsolatban, a szerelem örök, mindig volt, és mindig lesz, működik és összehoz két embert egymással. ÉS boldoggá teszi mindkét embert.
Köszönöm Jimmi ezt, hogy olvashattam a művedet!”


Bundix:
“Ahogy legyűrök 1 problémát már is jön a következő. Valami történt velem: egyszerre szép vonzó pasi lettem, a csajok fogdossák a seggem. Piájukbol jeget dobnak a pólómba. Extrém esetek is voltak, mikor a csaj azt mondta, ha meg akarsz dugni csak szólj.”


“Jelenlegi problémám az, hogy túl sokat cikizek, meg nagyon kimutatom, hogy én vagyok a főnyeremény, és 1.70 m vagyok. Ezzel az a gondom, hogy a nálamnál magasabb csajokat nem szeretem. Szerintem elég sokat fejlődtem, amit a könyvnek köszönhetek.


“Szia Jimmi! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a könyvedre! Nagyon sokat adott az elmúlt egy év alatt. Sokkal pozitívabban állok hozzá a dolgokhoz és nagyobb lett az önbizalmam is!
Boldog Új Évet!”


JohnDoe:
“Sikerült számzárnom egy lányt egy nightgame-et követően, ami azóta elég komolyra kezd fordulni. Bárhogy is alakul, azt… el akarom mondani, hogy köszönöm nektek a hasznos tanácsokat, melyek sokat segítettek célom elérésében, nemcsak csajozás terén de életmódomban is nagy javulás állt be.


“Sajnos nekem sem megy a csajozás úgy ahogy szeretném. Volt már pár csajom, de főleg barátkozni szeretnek velem a lányok és akibe igazán szerelmes voltam, vagy nagyon tetszettek, azokkal meg soha nem jött össze semmi. Ezen mindenképp változtatni szeretnék….
Egyébként mielőtt , belekezdtem a könyvbe, és kipróbáltam mennyire jó tanácsok amik benne vannak, és mennyire hatásosak. Igazából nem számítottam sokra, hisz ezt sokan évekig tanulják. De már az az egy két oldal, amit itt olvastam annyit segített nekem, hogy csak ámultam. Ma este lent voltam egy kocsmában, (ott dolgozik egy barátom barátnője, és megkért hogy dobjam haza) és ott volt egy csajszi. Nem akartam semmit tőle, egy lány van most aki érdekel. 15 percet beszéltem vele kb mikor jött a záróra. Kifele menet a hátamat simogatta a csaj.  Undecided – “Mostmivan?” Nem akartam elhinni! És velem ilyenek nem nagyon szoktak történni! Nagyobb is lett az önbizalmam, mint szerintem az útobbi 5 évben valaha is volt! Szóval ….. nem is tudom. Le a kalappal előtted.

Rendeld meg a könyvet!


Rengeteg hasznos dolgot olvastam a könyvben, szívtam magamba az információkat, lassan már 1 éve ráírtam egy lányra egy online társkereső oldalon. Mivel székesfehérvári, így nem sok reményt fűztem hozzá, gondoltam funolok egy kicsit vele, aztán keresgélek tovább. Igen ám, de később úgy alakult, hogy találkoztunk élőben is, utána egyre többször lejött hozzám (laza 3 órás út), totálisan belezúgtunk egymásba. Olyannyira, hogy hétvégén költözök Fehérvárra albérletbe, és állítom, soha nem voltam még ilyen boldog.
Szóval köszönök mindent Jimmi, aki létrehoztad eme magas színvonalú könyvet.
Nélküled még mindig a régi, unalmas életemet élném, önbizalom nélkül. Ehelyett egy barátnővel az oldalamon belevetem magam a nagyvárosi forgatagba, olyan erővel, mint még soha.
Köszönöm!”


A könyv olvasása előtt egyáltalán nem értettem a nőkhöz, hülyét csináltam magamból minden helyzetben. Átolvastam sok elméletet, ám gyakorlat még semmi nem volt. Azután belebotlottam valakinek a gondolataiba, aki azt mondta: odamész egy lányhoz, megszólítod. Ismered? NEM. Akkor számít a véleménye? NEM.
És ekkor mintha kinyitottak volna egy csapot, dől belőlem a hülyeség. Azóta is … és már nem is jelent problémát egyáltalán. De már nem érzem görcsösen azt sem, hogy mindenképpen oda akarok menni. Már bizonyítani sem akarok mindenképpen. Az sem érdekel, ha hozzám se szól, akkor, JA, nem tudsz beszélni, bocs .. és NEM izgat egy cseppet sem. Valahogyan a helyére kerültek a dolgok, és használom a “képességet”, amit köszönök neked 🙂


“Először is szeretném megköszönni a könyvet! Hálával tartozom Neked.
Hogy pontosan mikben? Azt felsorolni sem tudom, de azért párat megpróbálok.
Őszintébb, nyitottabb, férfiasabb, humorosabb, megértőbb, sőt alázatosabb is
lettem. Mindezek mellett pedig már magabiztosságért sem kell már a szomszédba
mennem. Húsvét ünnepén pont aktuális, hogy magunkat ugyan nem tudjuk
“megjavítani” de a mai napot épp azt ünnepel(het)jük, -ha akarjuk- hogy Jézus
viszont képes erre.
Pár konkrét fejezet az életemből:
A lányokkal gyökeresen megváltozott a kapcsolatom. Szabadon beszélgetek velük
bármiről, leszólítom őket vagy épp ők engemet.
Bár még rengeteget kell tanulnom az emberi és férfi-női kapcsolatokról, de ezt már más -főleg keresztény- forrásokból fogom megtenni.
Rengeteg lánnyal ismerkedtem meg. Ölembe, nyakamba ugrottak, aludtak a vállamon
vagy épp viccből verekedtek velem stb. stb.
De természetesen az előbbi játékos flörtölések eltörpültek a nőkkel megélt csók,
szex és az igazán mély beszélgetések mellett, amiket lúzer srácként sosem
élhettem meg. Itt jegyezném meg, hogy már csak 3 nap
hiányzik a “90 napos challange”-ből, ugyanis az elmúlt hónapokat saját
elhatározásból szex és maszturbáció nélkül csináltam végig. Természetesen
szeretném tovább folytatni, amíg meg nem találom álmaim Nőjét. Még lehet leszek
olyan elvetemült is, hogy Vele várok a szexszel a házasságig.
Tudom, hogy ehhez az elhatározáshoz mindig kérnem kell majd a jó Isten erejét, de
azt akarom, hogy tényleg csak ez az egy Nő legyen majd a -szexuális- életem része.
Hogy valami könnyedebb sztorit is mondjak, ahol minden pua tudásomra szükség volt:
Egyetemen egyszer egy fehérneműs modell lányt rajzolhattunk, nem is szeretném őt
számmal ellátni, mert annyira csodaszép teremtés volt. Kb. 60-an voltunk bent,
több mint fele srác, ám mégis én voltam az egyetlen aki -az itt eltanultak
alapján- komolyan belevágott: Megszólítás, horog, egy erős keret, rengeteg fun,
és a testhelyzetének beállítása ürügyén folyamatos kinozás…eredménye: pár óra
múlva a lány az egész csoport előtt a terem közepén elhívott(!) kávézni. Először
azt hittem rosszul hallok – nem vicc, tényleg megkérdeztem, hogy
“Ne haragudj mit mondtál?” És ő újra megismételte.
Ekkor az én fejem se lehetett semmi, de másik 59 emberé meg pláne nem 🙂 Bár nem
lett folytatása a lánnyal, de ennek ellenére a hölgy csoporttársaim körében még
hónapokon át élvezhettem a “preselection” előnyeit.
Továbbra is egy 172 centis, 58 kilós, átlagos fejjel, kicsit elálló fülekkel és
kifejezetten nagy orral megáldott ember vagyok. Ráadásul most már elkezdtem
kicsit kopaszodni is, úgyhogy ezek után se nekem se másnak ne rinyáljon senki,
hogy a külseje miatt nem jó a lányoknál.
Az elsajátított társasági “skillek” az ifi gyülekezetben is megtették a hatását:
A legcsendesebb tagból az ifi egyik vezér egyéniségévé váltam. Nem mellesleg a
lelkészemmel (aki egy családos anyuka) olyan hihetetlen szeretetkapcsolatba
kerültem, hogy szinte gyermekeként gondol rám. Na egy ilyen kapcsolathoz tényleg kellett sok érzelmi és társasági intelligencia, amiről -magas szinten- kizárólag itt hallottam életemben.
Még egy barátnőm is lett a gyülekezetből – bár az akkori pua tudásom csak a
hölgy felszedésére volt elegendő, megtartani már nem sikerült. De nélkületek még
ennyi se ment volna. A “sors iróniája”, hogy Ő volt ez egyetlen keresztény
barátnőm és egyben az egyetlen lány is, aki megcsalt.
Visszagondolva tényleg egyenes következménye volt az akkori viselkedésemnek. Nem
tudtam hiteles rosszfiú lenni és sajnos férfi sem. Pechemre Ő viszont tényleg egy
kalibrált rossz kislány volt. Sebaj
🙂

Rendeld meg a könyvet!

intelligensbaratnoszerzescsajozassok


Amióta elkezdem pua dolgokat tanulni, azóta tudom helyesen kezelni a nőket.
Azóta tudok bennük vonzalmat és szerelmet ébreszteni.
Azóta szeretkezek velük.

Jelenleg is egy hosszútávú kapcsolatban vagyok.
Az elért eredményeim nagy részét a könyvnek köszönhetem.
Köszönök szépen mindent.
Carpe diem – Ragadd meg a napot, használd ki az időt!”


“érzésem szerint nem voltam elég jó, és nem éreztem, hogy túl vonzó lennék a leányzók számára egyszóval afejemben volt egy katyvasz, amit kivetítettem a vilgra, amit ezen keresztül szemléltem
Tele volt a hülye kisfiús fejem aggadolmakkal mi a frászt gondolhatnak mások, a tetteimről, a kinézetemről. Ezek azt eredményeztek, hogy felvettem egy olyan stílust, ami, ha nem érzem magam jól a börőben, boldognak, akkor befel fordulok és társadalmi kritikákat keresek. 🙂
A mai nap ezen óráira sikerült elolvasnom a könyvedet és megértenem. Azt fedeztem fel és visszagondolva úgy gondolom, hogy sok dolgot alapból jól csináltam nőzés terén, és jó visszajelzéseket kaptam, csak nem tudtam értelmezni, nem tudtam vele mit kezdeni, de az itteni dolgok, hihetetlen nagy motivációt adtak nekem, teljesen felszabadították a kis fiús gondolkodás alól fejem és érzem, hogy vonzó vagyok a lányok számára, sőt férfinak érzem magam, attól, ahogy az elmúlt napokban gondolkodok, viselkedek. Nem várok semmit az emberektől, nem érdekel, mit gondolnak, csak csinálom, amit úgy érzek. Felszabadultam a félelmeim kötöttségei alól 🙂


Szeretném hálámat kifejezni NEKED a könyveddel kapcsolatban.
Rengeteg dolog változott azóta, mióta elolvastam a könyvedet. Mind a csajozásban, Személyiség fejlődésben és Szociális képességeimben is. Sokkal szabadabb vagyok, és sokkal több mindenre vagyok képes. Úgy érzem, hogy egyre több jót vonzok be, és hogy az életem is értékesebbé vált. Természetesen még rengeteget kell tanulnom és bőven van hová fejlődnöm.
Minden tiszteletem a Tiéd! Amint lesz majd saját keresetem, mindenképpen eljárok tréningekre. Addig meg még gyűjtögetek, hogy azért már a közeljövőben is eltudjak menni legalább egy tréningre.
EZER KÖSZÖNET!”


Szeretném megköszönni a sok tudást és segítséget. Jelenleg az életem egyéb területire koncentrálok nem a lányokra, de amióta rátaláltam a könyvre vannak céljaim és küzdök is értük. Azelőtt csak úgy sodródtam az árral.-vagyis egyelőre csak életszemléletem- teljesen megváltozott pozitív irányba, amiért sosem lehetek elég hálás.
Köszönöm szépen 🙂
Üdv: Bálint”

Rendeld meg a könyvet!

intelligensbaratnoszerzescsajozassok


 

(742)